Monster Hunter világA franchise új címe a Monster Hunter World (MHW). Ez egy nagy harci feltárási stílusú játék. Az MHW nagyon technikai és elég kemény, ahogy szinteled. A játék január 26-án világszerte megjelent, és online módban van. Legfeljebb 16 embert foglalhat el egy kiszolgálón, és négy közülük teljesíthet vadászati ​​küldetést. Ezek a harcok nehézek, és a győzelemhez jó csapatmunkával kell rendelkeznie. Mivel a játéknak annyira online orientált játékmódja van, szükségszerűen lag és lassú a kapcsolat. Ezeknek a problémáknak a kijavításához javasolnék egy VPN használatát.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Monster Hunter World (PC) játékhoz

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Monster Hunter online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t a Monster Hunter lejátszásához (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájává a Monster Hunter World játékhoz a játékkonzolon. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

A Monster Hunter világ kiemelt játékai

A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik IP-re cserélje úgy, hogy kiválasztja a leválasztót a rendelkezésre álló helyeken. Ha olyan helyet választ, amely annak a szervernek a közelében van, amelyen játszik, akkor jobb teljesítményt és kevesebb késést kellett volna elérnie. Mivel ez nem az Ön IP-címe, megkerülheti a munka vagy az iskolai tűzfal földrajzi korlátozásait az online játék érdekében. Az elit játékosoknak szintén tetszeni fog a VPN által biztosított DDoS támadások elleni kiegészítő védelem.

A Monster Hunter World harcközpontú. Ennek eredményeként sok szörny vadászható, felhasználható fegyverek, csiszolási képességek és páncélkészletek. Elkezdi a játékot egy nagyon általános karakterrel, de ahogy játszik, vadászni fog a szörnyekhez, hogy nyersanyagokat, mérlegeket, fogakat és egyéb anyagokat szerezzen. Annak érdekében, hogy megöli ezeket a szörnyeket, meg kell tanulnod őket. Mindegyiknek megvan a saját érzése. Minden szörny különbözik, és ennek eredményeként számos stratégia létezik a legyőzésükhöz. Emellett minden szörnynek vannak gyenge pontjai, amelyeket megmutatnak neked a harc során. Ha a kioltott számod mindig narancssárga, akkor tudni fogja, hogy megtalálta a szörnyek gyenge pontját. Mivel a szörnyek különböznek, arra ösztönzik a játékosokat, hogy ragaszkodjanak rájuk és megfigyeljék őket, így megtámadhatják őket a leggyengébbeknél.

Ha elveszíti a szörny nyomát, amellyel harcolsz, megjelölheti a térképen, és a scoutflies segít megtalálni őket. Ha továbbra is nehézségekbe ütközik, érdemes felhívni a Palicoes-ot, amelyek támogató karakterek. Használhat egy slingerrel is, hogy megpróbáljon magasabb helyzetbe kerülni. Használja az összegyűjtött tárgyakat annak érdekében, hogy készítsen egészségügyi bájitalt és büfét, amelyek segíthetnek. Ha még mindig a feje fölött állsz, hívhatod a játékosokat, hogy segítsenek az SOS fáklya használatában. Lehet, hogy aggódik a zsákmány felosztásával kapcsolatban, de ne félj a Monster Hunter világban, mindenki saját zsákmányt kap.

A Smithy segít legyőzni a szörnyeket. Ennek oka az, hogy fegyvereket és páncélokat készíthet a megszerzett romlás segítségével. Ezek segítenek több szörnyet legyőzni a játék során. Különféle fegyverek és páncélok találhatók, sok játékstílussal. Vannak bizonyos típusú fegyverek, amelyeket használni kell a játékban.

Fegyverek típusai:

Könnyű:

 • Kard és pajzs: Ez egy mindenre kiterjedő fegyverosztály, amelynek jó védelmi és támadási eredményei vannak. Egyedülálló képessége lehetővé teszi, hogy tárgyakat használjon, miközben az pajzs nincs.
 • Kettős pengék: Nagy mozgású fegyver, alacsony fogyasztású támadásokkal. Démon módba léphet, miután elég támadás történt meg. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy kiszabadítsa a szörnyeteg súlyos károkat.
 • Hosszúkard: Magas támadást eredményez, alacsony védelemmel. Hosszú, sok kombóval.
 • Könnyű Bowgun: Ez egy nagy mozgású fegyver, amely sok lőszertípusot képes felhasználni, de nem olyan erős.

Nehéz:

 • Nehéz Bowgun: Kis mozgású, hosszú hatótávolságú fegyver. Felszerelhető a csapat támogatására, vagy egy károsító fegyverként.
 • Lance: Ez egy magas védelmi fegyver, alacsony mobilitással. Ezzel a fegyverrel sok kárt szenvedhet el, miközben némi tisztességes károkat is kitisztíthat.
 • Kalapács: Nagyon sérült fegyver, amelynek nagyon alacsony a határa. Jó, ha egy szörnyet a fejére ütve kiüt.
 • Fegyverzet: Ez egy alacsony mozgású fegyver, amely több kárt okoz, mint a lándzsa, de kevésbé rendelkezik védekező képességekkel.
 • Nagy kard: Óriási kimenetelű, de rendkívül lassú is. Nagyon technikai és fontos az időzítés.

Műszaki:

 • Switch Ax: ez egy átalakító fegyver, amelynek nagy kimenetele van. Kardos módban nem olyan magas a mobilitása, de a axe módban a mozgás jó.
 • Vadászkürt: Ez egy támogató fegyver, amely segíthet a csapatának azáltal, hogy dalokat játszik, amelyek hátráltatják őket.
 • Töltőpenge: Nagyon sérült fegyver, amely nagyon technikai jellegű. Kétféle módja van: fejszével és karddal & pajzs.
 • Íj: nagy mozgású fegyver, amely közepes távolságban tart téged. Alacsony védelemmel is rendelkezik. Sok olyan nyílfajta létezik, amelyek lehetővé teszik a különböző státuszhatásokat.
 • A rovar-rabszolga: Ez egy lándzsa típusú fegyver, amely állandóan a levegőbe helyezi téged. Felszabadíthatja a rovarát, hogy kedvcsinálókat szerezzen a harcolt szörnyetegtől. Emellett nagyon valószínű, hogy harc közben a szörnyetegre szerepelsz.

A Monster Hunter World környezete nagyon változatos. Mindegyiknek megvan a saját szörnye és saját megjelenése. Négy fő terület és egy ötödik szörnyeteg-főnök terület található. A területek és szörnyek követik.

Játékterületek:

Ősi erdő: Ez a terület hatalmas erdő, amely szinte érintetlen.

 • Nagy Jagars
 • Pukei-Pukei Tobi-Kadachi
 • Anjanath
 • Rathalos

Wildspier hulladék: Ez a terület egy sivatagi / szavanna terület.

 • diablos
 • Kulu-Ya-Ku
 • Barroth
 • Jyuratodus
 • Rathian

Coral Highlands: Ez egy hegyvidéki terület, óceán jellegű hangulattal. Úgy tűnik, hogy az óceán lett a föld.

 • Tzitzi-Ya-Ku
 • Pailumu
 • Legiana

Rotten Vale: A halál völgye, ahol sok régi holttest fekszik.

 • Nagy Girros
 • Raobaan
 • Odofaron
 • Vaal Hazzak

????: Ez a terület ad otthont két rendkívül erős sárkánynak.

 • Teostra: Ez a lángok idősebb sárkánya.
 • Kushala Daora: Ez a szél idősebb sárkánya.

A Monster Hunter tele van tartalommal, és a fejlesztők még több területet és szörnyet jelentenek. A játék nagyon technikai, de szórakoztató játék. Különböző módon játszhat, és egyik út sem szükségszerűen jobb, mint a másik. Ez elérhető a PS4, az Xbox One és a PC-n is. A Monster Hunter World egy játék, biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják a közös játékot.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me