TiszteletéreA Honor egy multiplayer játék. Ez a játék a történelem legkeményebb harcosai egymással szemben áll. A lovagokat, a szamurájokat és a vikingeket próbára teszik, hogy kiderítsék, ki győztes és nagyobb becsületet szerez. Mert a Honor online játékkal rendelkezik, így biztosan késleltetett és lassú a kapcsolat. A VPN segíthet ezekben a problémákban. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik IP-re változtassa meg a választott kiszolgálóhelyen. Ha olyan szerverhelyet választ, amely közel van annak a játékkiszolgálónak, amelyen játszik, akkor kevesebb késéssel és gyorsabb kapcsolattal kell rendelkeznie. Az elit játékosok élvezik a VPN által biztosított DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a tiszteletbeli játékhoz (PC)

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás felhasználásával a Honor online játékához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t tiszteletbeli játékhoz (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájára, amellyel a játékkonzolon tiszteletére játszhatsz. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

A Honor Game legfontosabb eseményeiért

A Honor egy kiterjedt játék, sokféle móddal, hős testreszabással és térképekkel. A játék jól használható az üzemmódokban. A játék főként online, de van egyszereplős offline kampány is. A játék módjai a következők:

Egyjátékos / co-op elérhető

 • Történetmód: Story módban az egyik frakcióként fogsz játszani. Ez a mód offline állapotban van, és egyedül és egy másik lejátszóval játszható le.
  • Az Orochi: Ebben a játékmódban gyilkosként fog játszani a szamuráj frakcióban.
  • A Raider: Ebben a játékmódban Raiderként fog játszani, aki megpróbálja újraegyesíteni a viking frakciót.
  • A gondnok: Ebben a játékmódban egy közelgő lovagként fogsz játszani.
 • Többjátékos online
  • Bunyó: Két csapattal fog szembenézni, szemben egy másik két csata csapatával az öt mérkőzés közül a legjobbban.
  • Uralom: Ebben a módban 4v4-es mérkőzésen fog játszani. Meg kell szüntetnie a többi csapat morálját a területek elfogásával és megölésével. Ha 1000 pontot szerez, az ellenség csapata nem tud újra szaporodni, hacsak egyiköt sem öl meg, vagy visszanyer egy területet. Ha megöli az egész csapatot, akkor nyer.
  • Párbaj: Az öt mérkőzés legjobbjai közül egy másikkal szemben állsz szemben.
  • kiküszöböléséről: Két csapattal fog szembenézni, szemben egy másik két csata csapatával az öt mérkőzés közül a legjobbban.
  • Csetepaté: Ez egy nagyobb uralkodási játék. A fő különbség az, hogy a többi játékos megölése az egyetlen módja annak, hogy pontokat szerezzen.

A Honornak három fő frakciója van. Ezek a frakciók a fő szövetségek, amelyekbe a hősök tartoznak. A frakciók nem harcoltak és erősek voltak, ám hatalmas katasztrófa óta minden egyes frakció szinte megsemmisült. Most már évezredek óta harcolnak azért, hogy a régi földeket felépítsék, de a frakciók közötti harc intenzív. Nekik is saját térképük van. Minden hős különbözik, mivel a frakció harcstílusa alapul. A frakciók és a hősök között:

 • A lovagok: Ez a frakció ad otthont Ashfeldnek. Ashfeld lovagjai megóvják a földeket a többi frakcióktól, amikor építik. Mind a szamurájok, mind a vikingek őseik tiszteletére támadják Ashfeldet. A háború még nem állt le. A birtokukban lévő térképek a Citadella kapu és a székesegyház.
  • A hódítók: Ezek a lovagok erősen páncélozottak. A használt fegyver a Footman’s Flail. Van pajzsja is. Összességében ez a hős inkább védekező szerepet tölt be.
  • The Lawbringer: Ezek a lovagok nagyon jók az ellenségek lenyűgözésében és leküzdésében. Poleaxe-t használnak. Az ellentámadás az, amit meg akarsz csinálni, mint ez a hős.
  • A békefenntartók: Ezek a lovagok nagyon gyorsak és halálosak. Kardot és tőrt használnak. ez közel tartja a harcjukat. Ezzel a karakterrel be akar lépni, gyorsan ellentámadni, majd kijutni.
  • Az őrök: Ezek a lovagok hosszú kardot használnak. A hosszú kard extra hatótávolsága, valamint védekező és támadó képességei alapján ez a lovag mindenütt jó hősré válik.
 • A szamurájok: Ez a frakció már régóta mozog. Azóta az eredeti szülőföldjeket a tenger vette át, amit évszázadok óta eljutottak otthonaikba. Közel van a viking és a lovag szülőföldjéhez. Még mindig háborúban állnak új hazáért. A birtokukban lévő térképek a Overwatch és az Forest.
  • A Kensei: Ezek a szamurájok egy nodachi-t használnak. Ez jó védekezővé teszi őket és hosszabb távolságot biztosít a támadásokhoz. Összességében ez a hős jó mind a védelem, mind a támadás szempontjából.
  • A Nobushi: Ezek a szamurájok naginatát használnak. Nagyon nagyok a távolságra, mert a leghosszabb. Hasznosak a csapat segítésében.
  • Az Orochi: Ezek a szamurájok katanát használnak. Gyors és jó ellentámadásokban, de ez a védekezés ára. nehezebb megvédeni. Mivel ez a karakter szeretne gyorsan bejutni az ellentámadásokba, majd kijutni.
  • A Shugoki: Ezek a szamurájok nagy ütők. Lassúak, de nagyon erősek. Kanabo-t használnak. Összességében ezt a karaktert legjobban tankként játsszák, mert sok kárt okoznak, miközben egy részét elviszik.
 • A vikingek: Ez a frakció már régen otthagyta a szülőföldjét. Miután a katasztrófa összetörték őket, elhagyták a földjét. Száz évszázadokkal ezelőtt visszatértek, hogy visszaszerezzék földjét. Nekik van a legtöbb, de a lovagok igénybe vették régi földjük egy részét. Az sem számít, hogy a viking frakción belüli sok klán polgárháborúkat folytat. Az általuk birtokolt térképek a River Fort és a Canyon.
  • A Dühöngők: Ezek a vikingek két viking kézi tengelyt használnak. Ez rövid hatótávolságot biztosít számukra, ám gyors támadásaikkal ezt megteszik. Ez a karakter jó a csatában maradni és sok támadást elkapni.
  • A Raiders: Ezek a vikingek hosszú fejszéket használnak. Ez nagy hatótávolságot és nagy károkat eredményez. Összességében ezek a hősök nagy távolságuk miatt jóak az ellenfél megszakítására.
  • A Valkyrie: Ezek a vikingek lándzsát és pajzsot használnak. Ez a hős ott tartja ellenfeleit a vontatóján. Ennek oka az, hogy harcolhatnak mind hosszú, mind közeli tartományban. A pajzsot használják az ellenfél közeli megütésére, a lándzont pedig hosszabb távolságra.
  • A hadúrok: Használnak egy gladius és pajzs. Ezek a vikingek erős támadásokat és hatékony számlálókat használnak. Lehet, hogy lassúak, de ezt kárpótlás, védelem és ellentámadások teszik ki.

Amikor ezeknek a hősöknek játszik, meg fogja találni, mi működik jobban az Ön számára. Minden hős úgy lett felépítve, hogy támogassa a különféle játékosokat. Minden hősnek megvannak a saját gyengeségei is, amelyeket meg kell tanulnod dolgozni. Miután kiválasztotta a kedvenc hősét, imádni fogja a testreszabást, amelyet hozzáadhat a hőséhez. Például a páncél és a nem különféle részeinek megjelenése jelenleg testreszabható funkció.

A Honor egy online multiplayer játék, amely a becsületért harcol. A játék lovagok, vikingek és szamurídok egymással szemben. Ezeknek a frakcióknak a alatt vannak hősök, és minden hős különleges képességekkel és sok testreszabási funkcióval rendelkezik. A játékmódok változatosak és kiválóak a harci stílusú játékhoz, amely a Becsület. Összességében azt hiszem, hogy a Honor nagyszerű játék lesz, amelyet Ön és barátai élvezni fognak játszani.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a tiszteletére való játékhoz. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is azáltal, hogy javítja a ping-t, és megvédi a DDoS támadásoktól. Segít abban is, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat és a tűzfalakat az iskolában vagy a munkahelyen.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a For Honor 2-nél. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me