Hogyan lehet csökkenteni az Agar.io szerver késését

AgarioAz Agar.io egy nagyon népszerű online játék. A játékmenet egyszerű, de bonyolult szempontokkal is rendelkezik. A játékot PC-re és Mac-re fejlesztették ki, de tovább lépett az Androidra és az iOS-ra is. Az Agario-t online játsszák. A játék népszerűsége arra késztette a fejlesztőket, hogy új és kreatív módszereket találjanak a robotok és a késések kezelésére. Bár a VPN nem fog segíteni a robotoknál, ez határozottan segíthet a késéssel. Az Agario rajongói mindent tudnak a bajtól, amelyet a késés okozhat a játékban. A probléma megoldásának elősegítése érdekében az Agario csapata nagyobb sávszélességet és kiszolgálókat bővít. Nagyszerű kezdete, de a VPN szintén segít a probléma megoldásában. A VPN lehetővé teszi, hogy olyan szervert válasszon, amely IP-t ad a kiszolgáló helyének megfelelően. Ha olyan helyet választ, amely a kiszolgáló közelében van, ahol játszik, csökkentheti a késést és felgyorsíthatja a játékot. Mivel a nyilvános IP-cím cseréje megvédi a DDoS támadásokat is. Mivel a játék annyira népszerű, sok iskola és munkahely blokkolja az Agar.io-t a tűzfal korlátozásai révén. Egy jó VPN segít elkerülni a tűzfalat és más földrajzi korlátozásokat.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Az agar.io játékmenet egyszerű, de valahogy összetett. Körként indul, amely más kisebb köröket is megesz. Ahogy növekszik, egyre lassabb lesz, és még többet is láthat. Ön a versenyben áll, hogy a szerver legnagyobb köre legyen. A komplex rész a megadott képességekből áll. A szóköz segítségével oszthatja magát két azonos méretű körre. Ez lehetővé teszi az emberek elfogását és elfogyasztását, mert kiűzi az ön részét, de ezzel veszélybe sodorja, mert egy ideig ezen a formán marad. A tömegétől függően két körre oszthat többet. A Q gombot stratégiailag is használják. Ez lehetővé teszi, hogy más ellenfeleket tápláljon a tömegével, és hatékony lehet, ha csapatokban játszik. A játék utolsó nagyon nehéz része a zöld, helyhez kötött biztonságos foltok. Ha elég kicsi ahhoz, hogy beleférjen, akkor védve lesz a nagyobb játékosoktól. Ha túl nagy vagy ahhoz, hogy elférjen, akkor annak megérintésével sok tömeg veszíthet.

Számos játékmód játszható le. A fejlesztők folyamatosan bővítik a játékmódot, és mindegyik szórakoztató.

Az eredeti játékmódok a következők:

 • Mindenki számára ingyenes: amiben van mindenkinek. Bőr megengedett
 • Csapat: amelyben van egy olyan csapat, amely más színek ellen küzd. A bőr nem megengedett.
 • Kísérleti: Különböző módszereket tesztelnek. Bőr megengedett.

Az Agar.io elkezdi azzal, hogy megnevezi a karakterét. Szinte bármit megnevezhet. Egyes nevek azonban különleges bőrt kapnak. Néhány ilyen név közé tartozik:

 • 2ch.hk, 4chan, 8ch, 9gag, Argentína, Ausztrália, Ausztria, ayy Imao, Csali, Banglades, Belgium, Berlusconi, Blatter, Bosznia, Borisz, Botswana, Brazília, Bulgária, Bush, Bizánci, Kambodzsa, Cameron, Kanada, Chavez , Chile, Kína, cia, Clinton, Konföderáció, Horvátország, Kuba, Dánia, Dilma, Doge, ea, Föld, Észtország, Európai Unió, Facebook, Facepunch, Finnország, Franciaország, Francia Birodalom, Német Birodalom, Németország, Görögország, Hillary, Hollande, Hong Kong, Magyarország, Japán császári, India, Indonézia, Irán, Irak, Írország, IRS, Olaszország, Jamaica, Japán, Kim Jong-Un, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Maldivas, Mars, Merkel, Mexikó, Hold, NASA , Hollandia, Nigéria, Észak-Korea, Norvégia, Obama, Származás, Pakisztán, Palin, Peru, Pewdiepie, Piccolo, Pokerface, Lengyelország, Portugália, Prodota, Poroszország, Putyin, Qing-dinasztia, Quebec, királynő, Reddit, Románia, Oroszország, Sanik , Skócia, Sealand, Sir, Steam, Stussy, Svédország, Svájc, Tajvan, Texas, Thaiföld, Trump, Tsipras, Tumbler, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, USA, Szovjetunió, Venezuela, Vinesauce, Wojak, Yaranaika

Több bőr van, de meg kell vásárolnia őket, vagy össze kell gyűjtenie a játék pénznemében.

Élvezheti az Agar.io fájlokat a számítógépen, a Mac, iOS vagy Android készülékeken. Ingyenes játszani. Te egy kör vagy, aki más köröket eszik, hogy végül a legnagyobb tömeg legyen. Vannak olyan ingyenes és fizetett bőrök is, amelyek segítenek a kör testreszabásában. Összességében az agar.io egy szórakoztató játék, amelyben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják a munkát, az iskolát vagy az otthont.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást az Agar.io lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is azáltal, hogy csökkenti a ping időt. A VPN megvédi a DDoS támadásoktól. Ez azt is lehetővé teszi, hogy elkerülje a földrajzi korlátozásokat és a tűzfalakat az iskolában vagy a munkahelyen.

Hogyan használhatunk VPN-t az Agar.io lejátszásához

Én használom ExpressVPN Például, hogyan lehet VPN szolgáltatást használni az Agar.io online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze az összes izgalmat, amikor az Agar.io-t online játszik. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy a világ bármely pontjáról VPN-vel élvezhessék az Agar.io-t. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map