FelizgulA Madden játék története nagyon megosztott. Több platformon található, beleértve a PS4, az Xbox One és a mobil rendszert. A Madden 19 a tervek szerint visszatér a népszerű játékhoz a számítógépre. Minden platformon online elemek vannak, és problémák merülhetnek fel a késéssel és a rossz szerverkapcsolatokkal kapcsolatban. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében javasolnék egy VPN-t. A VPN lehetővé teszi, hogy az IP-címet egy másikra változtassa meg a megadott VPN-kiszolgáló helyeken. Ha olyan helyet választ, amely közel van annak a játékosnak, amelyen játszik, csökkentheti a késést és javíthatja a kapcsolat minőségét. Mivel ez nem az Ön IP-je, a VPN extra védelmet nyújt a DDoS támadásokkal szemben is.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t Madden játékhoz (PC)

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Madden online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t a Madden lejátszásához (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatásnak a Madden játékkonzolon történő lejátszására vonatkozó példájára. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Madden Game Highlghts

A Madden játékok rendkívül népszerűek, de emiatt gyakran akadályozzák őket a munkahelyek és az iskolák tűzfalai. A VPN titkosítja az Ön adatait, lehetővé téve ezzel, hogy megkerülje ezeket és más regionális korlátozásokat. A VPN segítségével bármikor, bármikor lejátszhatja a Madden játékot.

A Madden NFL Mobile elérhető az Android és az Apple eszközök számára. Ebben heti kihívásokat teljesít, rendezvényeken vesz részt, és mások ellen játszhat. Ez különféle jutalmakat fog biztosítani, kezdve a jobb játékoskártyákkal, amelyeket a csapatban használhat, a játék pénznemében. A cél az, hogy a legjobb csapatot hozzuk létre. Az aukciókat új játékosok vásárlására és a régi játékosok eladására kell használnia. A csúcsra való emelkedés érdekében másokkal partnerülhet, hogy több jutalmat szerezzen. A Madden NFL Mobile addiktív és nagyon szórakoztató.

A Madden 19 megjelenik a PS4, az Xbox One és a PC számára. Több online mód is játszható Maddenben. A gyors online játék lehetővé teszi, hogy összecsapjon barátaiddal vagy más véletlenszerű játékosokkal. A franchise online játszható másokkal. Ebben a módban az egyik csapat edzőjeként játszol, és szezonokban versenyezhetsz másokkal. Az Ultimate Team a Madden legújabb online módja. Nagyon hasonló a mobil játékhoz, ahol a cél az, hogy a legjobb csapatot hozzuk létre. Ebben a módban jobb kártyákat (játékosokat) kapsz, ha eseményeken vesz részt, és kihívásokkal jár az érmék keresése érdekében. A csapatkémia olyan funkció, amely még összetettebbé teszi a MUT-ot. Ebben az üzemmódban alternatív egyenruhákat is kaphat.

A Madden, amint mondtam, egy hosszú ideje futó cím. Ez a mai napig a legnépszerűbb franchise-k. A sorozat minden játékában remek játék és grafika. A Madden játékok rendkívül szórakoztatóak, és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja őket.

Függetlenül attól, hogy meg akarja mutatni a barátainak, akik a Maddenben szabályozzák, vagy versenyeznek a legjobb online játékok legjobbjaival – a VPN előnyt nyújt Önnek. A profi játékosok értékelni fogják a hozzáadott DDoS védelmet. Mindannyian csökkenthetjük a késést és javíthatjuk az általános élményt. Csak győződjön meg arról, hogy csatlakozik-e a VPN-kiszolgálóhoz, mielőtt elindítja a játékot. Így biztosan átjut a tűzfalakon vagy a földrajzi korlátozásokon. A VPN segítségével szó szerint a Madden játékot játszhatja bárhol a világon. Csatlakozzon egyszerűen az Egyesült Államok szerveréhez, és élvezze a játék legjobbját.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a Madden-nél. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me