Team Fortress 2A játék, Team Fortress 2 vagy röviden a TF2, egy népszerű online játék, amely iOS, Mac, Windows, Linux és Android rendszeren fut. A játék elérhető: Gőz és elérhető bizonyos országokban. Ez azt jelenti, hogy ha a támogatott régión kívüli utazást tervez, és online akar játszani, akkor megtagadják a hozzáférést. Azt javasolnám egy VPN-t, hogy a TF2-t a Steam-en keresztül játssza le. A VPN lehetővé teszi, hogy a meglévő IP-címet bármilyen más kiválasztott IP-címre válthassa. Egy jó VPN segít csökkenteni a késést, és gyorsabb játékhoz vezet.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Team Fortress 2 játékhoz (TF2)

Én használom ExpressVPN Például, hogyan lehet VPN szolgáltatást használni a TF2 online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

A Team Fortress 2 játék kiemelése

A Team Fortress 2 egy ingyenes játék a Steam-en, a PS3-ban és az Xbox 360-ban fizetve. A TF2 egy online csapata shooter, amely támogatja a Mac, a Windows és a Linux a Steam-en. Az online shooternek több multiplayer játékmódja és térképe van. Az online multiplayer játékmódok a következők:

 • Szerezd meg a zászlót: Ön és a csapata megpróbálja megragadni az ellenfelek aktatáskáját a bázisuktól, és visszahozni a tiédhez, miközben megvédi a táskáját.
 • Ellenőrző pontok: A csapatodnak 2 ellenőrző pontja van, mint az ellenség. Mindkét csapatnak van egy semleges helye. Az első csapat nyeri, aki az összes pontot ellenőrzi, és rájuk áll, amíg a csapatok színe nem változnak.
 • Támadás és védelem: Ugyanaz, mint a kontrollpontok, kivéve, hogy csak egy csapat rendelkezik az összes ellenőrzési ponttal, és a másik csapat megpróbálja mindet elvinni a győzelemért.
 • a hegy királya: Ez pontosan ugyanaz, mint a Vezérlőpont, azzal a különbséggel, hogy van egy pont, amelyet a csapatodnak ellenőriznie kell egy bizonyos ideig.
 • Hasznos teher: Ön és a csapata vagy bomba alakú tárgyat tol a vasúton az ellenség bázisához, hogy nyerjen, vagy megvédi a bázist egy bizonyos ideig a győzelemért.
 • Hasznos teherverseny: Ez ugyanaz, mint a Payload, azzal a különbséggel, hogy minden csapatnak tovább kell tolnia tárgyát, mint a másik csapat, vagy gyorsabban kell eljuttatnia a többi csapat bázisához, hogy megnyerje.
 • Speciális kiszállítás: Ez a Zászló elfog és a Hegy Királya kombinációja. Először versenyeztek a másik csapattal, hogy távolról távolítsák el az intelligenciát. Akkor egy nagy rakéta mögött egy peronra viszi, és addig marad a platformon, amíg el nem éri a tetejét. Azt is meg kell kerülni a bejövő ellenségeket, és megölni az ellenséget a platformon. Tudni fogja, hogy csapata nyert, miután a platform elérte a csúcsot, és a rakéta elrobbant.
 • Edzési mód: Ez egy offline mód, amely lehetővé teszi a edzést.

A szórakoztató játékmódok mindegyikében a lövő 9 osztályos. Minden osztálynak megvannak az előnyei és hátrányai. Az osztályok:

 • A nehéz: Nagyon nagy orosz, aki dobozos, lő pisztolyt lő, sok szendvicset eszik, és kedvenc géppuskaval rendelkezik, aki Sasha beceneve. Előnyök: rengeteg egészséggel rendelkezik, a szendvics újjáépíti az egészséget, nagyon erős, sok védekező és sok lőszer. Hátrányok: nagyon lassú, nagyon pontatlan lövöldözős, és ő egy nagyobb célpont, amelyet eltalálni.
 • The Medic: Egy őrült német orvos, akinek nincs igazi erkölcse a betegei iránt, aki galambként tartja háziállatként, és embereket gyógyít. Előnyök: Gyógyítja az embereket orvosi pisztollyal, rendelkezik olyan ülőtöltéssel, amely egy ideig biztosítja a gyógyszert és az embert, aki gyógyítja immunitását, és a tűfegyver gyorsan meggyullad. Hátrányok: Az Ubercharge feltöltése hosszú időt vesz igénybe, az immunitás nem tart sokáig, a gyógyszer nagyon törékeny, és a tűfegyver nem túl erős.
 • A Demoman: Visel egy szemfoltot és nagyon iszik-e skótot. Előnyök: Ő az egyetlen olyan karakter, akinek bombái vannak, ragacsos bombái vannak, amelyek betegségeket okoznak és felrobbanhatnak a Mérnök alkotásain. Hátrányok: Nincs más, mint az idő- és távolságkorlátos bombák, ragadós bombái felrobbannak, amikor meghal, és a bombák megsérülhetnek.
 • A cserkész: Túl magabiztos és gyorsan beszélő hím, Bostonból (Massachusetts). Előnyök: Gyors lövöldözésű / lövöldözős fegyvereivel, a csapat leggyorsabb tagjával távoli lövéssel, mozgatáskor nem könnyű megütni, és dupla ugrással rendelkezik. Hátrányok: Alacsony egészségi állapot, alacsony védelem és nem túl erős.
 • A Pyro: Fiziológiailag instabil ember, akinek az arcát még soha nem látták. Előnyök: Mindent tűzre állít, kivéve a csapattársakat a lángszóróval. Hátrányok: Csak szorosan elérhető fegyvereket tartalmaz.
 • A mesterlövész: Vadász alapú karakter, aki Új-Zélandról származik. Előnyök: Távolról távolról is fényképezhet dolgokat hatókör üzemmódban. Hátrányok: nagyon könnyen elpusztul hatókör üzemmódban, mert nem látja a környéket.
 • A kém: Egy francia kém, sok álruhával. Előnyök: Láthatatlanul eltakarhat, az ellenség többi tagjává öltözhet, hogy beszivárogjon, és megsemmisítheti a Mérnök építményeit. Hátrányok: elég könnyen felismerhető, a láthatatlan köpeny rövid ideig tart, és nagyon törékeny.         
 • A Katona: Tartós, de lassabb amerikai katona. Előnyök: Van egy rakétaugrása, képes rakétákat lőni, és félig húsos karakter. Hátrányok: A rakétaugrás fáj, és ez egy lassabb karakter. 
 • A mérnök: Öreg, jó texasi megyei fiú, nagyon zenei és okos. Előnyök: őrszolgálatokat építhet embereket lőni, adagolókat az egészség helyreállításához, maradékot és lőszert, teleportokat hozhat létre, hogy teleportálja őt és csapata helyeit, és mozgathatja, és megsemmisítheti alkotásait. Hátrányok: Az összes, amit épít és frissít, maradékot vesz igénybe, sok időt vesz igénybe, és más karakterek könnyen elpusztíthatók..

Mindezen karakterek testreszabhatók. Egyszer kapott egy tárgyat ehhez a karakterhez, másokkal kereskedve, az árut vásárolva a boltból, vagy játékot folytatva, amíg azt nem kapják meg. A kapott tárgyak lehetnek sapkák, fegyverek egy adott osztályhoz vagy ládák, amelyeknek kinyitásához kulcsokra van szükségük.

A Team Fortress 2 egy nagyon sok tartalomból álló online játék, amely ingyenes a Steam-en. A Steam a világ bizonyos országaiban elérhető. Összességében a Team Fortress 2 egy nagyon szórakoztató játék, amit nagyon ajánlom.

Ismét azt javaslom, hogy használjon VPN szolgáltatást a TF2 lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is azáltal, hogy javítja a ping-t, és megvédi a DDoS támadásoktól.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a TF2-vel. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a Team Fortress 2-t a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me