Final Fantasy 14 - FFXIVFinal Fantasy 14, vagy Ffxiv, a legújabb a népszerű MMORPG sorozatok közül, amelyek már régóta működnek. Ez a játék elérhető Windows, PS4 és PS3 rendszereken. Az FFXIV és más online játékok lejátszásakor késés, DDoS támadások és lassú kapcsolat tapasztalható. A probléma megoldásához javasolnék egy VPN-t. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét egy másik kiválasztott IP-címre. Ez segít megakadályozni a DDoS támadások előfordulását. Ha az IP-t választja annak a kiszolgálónak a közelében, amelyen játszik, akkor kevesebb késéssel fog rendelkezni, és gyorsabb kapcsolatot élvezhet.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Final Fantasy XIV lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Final Fantasy 14 online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

A Final Fantasy 14 játék kiemelése

A Final Fantasy XIV egy olyan játék, amely harcolhat mobokkal, rendezvényeket tehet, teljesíthet küldetéseket, sorsokkal játszhat, kézműveket készíthet, börtönöket fedezhet fel és dolgozhat másokkal való összejövetelnél a pártokban. Ezek a dolgok EXP értéket adnak. Mielőtt ezt megtenné, megvásárol, majd előfizet egy FFXIV játékra. Windows, PS4 vagy PS3 rendszerhez vásárolja meg, például olyan helyeken Gőz, Amazon és a Gamestop. Ezután elindítja a játékot, és engedi átmenni a letöltéseknek. Ezután bejelentkezik, és létrehozhat egy választott karaktert, és szerkesztheti. A választott karakter lehet a több verseny egyikének része. A lista tartalmazza:

Elezen: Ez a verseny a legjobban hasonlít az FFXI tündérére. Használd nagyon ellenségesen a többi versenyt, mert úgy gondolták, hogy ők az első versenyek Eorza földjén. A két törzsnek, amelyek ezen a versenyen vannak, hatalmas riválisok.

 • Wildwood
 • Duskwight

Hyur: Ez a faj pont olyan, mint az FFXI emberi faja. Ez a verseny a leggyakoribb Eorzán, mivel a két törzs mindenfelé városokat alkot.

 • felföldi
 • Midlanders

Lalfella: Ez a verseny olyan, mint az FFXI Tarutaru. Ez a verseny a legkisebb. Ez nem teszi őket hátrányos helyzetbe, mert agilitással és intelligenciával alkotják őket.

 • síksági
 • Dunesfolk

Roegadyn: Ez a verseny olyan, mint az FFXI Galka, de most létezik egy női változat. Ez a legnagyobb verseny. Az északi tengerből származtak.

 • Tengeri farkasok
 • Hellgaurd

Miqo’te: Ez a verseny olyan, mint az FFXI-ből származó Mithra, de most van egy férfi verzió. Ez a macskafaj vadászok, általában magányos faj.

 • A Nap keresői
 • A Hold tartói

Au Ra: Ez még nem érhető el, de ez a karakter az FFXIV Heavensward-val lép be. Ezt a versenyt még soha nem látták más változatban. Ez egy hüllőverseny mérlegekkel, szarvakkal és farokkal. Ők Othard földéről származnak.

 • Raen törzs
 • Xaela törzs

Ne aggódjon a karakter statisztikája és a megjelenés miatt, mert a statisztika nem sokkal jobb, mint bármelyik verseny. Ha a városok versenyeivel jár, akkor a városokon kívül is harcolhatsz. Emellett vásárolni, eladni és kézműves tárgyakat is megvásárolhatja a városban. Mindegyik városnak megvan a maga harcai is. Az EXP használatával minden feladat különböző mennyiségű TP, MP és HP mennyiséggel rendelkezik. A fő városok és foglalkoztatásuk a következőket foglalja magában:

UL: Dah: Ez a város hatalmas szempontból inkább hasonlít az FFXI-ből származó Sandoria-ra. A város nagy a kereskedelem számára. A város vezetője egy női Lalfella, egy hím Roegadynnel, mivel hadsereg van általános és személyi védővel. A kézműves magában foglalja az aranyozást, az alkímiát, a bányászatot és a szövést. Munkahelyek a következők:

 • Thaumaturge: Ennek a varázslat-leadási feladatnak a használatakor figyelni kell az MP-re, hogy meghatározza, hogy a következő varázslatot kell-e leadnia. Tartsa meg a távolságot, amikor öntött ezzel a hatalmi ház varázslóval. Használja MP.
 • Pugilisz: A kézből történő harc a Pugilisz legjobb eszköze. Maradjon közel, és hatalmas károkat kezeljen ezzel a munkával. A TP-t használja.
 • Gladiátor: Igazi tartály (sok károkat keltő munka). Karddal és pajzsoddal harcolsz a harc földjén a dicsőségért. Tartsa közel az ellenfelet. A TP-t használja.

Gridania: Ez a város olyan, mint Windurst az FFXI-től, mert a szabadtéri hangulat több. Véleményem szerint ebben a városban nagyon nehéz navigálni, amíg meg nem tanulja, hol van minden. A város vezetői Miqo’te család. Az egyiknek nagyobb hatalma van, mint a másiknak 2, mert ő szintén katonai vezető. A városban a kézműves többek között asztalos, bőrfeldolgozó és botanikusok. Munkahelyek a következők:

 • Íjászok: Ha ezt az íj- és nyílmunkát használja, akkor nagy távolságokból lőni és megölni a csőcseléket. Ügyeljen arra, hogy tartsa meg a távolságot, mert ez a feladat nem kéz a kézben harcos. A TP-t használja.
 • Lancer: Ha harcolsz a Lance-del, bátornak kell lenned, mert ez a fej-fej harcos nem lesz biztonságos. A közeli távolságot is szeretné tartani, mert amint elmennek lőni, nem lesz képes megtámadni őket. A TP-t használja
 • Varázslók: Gyorsan kell használnia ezt a munkát. Lehet, hogy nem fog tudni annyit megsérteni, de meg fogja gyógyítani mások és önmagadat. Ez a munka egyvarázsló is, tehát tartsa távol a távolságot. Használja MP.

Limsa Lominsa: Ez a város leginkább Bastokhoz hasonlít az FFXI-ből abban az esetben, ha egy főleg kikötő számára készült város és elég kicsi. Ez a város kalózokból áll. A város vezetője, magas nő, Elezen is a katonai vezető. A ravaszkodás ide tartozik a páncélkészítés, a kovácsolás, az ételek készítése kulinárisként és a horgászat. Munkahelyek a következők:

 • Marauders: A fejszét a csatatérre viszi. Ezzel a fejszével hatalmas kárt okozhat az ellenfélnek, ugyanakkor képes lesz arra is, hogy elvegye. Ez egy nagyon széles feladat, ezért tartsa közel az ellenfelet. A TP-t használja.
 • Arkanisták: Harcolni fogsz és gyógyulsz a varázslatok könyvével és a fenevadoddal, amelyet megidézel. Ez a munka egyaránt széles körű és kéz-kéz. A meghívott vadállat kéz a kézben járhat, de emellett tartsa meg a távolságot. MP.
 • Rouge: Rejtélyesnek kell lennie, mint az éjszaka, olyan csendesnek, mint a földre eső levél, és olyan gyorsnak, mint egy gepárdnak, hogy ezt a munkát elvégezze. Olyan vagy, mint az FFXI tolvaja. Ön a két tőrével harcol egymás ellen. Ezzel azt mondta, hogy szeretné tartani az ellenfél közelében. A TP-t használja.

Egyéb munkák között szerepel a fekete mágus, a paladin, a fehér mágus, a szerzetes, a harcos, a sárkány, a bard, az összehívó, a tudós és a nindzsa. Ezek a munkahelyek azonban különlegesek, mivel bizonyos szintű munkát kiegyenlítenek, hogy megszerezzék őket. Az egyik munkának 15-nek kell lennie, a másiknak pedig 30-nak kell lennie a kívánt munka megszerzéséhez. A 30. szintű munka megosztja a statisztikákat és a szinteket az új feladattal, azaz ha az egyik feladat szintje a másik, akkor szintén megegyezik.

Három új munkahely és új terület hamarosan megjelenik, amelyek megkétszerezik az FFXIV méretét. Jelenleg csak Chocoboval lehet lovagolni és harcolni. Az új bővítéssel repülhet a világ minden tájáról.

A Final Fantasy 14 népszerű MMORPG. Új bővítéssel jelent meg, amely még jobbá teszi. A munka jó, mint játszani. Összességében az FFXIV egy szórakoztató online játék, amelyet Ön és barátai szeretni fognak.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást az FFXIV online lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a Final Fantasy 14-nél. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék az FFXIV-et a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me