Hogyan kell játszani Gloria Victis-t egy VPN-sel

Gloria VictisGloria Victis egy középkori MMORPG. A játéknak nincs fantasztikus szempontja, vagy nincs, és a játék nagyon reális. A játék PC-n van, és 2016. június 9-én jött létre Steam-en. Harcolni fog, kézművességet készít, céheket alakíthat és saját kastélyt vagy falut építhet. A Gloria Victis játék közben késést és lassú csatlakozási sebességet tapasztalhat. A probléma megoldásához javasolnék egy VPN-t. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik IP-re cserélje a kiválasztott kiszolgálóhelyen. Ha olyan helyet választ, amely annak a szervernek a közelében van, ahol játszik, akkor csökkentheti a késést, és jobb összeköttetést érhet el. Az elit játékosok szeretik az extra védelmet a DDoS támadások ellen. A VPN lehetővé teszi a tűzfalak és a földrajzi korlátozások lekerülését is, így megakadályozhatja, hogy az iskolában vagy a munkahelyen játszhassanak.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Gloria Victis lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Gloria Victis online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Gloria Victis játék kiemelése

A Gloria Victis indításakor lehetősége nyílik arra, hogy csatlakozzon a négy nemzet egyikéhez. A nemzet mindegyike nagyon egyedi és gazdag háttértörténettel rendelkezik.

A nemzetek és egy rövid visszaemlékezés:

 • Azebia birodalma: Az azbesiai nép vadászok, cserkészek és félelem nélküli harcosok. A zord sivatagi környezetben élnek, ahol a föld kopár, és egyetlen életben maradnak az általuk nevelkedett állatok, valamint a kis szemek és gyümölcsök, amelyeket betakarítani képesek. Ami a katonai gyakorlatokat illeti, könnyű páncélokat használnak, és átlagosan közelharci fegyvereket hordoznak. Nagyon támaszkodnak a lovasságokra is, hogy meghatározzák őket a nehéz időkben. Taktikájuk a mobilitáson alapszik, és nagyon félelmetes ellenség.
 • Belországi: Midland a föderalism és a pátriárka konglomerációja. A vidék nyugati és keleti oldalát egyedül két király uralja, bár együtt dolgoznak egy hatalmas nemzet létrehozásában. A midlandi embereket Midlandersnek hívják. Noha nem haladja meg a hat lábát, mégis meglehetősen erős. A nemzet nagyon gazdag, és ezért, amikor a csatában a középkorú emberek többsége teljes páncélruhát visel lovagként vagy harcosként. Összességében a nemzet a leggazdagabb, és nem olyanokat kell összekeverni.
 • Nordheim: Nordheim egy olyan hely, amelynek kormányát többnyire törzsek és vezetõik irányítják. A Nordheim emberei Ismirs néven ismertek. Az Imirs magas és hihetetlenül erős. Életstílusuk tükrözi méretüket, mivel erősnek kell lenniük ahhoz, hogy hazájukban túléljék. Élnek a középpályák északi részén, ahol állandóan havazik és nincs más látnivaló, csak a hegyek. Ami a katonai gyakorlatukat illeti, nagyon tapasztalt két kezű karddal és tengelygel. Nagyon jóak a hatalmas pajzsok használatában is. Azokat az embereket, akik Nordheimért harcolnak, félelem nélküli harcosokként ismerték, akikkel nem szabad számolni.
 • Sangmar: Sangmar nagyon nagy és sikeres birodalom volt délen, amíg az azzebék el nem jöttek. Majdnem elpusztultak, de van még remény. A nemzet két városával a Sangmar birodalom újból megpróbál feltámadni. A szangmar embereket szangmaroknak nevezik. Nagyon okosak és nem élnek olyan szélsőséges körülmények között, mint az azábiai. A hadsereg jelenleg nagyon kicsi, de ami benne marad, magában foglalja a nagyon drága felszereléssel bátor harcosokat és a legnemesebb vetőmagot. A többi birodalom jobban néz, mert a Sangmar újra felkelhet.

Miután kiválasztotta a nemzetét, és mielőtt elmenne ellenségét megölni, szükség lehet felszerelésre. A felszerelésed rajtad áll, de bizonyos fegyverek és páncélkészletek segítenek bizonyos harci stílusokban. A felszerelés két típusa tartalmazza a páncélokat és a fegyvereket

Páncél:

 • Könnyű páncél: A páncél olcsóbb, és gyorsabban hagy téged, mintha nehéz páncélban lenne.
 • Közepes páncél: A páncélok többet fizetnek, mint a könnyű páncélok, és kissé lassabban hagynak, de sokkal több védelmet nyújtanak.
 • Nehéz páncél: A páncél nagyon drága és nagyon lelassít, de nagy védelemben és lendületben lesz a páncél teljes súlyától.

Fegyverek:

 • Zárja be a harci fegyvereket: A kard olcsó ebben a kategóriában. Könnyű harcolni a közeli karakterekkel, de bárki, aki rajta van, előnyt élvez.
 • szálfegyveres: Fegyverek, amelyek sokkal több tartományban vannak, mint a közeli harci fegyverek, de nem annyira, mint a tartomány. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb fegyver a lándzsa.
 • Távolsági fegyverek: A kategória legnépszerűbb fegyverei közé tartoznak a hosszú íjak és a számszeríjak. Ezek a fegyverek távolról valóban nagy teljesítményűek, és sokat ölhetnek meg, még mielőtt még támadási tartományba kerülnének, de ha közel állsz, akkor óriási hátrányba kerülsz.

Miután megnézte felszerelését, valószínűleg kiment és küzd a nemzet dicsőségéért. Mielőtt ezt megtenné, megtanulhatja, hogyan működnek a harci mechanikusok Gloria Victis-ben. A készség a játék fő része. Meg kell tanulnia, hogyan kell támadni, hol kell támadni, és hogyan kell beállítani, hogy megkapja a gyilkos csapást. A Gloria Victis-ben nincs célzási rendszer, így nem egyszerűen rákattinthat az ellenfélre, majd hátradőlhet és nézheti, hogy mi történik. Folyamatosan részt kell vennie a meccsben.

Emellett nagyon sok technika használható a nyeréshez. Mialatt elkerüli, elforgatja a fegyverét, lelövi a nyílát és fut, érdemes megnéznie az állóképességet. Arra szolgál, hogy a játék reálisabb maradjon. Tartsa ellenőrzése alatt állóképességét. Ha túl sok kitartást használ, akkor védtelen maradhat, mert annyira fáradt. Az állóképesség elvesztése miatt több problémája is lehet. Végül lesz lovaglás, egyetlen harc, vadászat és birodalom versus harc. Vannak versenyek és egyéb dolgok, amelyek játszhatók a játékosok készségeinek tesztelésére.

Versenyek / Sieges:

 • Sieges: Nem számít, ha kastély, város, főváros vagy város, ez hadsereget igényel. A mérkőzés több száz halálos és kemény harcot igényel a győzelemért.
 • Versenyek: Tesztelje készségeit versenyeken másokkal szemben.
 • PvP Aréna: Ez olyan, mint egy római gladiátorharc, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben használhat egy választott fegyvert. Jobb, ha a legjobbat fogod nyerni az ilyen típusú mérkőzésen.

Ezen ostromok, a PvP-k, a versenyek és az ingyenes barangolás mindegyikében pénznem és tételek találhatók. A pénznem anyagokat, berendezéseket és egyéb dolgokat vásárolhat meg Önnek. A beszerzett anyagok segítenek a kézműves készletek gyűjtésében. Az eredmények felhasználhatók, vagy akár profit céljából értékesíthetők.

A kézműves különféle típusai a következők:

 • Állattenyésztés és kulináris művészetek: ételt főzni
 • Szabás és bőrmegmunkálás: A kapott prémet tárgyak készítésére használhatja
 • Armorsmithing: Készítsen nagyszerű páncélt
 • Fegyver kovácsolás: Készítsen nagyszerű fegyvereket
 • Faipari: Bútorok és íjak készítése
 • Vadászat és erdészet: Szerezzen be prémet és faanyagot, hogy eladhassa azokat, akik felhasználják
 • Gyógynövényzet és alkímia: Tanulja meg, hogyan lehet növényeket mérgezésre és gyógyszerekre felhasználni
 • Bányászat és kohászat: Nyersanyagokat szerezzen, mint például értékes érc
 • Artificing: Készítsen kiegészítőket, például ékszereket
 • Mérnöki: Hozzon létre halálos védelmi mechanizmusokat és támadó eszközöket

A játék egyik legfontosabb része az időjárási ciklus. Tudom, hogy talán nevetségesnek gondolod, de igaz. Az időjárás hatással van a játékosra. A napi időtől, az időjárástól és az évszakotól függően különböző NPC-kkel találkozhat. Az ellenségek szintén eltérően reagálnak. Az évszakok megváltoztatják az időjárást, ami különböző módon hat a játékosra. Például nehéz lenne harcolni a nehéz páncélokkal a nyár melege alatt, és a játék ezt fogja figyelembe venni. Ha meg kellett támadnia valakit, akkor várhat a ködös időkre, hogy segítsen azáltal, hogy tökéletes fedezetet nyújt a besurranó támadáshoz. A hold pozíciója az árapályokat és az egyedi szörnyeket, valamint az ívást okozó szörnyeket is befolyásolja.

Gloria Victis egy MMORPG, amely nagyon sok játékmenettel rendelkezik. Megpróbálhatja meghódítani a riválisokat és küzdeni a nemzet büszkesége miatt. Játsszon a nagy intenzitású harci stílusokkal, amelyek miatt a játékra koncentrálhat. Készíthet tárgyakat, és élvezheti az évszakokat. Építsen céheket barátaival és emelkedjen a nemzet tetejére. A Gloria Victis egy kihívást jelentő játék, amelyben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a Gloria Victis online lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes tevékenységet, miközben online Gloria Victis-t játszik. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map