utcai harcosA Street Fighter V a Capcom Street Fighter sorozatának legújabb része. Ezzel az új verzióval, 2016. február 16-án esedékes a PC számára Gőz és a PS4 esetén. A sorozat eléri a 29. évét az üzletben. A Street Fighter V egy harci játék, amely lehetővé teszi online vagy solo játékot. A Street Fighter V a Capcom Pro turnéba is bekerült. A turnén a legtapasztaltabb játékosok pénzdíjért küzdenek ki. A játék online oldalán valószínűleg lesz némi késés és lassú kapcsolat. A profi játékosok szintén hajlamosak a DDoS támadásokra. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében VPN-t javasolnék. A VPN megváltoztatja az Ön IP-jét az Ön által választott bármely helyre. Ha olyan IP-t választ, amely közel van annak a szervernek, amelyen játszik, akkor csökkentheti a késést és felgyorsíthatja a játékélményt. Mivel a VPN titkosítja az Ön adatait, így nagyobb védelmet nyújthat a DDoS-tól. Ha a játékot a tűzfal akadályozza meg a munkahelyen vagy az iskolában, akkor a VPN segíthet eljutni rajta.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Street Fighter V (PC) játékhoz

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Street Fighter V online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t a Street Fighter V (PS4) játékhoz

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájára a Street Fighter V játékhoz a játékkonzolon. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Street Fighter V játék kiemeli

A Street Fighter V egy harci játék, ahol harcolsz ellenfeled ellen egy egy mérkőzésen. A karakterek mind jók, de mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai. A Street Fighter V karakterek 5 statisztikán alapulnak: teljesítmény, egészség, mobilitás, technika és hatótávolság. A hatalom az, hogy a karakter mennyire nehéz, az egészség az, hogy mekkora HP-vel rendelkezik, a mobilitás milyen gyors, a technika ismeretlen, és a távolság az, hogy a harcosok támadása milyen messzire terjedhet. Az egyes statisztikák maximális száma 5 és a legkisebb 1. A karakterek statisztikája attól függően változik, hogy a játékfejlesztőknek hogyan kell finomítani a vadászgépét. A felhasznált karakterek mind új, akár a játék korábbi verzióiból származnak. Az eddig ismert harcosok és statisztikáik a következőket foglalják magukban:

 • Ryu: Teljesítmény 4, Egészség 3, Mobilitás 3, Technika 3 és Range 2
 • Chun-Li: 2. teljesítmény, 2. egészség, 5. mobilitás, 5. technika és 4. fokozat
 • Nash: 3. teljesítmény, 2. egészség, 3. mobilitás, 4. technika és 2. tartomány
 • M. Bison: Teljesítmény 4, Egészség 3, Mobilitás 4, Technika 3 és Tartomány 3
 • Cammy: 3. teljesítmény, 2. egészség, mobilitás 5., 2. technika és 3. fokozat
 • Kismadár: 5. teljesítmény, 5. egészség, 1. mobilitás, 3. technika és 4. fokozat
 • Ken: Teljesítmény 4, Egészség 3, Mobilitás 4, Technika 4 és Range 2
 • Necalli: 5. teljesítmény, 2. egészség, 3. mobilitás, 4. technika és 2. tartomány
 • Vega: 3. teljesítmény, 2. egészség, mobilitás 5., 3. technika és 3. fokozat
 • R. Mika: 3. teljesítmény, 3. egészség, 2. mobilitás, 3. technika és 1. tartomány
 • Rashid: Teljesítmény 2, Egészség 3, Mobilitás 4, Technika 3 és Range 2
 • Karin: Teljesítmény 3, Egészségügyi 2 Mobilitás 3, Technika 5 és Range 2
 • Zangief: 5. teljesítmény, 5. egészség, 1. mobilitás, 2. technika és 3. fokozat
 • Laura: 3. teljesítmény, 3. egészség, 4. mobilitás, 3. technika, 1. tartomány
 • Dhalsim: 3. teljesítmény, 2. egészség, 1. mobilitás, 3. technika, 5. tartomány
 • AGYAR: 2. teljesítmény, 3. egészség, 1. mobilitás, 3. technika, 5. tartomány

A játék vezérlőelemei mind különbözőek, a választott karaktertől függően. Mindegyik karakternek különböző mozgókészlete van, és a különféle vezérlőelemek közül csak a rúgások és ütések ugyanazok a karakterek között. Mindegyik karakternek legalább hét a támadások közül egynek lesz. Ezek a típusok szokásos dobások, V-képességek, V-Triggerek, V-Fordulások, egyedi támadások, speciális támadások és speciális mozdulatok.

A Street Fighter V tetején a HP mérőeszköz szerepel, a harcosok képével és nevével együtt. Az alsó sarokban két dolgot tartalmaz. Az egyik a V-Trigger mérőműszer, és ha teljes egészében fel van töltve, akkor kemény rúgást és kemény ütést is használhat. Ez felszabadítja a karakter V-Trigger mozdulatát, ami egészen más eredményhez vezethet. A másik egy EX mérő. Amikor ezt a mérőt kitöltik, használhat speciális mozdulatokat. Minden speciális lépés legalább egy sávot vesz ki a teljes mérőeszközből. Ezek a támadások nagyon erőteljesek és segíthetnek.

A Street Fighter V a Capcom legújabb részlete a sorozatban. A Capcom és a Sony közreműködtek a játék elkészítésében. A grafika lenyűgöző, a játék remekül néz ki, és a Windows számára elérhető a Steam és a PS4 segítségével. A játék karakterei egyediek és mozgásuk nagyon fejlett. Az EX mérőszám, a V-trigger mérőszám és a karakter különféle statisztikák olyan játékot eredményeznek, amelynek sokféle játékmódja lesz. Összességében a Street Fighter V egy nagyszerű online játék, amelyet Ön és barátai minden bizonnyal élvezhetnek.

Ismét ajánlanám egy VPN-t a Street Fighter V Online játékhoz. A VPN segít csökkenteni a késést, növeli a csatlakoztathatóságot, és elkerülheti a múltbeli földrajzi korlátozásokat. A profi játékosoknak szintén tetszeni fog a hozzáadott védelem a DDoS támadások ellen.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a Street Fighter V-el. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me