Amikor feliratkozik egy VPN szolgáltatásra, a felhasználók túlnyomó többsége tökéletesen megfelel a szokásos fizetési módoknak. Általában olyan módszereket értünk, mint a PayPal, Visa, Mastercard, Discover, American Express és mások a bankoktól. Ennek bizonyos előnyei vannak. Ezek közé tartozik a könnyű használat, mivel többek között beállíthatja az ismétlődő fizetéseket és a kényelmet. Néhány ember inkább a nem-szokásos módszereket használja. Ehelyett néhány VPN-felhasználó inkább előre fizetett ajándékkártyákat, előre fizetett betéti kártyákat, Bitcoint és más anonim fizetési lehetőségeket részesít elõnyben. Számos oka van erre, és mi elmagyarázza miért és elmondja neked, hogyan kell anonim módon fizetni. Először vessünk egy pillantást a VPN-szolgáltatásra, amely előre fizetett ajándékkártyákat fogad el, és válaszoljon néhány gyakran feltett kérdésre.

Ajándékkártya-fizetéseket elfogadó VPN-szolgáltatások

RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchBrowser
Extensions
1Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2HMA Pro VPN$ 3.99MBSZ280jelölőnégyzetet
3TorGuard$ 4.99TorGuard68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Előnye és hátránya, ha VPN-t vásárol egy ajándékkártyával

Számos oka van annak, hogy miért válasszon ajándékkártyát a VPN szolgáltatásért történő fizetéshez.

Előnyök:

 • Nincs hitelkártya vagy szokásos módszer – Nem kell kizárni, ha nincs hitel- vagy bankkártyája. Csak vásároljon ajándékkártyát, és vásárolja meg a kívánt számlát.
 • Maximális magánélet – Mivel a bolti ajándékkártyák és az előre fizetett betéti kártyák nem tartalmaznak fizetési adatokat, akkor a VPN-szolgáltató által megkövetelt információkon túl önmagát nem kell azonosítania..
 • Nincs automatikus megújítás – Mivel az ajándékkártyák vagy előre fizetett bankkártyák rögzített összegű valutát tartalmaznak, akkor nem kell aggódnia a szolgáltatás számlázása miatt, az Ön tudta nélkül..
 • Könnyű megkapni – Vásárolhat ajándékkártyákat különféle helyszíneken, néhány benzinkúttól az áruházakig és az élelmiszerboltokig. Mindkét típusú kártyát (ajándék és előre fizetett kártya) készpénzzel megvásárolhatja.
 • Könnyen kezelhető – Az ilyen típusú kártyák használata egyszerű. Legtöbbször a kártyát vásárolja, és a szám megadásakor adja meg a számot, amikor a VPN-szolgáltató webhelyén kéri.

hátrányok:

 • Korlátozható – Nem minden VPN-társaság fogad el ajándékkártyákat.
 • Többet fizethet – Időnként 20–30% többletköltséget fizethet. Ennek oka az, hogy a szolgáltatók díj nélkül ténylegesen nem tölthetnek el ajándékkártya-pénzt.
 • Kellemetlen lehet – Miután a szolgáltatási idő lejárt, vissza kell mennie a folyamaton. Ennek a módszernek a használatával nem állíthatja be az ismétlődő fizetéseket.

Noha előfordulhat, hogy felmerül néhány olyan hátrány, amelyet az időnként csak említettünk, a „Vanilla Visa” vagy a „Green Dot” Visa használata segíthet megkerülni ezeket a problémákat. A szokásos ajándékkártya helyett ezek a kártyák újratölthetők és általában csak e-mail címet igényelnek.

Ki használhat ajándékkártyát a VPN-hez?

Bár bárki használhatja ezt a módszert, valójában nagyon kevés felhasználó használja ezt. Ha nulla naplózású VPN szolgáltatót használ, akkor viszonylag biztonságban kell lennie. Egyes vállalatok, amelyek nulla naplókat hirdetnek, valóban megtartják őket. Elméletileg a fizetési információk felhasználásával fel tudják követni az ön tevékenységét. Bár valószínűtlen, hogy megtörtént, és megtörtént.

Ha Ön másként gondolkodó, újságíró, bejelentő vagy szabad beszédszószóló, adatainak bizalmas kezelése kötelező. Nem számít, ki vagy, senki sem akarja, hogy délután 1 órakor kopogtasson az ajtón egy nem kívánt vendég által. Ha tevékenységét elnyomja egy elnyomó vagy erőszakos kormánytól, akkor egy anonimabb fizetési módszer használata elengedhetetlen. Természetesen néhányan szeretnek ajándékkártyákat használni az adatvédelem további rétegének hozzáadásához. A digitális világban, ahol egyre nehezebbé válik a névtelenség, ez a módszer jól működik. Minden attól függ, hogy mennyire kényelmes. Ajándékkártyákkal fizethet a VPN és egyéb online szolgáltatásokért.

Hogyan fizethetünk névtelenül a VPN -ért

Most, hogy megtudja, miért érdemes ezt a módszert használni, végigvezeti Önt a folyamaton. Ezen lépések némelyike ​​a választott szolgáltatótól függően változhat, de mindegyiknek nagyon hasonlónak kell lennie. Noha nem kell sok információt megadnia, a regisztrációhoz még mindig minimális mennyiség szükséges. Az információnak azonban nem kell pontosnak lennie, kivéve a kártya számát, érvényességi idejét és CVC-kódját.

 1. Belépés a webhelyre.
 2. Válassza ki a kívánt szolgálati időt.
 3. Hozzon létre egy fiókot érvényes e-mail cím használatával (igen, erre a célra is létrehozhat egyet).
 4. Válassza ki a fizetési módot. Ha olyan szolgáltatót választ, amely kifejezetten lehetővé teszi az ajándékkártyával történő fizetést, akkor itt felkérjük őket, hogy váltsák ki őket. Ha ez egy nagy márkás ajándékkártya (azaz Visa, MC, AE vagy Discover kártyákkal), akkor írja be a számot a hitelkártya részbe.
 5. Nyújtsa be a fizetést.
 6. Töltse le a szoftvert, és élvezze.

Bár furcsának tűnhet, megtilthatja Önt, hogy előfizetjen a legtöbb VPN-szolgáltatásra, ha VPN-hez kapcsolódik. Ugyanez vonatkozik sok népszerű proxyszolgáltatásra is. A hitelkártya-csalások megakadályozása érdekében blokkolják Önt, ha megpróbál. Ez akkor jelenthet problémát, ha aggódik az IP-címe miatt.

Az IP-cím elrejtésének azonban egyszerű módja van. Amit előfizetni kíván egy nyilvános WiFi hotspot használatával egy étteremben vagy nyilvános könyvtárban. Ilyen módon a követés a nyilvános internetkapcsolaton áll meg, nem pedig az otthoni hálózatán. A vásárlás bárkitől származhat, aki ehhez a helyhez kapcsolódik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me