Fallout 76A Fallout 76 a Bethesda által létrehozott legújabb játék. Ez lesz a sorozat első teljesen online címe. A játék PC-n, Xbox One-on és PS4-en van. Az előrendelés hozzáférést biztosít a játékosokhoz a bétaverzióhoz. Mivel a Fallout 76 nagyobb, mint bármelyik korábbi címén, ezek valószínűleg késéssel, lassú kapcsolódással és szerver leépüléssel kapcsolatos problémák. Ezeknek a problémáknak a kijavításához VPN-t javasolnék. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-jét másikra cserélje a megadott súlyos helyeken. Ha olyan helyet választ, amely közel van annak a játékosnak, amelyen játszik, akkor csökkentheti a késést. A VPN elősegítheti az összeköttetési problémák minimalizálását is, ha jobb útvonalat vezet a játékszerverhez. A VPN újabb hozzáadott bónusza a DDoS támadások elleni védelem. A VPN titkosítást használ a magánélet védelme érdekében.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Most egy pillanatra szeretnék beszélni a földrajzi korlátozásokról. A VPN segít elkerülni a játék esetleges regionális korlátozásait. Ezenkívül bárhonnan bármikor játszhat, mert az iskolában vagy a munkahelyen lévő tűzfalakat meg lehet kerülni. Ha a bétaverziót a világ különböző pontjain adják ki, akkor korai és késői hozzáférést kaphat a játékhoz. Csak annyit kell tennie, hogy válasszon egy szűk helyet az országból, amely extra időt kap a hosszabb lejátszáshoz. Ez ugyanúgy működne, ha a játék korán jelenne meg, mint a Fallout 4. A hely megváltoztatásával egyszerűen megvásárolhatja és megkaphatja korán.

Hogyan használhatunk VPN-t a késés csökkentéséhez a Fallout 76 alkalmazásban

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Fallout 76 online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t a Fallout 76-hez (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájára a Fallout 76 játékkonzolon való lejátszásához. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

A Fallout 76 játék kiemelése

A Fallout 76 előzménye az összes többi játéknak. Az elsők között játszol, akik kijöttek a hajlamtól. Nyugat-Virginiában együtt kell működnie Amerika újjáépítésében. Nem lesz könnyű, mint a nukleáris csapadék esetén, a régi állati élet nem olyan barátságos. Meg kell ölnöd a fenevadat és meg kell védened otthonadat. Szerezz zsákmányt, és ossza meg tapasztalatait az emberekkel. Az egyik legjobb stratégia a másokkal való összefogás, hogy meghódítsák. Ön nem lesz az egyetlen ember, aki ezt az ötletet hozza létre. Lehet, hogy a szomszédai nem lesznek olyan barátságosak, mint gondolnád, ezért folyamatosan őrizetben kell lenned. Az újjáépítési küldetésed nem lesz könnyű, de elegendő csapatmunka és kitartás mellett visszahozhatja Amerikát a korábbi dicsőségébe.

A Fallout 76-ban egyedül játszhatsz, de nehezebb lesz. Újra kell építenie, ugyanakkor meg kell védenie magát. Barátkoznia kell, és meg kell próbálnia elkerülni az ellenségek kialakulását. Minél több ellensége van, annál kevésbé biztonságos lesz. A Fallout 76 nukleáris rakétákkal rendelkezik, amelyeket bárki használhat, aki megszerezte a hozzáférési kódot. Ennek eredményeként meg kell szereznie és meg kell védenie a kód részeit, vagy partnerrel kell másokkal lépnie a harci fejjel egy rivális partin. Nem számít, mit csinál, ügyeljen arra, hogy ne érje el.

Ne felejtsd el az S.P.E.C.I.A.L. Az erő lehetővé teszi, hogy többet vigyen magával, és keményebben üt. Az észlelés segít a zsebében és a szörny érzékeny részeinek pontos meghatározásában. A kitartással több dolgot ehet, növeli az állóképességét, és nagyobb védelmet élvezhet az elemekkel szemben. A karizma jobb ajánlatokkal jár, és segít elbűvölni az embereket. Az intelligencia lehetővé teszi, hogy jobb fegyvereket és eszközöket készítsen. Az agilitás segít elkerülni a támadásokat és gyorsabban lőni. A szerencse segíthet a kritikus támadásokban, jobb tárgyak megtalálásában és más rejtélyesebb személyek segítségének megszerzésében. Mindegyik kategória különböző dolgokkal segít, és megmutatja a saját hegyeit. Ennek eredményeként sokféle módon játszhat.

A Fallout 76 hatalmas online akció szerepjáték lesz. A játék bétaverziójú lesz, amelyet a dátumot még nem jelentettek be. A teljes játék azonban 2018. november 14-én jelent meg. Ez egy új területtel rendelkezik, változatos számú biomával és szörnyekkel. A barátaiddal együtt kell működnie az újjáépítés amerikai álmának megvalósításában. A Fallout 76 egy játék, biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja a játékot.

Ismét szeretnék ajánlani egy VPN-t. A VPN lehetővé teszi, hogy az IP-címet egy másik helyre változtassa meg a kiszolgálón. Csökkentheti a késést és javíthatja az összeköttetést a játék széléhez közeli hely kiválasztásával. Megkerülhet olyan földrajzi korlátozásokat vagy tűzfalakat is, amelyek megakadályozzák a játékot a világ bármely pontján. A VPN emellett további védelmet nyújt a felhasználóknak a DDoS támadásokkal szemben.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a Fallout 76-nal. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me