Hogyan lehet a No Man’s Sky játékot játszani egy VPN-vel

Nincs ember égA No Man’s Sky egy új online multiplayer játék. Várhatóan 2016. augusztus 9-én jelenik meg. A No Man’s Sky egy nyílt világot felfedező játék. A PS4 és a PC számára készült. A fejlesztői csapat szerint körülbelül 18 kvintillitós bolygók lesznek, ami ezt a játékot egyedivé teszi. Játszhatsz egyedül vagy barátaival. Mivel a No Man’s Sky nagyon népszerű játék, némi késést, lassú kapcsolatokat tapasztalhat, és talán akár a tűzfalakat is, amelyek korlátozzák a játékot. Ezeknek a problémáknak a megoldásához VPN-t ajánlom.


A VPN lehetővé teszi, hogy az IP-címet egy másik helyre változtassa meg a kiválasztott szerverről. Ha olyan helyet választ, amely a játékszerver közelében található, akkor csökken a késleltetés és a gyorsabb kapcsolatidő. Mivel ez nem az Ön nyilvános IP-je, képes lesz megkerülni azokat a tűzfalakat, amelyek megakadályozzák, hogy a No Man’s Sky játékot játsszon munkahelyi vagy iskolai tevékenységeiből. A versenyképesebb játékosok is értékelni fogják az extra DDoS védelmet.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A No Man’s Sky nem indult el egy véletlenszerű bolygón, és valószínű, hogy valaki más ugyanannak a bolygónak az úszása kicsi. Fel kell fedeznie, hogy megtalálja a hajót, ellopja a hajót, vagy települjön a bolygóra. Ez a bolygó, amelyen végül végül valószínűleg kopár lesz, de ha vannak állatok és növények, akkor óvatosnak kell lennie. Néhány állat ellenséges, míg néhány növény mérgező. A legfontosabb ok, amiért nem szabad elkerülni ezeket a dolgokat, az Sentinels. Ők az űrrendőrök. Az Sentinels nem mindenhol található, de nagyon kitartóak. Ha összekever az állatokkal, növényekkel vagy erőforrásokkal a bolygón, akkor keresett ember leszel. Nem fog üldözni, ha csak kicsit zavarod a bolygóval, de minél többet teszel, annál többet vadásznak le. Ha azt akarja, hogy folyamatosan elmeneküljön a rendőrségtől, és űrhajós kalóznak is tekinthet.

Ha nem akarja, hogy üldözőbe kerüljen, akkor ne tegyen semmi illegálist. És ha arra gondolsz, hogyan gondolsz, hogyan lehet pénzt keresni anélkül, hogy kalózkodásban vesz részt, akkor nincs mit félned. Lehetséges, hogy fejvadász lesz, és összegyűjti a pénzeszközöket más játékosokon és a botok fején.

Egy másik lehetőség pénzt (egységeket) keresni fegyverek, hajók és források értékesítésével a piacon. Kereskedhet emberekkel is. A robotok kereskedési útvonalakat használnak, így ha találsz egyet, akkor valószínűleg sok pénzt kereshet a hajóik kifosztása útján. Annak érdekében, hogy az elemeket kereskedelembe hozzák, el kell készíteni azokat. Erőforrásait is felhasználnia kell a hajó és a készségek fejlesztéséhez, hogy jobb és értékes tárgyakat készítsen.

A No Man’s Sky-ban a legfontosabb dolog a hajója. Szüksége lesz a hajóra az ellenfelek megtámadására, megvédésére és az univerzum körüli utazásra. Az utazáshoz üzemanyaggal kell rendelkeznie, és elég jól kell kezelnie, hogy elkerülje az átállást. A túlélés érdekében vigyáznia kell a hajóra, és frissítenie kell azt. Egyszerre csak egy hajó lehet, így bármikor vásárol új hajót, elveszíti a régi hajót.

A No Man’s Sky-ban a játékod hatással lesz rád. Ha jól játszik a kártyáiddal, akkor képesek lesznek beszerezni a világegyetem egy frakcióját, hogy támogassa és segítse a kalandjait. Ezek a frakciók valóban segíthetnek abban az esetben, ha szoros szorításban van és biztonsági másolatot igényel.

Megjegyzés: A No Man’s Sky egy online multiplayer játék, de mivel a világegyetem olyan nagy, akkor nehéz lehet más játékosokat megtalálni online. Ami a barátokkal való találkozást illeti, szerencsések lesznek. Mostantól kezdve mindkettőnek meg kell találnia ugyanazt a bolygót, majd hozzá kell lógnia. Együtt együtt segíthetsz egymásnak, és megpróbálhatsz meghódítani ellenségeidet a csapatmunka segítségével.

A No Man’s Sky egy online multiplayer játék, amelynek körülbelül 18 kvintillitós bolygója van. Az eszetekkel kell túlélned. Csapatba léphet frakciókkal és más emberekkel, hogy meghódítsa az ellenségeket. Az univerzum körül repülni fog, hogy minél több bolygót fedezzen fel. Ha együtt találja meg barátait és csapatát, akkor hatalmas előnye lesz. Ezzel az előnnyel még hatékonyabb kalóz, fejvadász vagy bármi más, akinek törekedni akarsz. Összességében a No Man’s Sky nagyon szórakoztató és érdekes játék lesz, amelyben biztos vagyok benne, hogy te és barátaid is élvezni fogják.

Ismét azt javaslom, hogy használjon VPN-t a No Man’s Sky lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is, ha csökkenti a ping-ot és csökkenti a késést. A VPN megvédi a DDoS támadásoktól is. Segít abban, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat és a tűzfalakat az iskolában vagy a munkahelyen.

Hogyan lehet VPN-t használni a No Man’s Sky játékához?

Én használom IPVanish például a VPN szolgáltatás használatával a No Man’s Sky online játékához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az IPVanish ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az IPVanish klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

Az IPVanish USA kiszolgálói

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az IPVanish nagy kiszolgálói hálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az IKEv2 vagy az OpenVPN (UDP) lehetőséget. Futball játékok vagy videók közvetítéséhez olyan webhelyekről, mint a Netflix, az OpenVPN-t (UDP) használjuk. Támogatják a PPTP-t és az L2TP-t is. Az IKEv2 és az OpenVPN protokollok a gyors sebesség és az adatvédelem szép kombinációját biztosítják.
 • Kattintson a Csatlakozás elemre. Néhány másodperc múlva a jobb felső sarokban lévő gomb zöldre vált. Ez azt jelenti, hogy IP-címe van az USA-tól. Azt is észreveszi, hogy a kiszolgáló helye és IP-címe megjelenik az ügyfél tetején.
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy rendelkezik IP-címmel az Egyesült Államokban lévő IPVanish szerverről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t a No Man’s Sky PS4 lejátszásához

Ismét az IPVanish-ot fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájához, a No Man’s Sky játékkonzolon való lejátszásához. Ők a kedvenc VPN-k a játékhoz, mert az IPVanish egy nagyon gyors hálózatot üzemeltet, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az IPVanish használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az IPVanish ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül.

FlashRouters IPVanish kapcsolat

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a No Man’s Sky játékkal. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map