Call of DutyA Call of Duty annyira népszerű, hogy a rajongók több mint 25 milliárd órát gyűjtöttek a játékba. A játéknak több mint 20 címe van, és még mindig többet szereznek. A játék népszerűségének köszönhetően sok DDoS támadásnak, szerver késésnek és lassú kapcsolatnak kell lennie. Ezeknek a problémáknak a kijavításához VPN-t javasolnék. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét bármilyen más IP-re megváltoztassa. Válassza ki azt a helyet, amelyik a legközelebb van ahhoz a szerverhez, amelyen játszik, mert ez segít csökkenteni a késést, és gyorsabb kapcsolatokat biztosít. A VPN azt is titkosítja, amely megvédi a DDoS támadásoktól.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Call of Duty Online (PC) lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Call of Duty online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t a Call of Duty lejátszásához (Xbox One és PS4)

Ismét felhasználom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Call of Duty játékhoz a játékkonzolon. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

A Call of Duty játék kiemelései

A Call of Duty egy online shooter. Minden új címmel a készülékek támogatott változtatásokat hajtottak végre. Mindent összevetve, a fő eszközök, amelyekben a shooter be van kapcsolva, a PS3, Ps4, Xbox 360, Xbox One és Windows. A játék elérhető Steam-en vagy online az olyan oldalakon, mint az Amazon és a GameStop.

  • A Call of Dutynek két játékmódja van, attól függően, hogy melyik verzióval rendelkezik, lehet még több.
  • Story mód: ez egy offline mód, amelyet egy karakterként fogsz játszani, miközben átmennek a háborúban szerzett tapasztalataikról.
  • Solo Zombie Kill mód: Ez a mód elérhető a Call of Duty egyik játékában. Egy helyiségben ragaszkodik a zombik korlátozott lőszerharcához és a ház lyukainak felragasztásához, amíg a zombik végül meg nem ölnek.
  • Co-op mód offline: Az offline mód egy osztott képernyő, ahol Ön és a másik személy, aki ugyanazon az eszközön játszik, egymással versenyez. a győztes az a személy, aki a legtöbb öld meg. Ezenkívül működjenek együtt a zombik megölésében is, ha van valamelyik Call of Duty Zombie játék.
  • Online Co-op mód: itt és a többi játékos a világ bármely részéről harcol egy másik játékoscsaláddal a világ minden tájáról. A legtöbb gyilkos csapat nyer.
  • Versenyképes mód: Itt harcolsz egymással harcban valakivel az interneten keresztül. Mint mindenki, a legtöbb gyilkos nyer.

Ezekkel a játékmódokkal mindenféle osztály közül választhatnak. Mindegyik osztály különféle pisztolyokkal rendelkezik a különféle változatokhoz. Az osztálynevek szintén megváltoznak, de a legtöbb esetben mindig orvlövészek (hosszú hatótávolságú támadás), bontási ember (bombák), nehéz lövész (közvetlen támadás), Spec Ops (sebészeti támadás) és Assault (minden osztály körül). Mindezek az osztályok harcolnak a térképeken. Ezek a térképek már szerepelnek a játékban, de ha még többet szeretne, a Call of duty DLC-ket kínál.

A Call of Duty nagyon népszerű lövöldözős játék. Több szórakoztató játékmóddal és osztálytal rendelkezik. Rendelkezésre áll Steam formájában vagy olyan helyekről, mint az Amazon és a Gamestop. A Call of Duty egy olyan játék, amelyet nagyon szeretek, és remélem, hogy élvezni fogja azt is.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a Call of Duty lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is azáltal, hogy javítja a ping-t, és megvédi a DDoS támadásoktól.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze az összes izgalmat, amikor a CoD-t online játszik. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a Call of Duty szolgáltatást bárhol a világon. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me