World of TanksWorld of Tanks egy népszerű online csapattartály-játék. A játék milliói világszerte vannak. Ha ezt a játékot csak az interneten játsszák, előfordulhat, hogy több késleltetés, lassú kapcsolat és DDoS támadások vannak. Ennek kijavításához javasolnék egy VPN-t. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét az Ön által választott más IP-címre. Ez segít megelőzni a DDoS támadásokat. Ha olyan IP-t választ, amely annak a kiszolgálónak a közelében van, ahol éppen játszik, akkor gyorsabb a kapcsolata és kevesebb késés.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a tankok világának lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a World pf Tanks online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN javítja online játékélményét és megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

A tartályok világának legfontosabb eseményei

A World of Tanks egy olyan játék, amelyet csapatokon játszhatsz más csapatok ellen. Ennek ellenére csatlakozhat a barátaidhoz, hogy legyőzzen más csapatokat. A játékot Xbox 360-on, Windows-on, Mac-en, Android-eszközökön és IOS-eszközökön lehet játszani. Az Android és IOS készülékek számára a játék neve World of Tanks Blitz, és ingyenes. Az Xbox 360 a játék fizetett változata. A Windows és a Mac ingyenes. A Windows, a Mac, az Android és az IOS eszközöknek is tagságra van szükségük, amely szintén ingyenes.

Ha elkészültél, lehetősége van egy tartály kiválasztására az elérhető kiindulási tartályok egyikéhez. Egyesült Államok, Németország, USA, francia, brit, kínai és japán tankok érhetők el Mac és Windows rendszeren. Más verziók nem tartalmazzák a PC-verzióval rendelkező összes tartályt, de közel állnak ahhoz, hogy mindegyikük megvan. A kapott tank EXP-t keres, ha vele játszik. Miután elég pontot szerzett, frissíthető. Ha elég EXP pontot kap, hogy újabb tartályt szerezzen a frissítéseken, akkor érmékkel és EXP-kel is megszerezheti.

A birtokában lévő tartályok száma korlátozott, ezért érdemes eladni a nem kedvelt tartályokat. Tartályok eladásakor rájön, hogy csak kettőt tud eladni egy nap. A tartályok eladásakor azt is észreveheti, hogy különböző tartályosztályok léteznek. Ezekbe az osztályokba tartozik a könnyű, nehézsúlyú, tüzérségi, tankpusztító és közepes súlyú tartályok, attól függően, hogy melyik országban tartózkodnak. Az osztályok minden tankja rangsorban lesz. A rangok között szerepel: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 és 10. Az 1., 2. és 3. rang küzdelemben van, 3. és 4. alkalmanként csata, 4., 5., 6. csata. alkalmanként 6 és 7, és utoljára, de nem utolsósorban 7, 8, 9 és 10 csatát.

A tartályok különböző lőszerekkel, statisztikákkal, sebességgel, tűzerővel és mérettel is rendelkezhetnek. A korszerűsítéssel bármilyen módon javíthatja a tartályokat. Érdemes lehet több felrobbantást és kevesebb áttört energiát a felvételeiben, és a tankok pisztolyának vagy lőszerének megváltoztatásával ezt megteheti. Olyan felszerelést is beszerezhet, amely a tartályon mindaddig fennmarad, amíg rendelkezik. A felszerelés magában foglalja az álcázóhálót, az eszközkészletet, a közepes orsó bélést, a binokuláris távcsövet, a bevont optikát, a fokozott torzítórudakat, 3 t osztály, a kiegészítő takarmánykeverőket, a „Were” Ammo Rockot, a továbbfejlesztett szellőzést, a közepes kaliberű TankGun döngölőt és a továbbfejlesztett fegyverkészítő hajtást. Ezek mindegyike nem érhető el vagy azonos áron minden tartályhoz, mert a tételek a tartályok országonként és rangsoronként változnak. A tárgyak súlya is növekszik a tartályban, ezáltal lassabbá válik, de nagy előnye van ennek.

A fogyóeszközök olyan tételek, amelyeket minden csatában vásárol, de nem adnak súlyt, és valóban segíthetnek. A fogyóeszközök, akárcsak a felszerelés, bizonyos tartályokhoz rendelkezésre állnak, és különféle költségekbe kerülnek, a tartályok régiójától és rangjától függően. Ezek közé tartozik a kézi tűzoltó készülék, az elsősegélykészlet, a javítókészlet, a motorfokozás, a többcélú helyreállítási csomag, a csokoládé, az adrenalin, a ColaExtra harci adagok esete, valamint a puding és a tea.

A World of Tanks egy olyan játék, amelyben Ön és barátai csataharckocsikkal csapatok. A tartályok mindegyike különféle frissítésekkel rendelkezik. Különböző országok, osztályok és rangsorok is vannak. Testreszabhatja a tartályokat ízlése szerint. Az Összességében a World of Tanks egy nagyon szórakoztató, ingyenes online játék, amelyet biztosan szeretni fog.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a WoT online lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes akciót, amikor online a World of Tanks játékban játszik. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontjáról VPN-vel élvezhessék a WoT-ot. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me