MinecraftA Minecraft egy olyan játék, ahol Steveként fogsz játszani egy blokkvilágban. Számos szerverrel rendelkezik, ahol játszhat a barátaival. A játékosok lassú kapcsolatokat és rossz szerver késést tapasztalhatnak meg. Az elit játékosok nyitva hagyják magukat a DDoS támadások ellen. Nagyon ajánlom egy VPN-t, hogy segítsen feloldni a Minecraft problémáit. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét, és ha szükséges, akkor még forgatja. Ez segít a csúcskategóriás játékosoknak elkerülni a DDoS támadásokat. A VPN titkosítja az Ön személyes adatait is. Még jobb, ha a játékszerver közelében lévő VPN-helyhez kapcsolódik, ez gyorsabb kapcsolatot és kevesebb késést eredményezhet.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t Minecraft (PC) lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN-szolgáltatás használatával a Minecraft online játékához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t Minecraft lejátszásához (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni arra a példára, hogy miként lehet VPN-szolgáltatást használni Minecraft játékhoz a játékkonzolján. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

A Minecraft játék kiemelései

A MInecraft elérhető Windows, Mac, Xbox one, Xbox 360, PS4, PS3, Andriod, IO, Windows telefon és Amazon Kindle Fire rendszeren. A Mac / Windows játékok egyszeri díjat számítanak fel, amely megadja a profilot a játék örök lejátszásához. A játékot megtalálhatja a MInecraft webhelyen a Windows és a Mac segítségével, az Amazon konzolokkal, valamint az Andriod, az iOS, a Windows telefon és az Amazon Kindle Fire App Store áruházával. A játék legtöbb verziójának három módja van, beleértve a kreatív, a túlélési és a kemény játékmódot. A kreatív módban bármit készíthet korlátlan számú készletével. A túlélési módban az éhségére és a szívére kell figyelnie. csőcselék, nyers hús, láva, egyenesen felfelé vagy lefelé ásni, esni és vízbe fulladni megölhet, ám újraéled. A Hardcore mód pontosan olyan, mint a túlélési mód, de ha egyszer meghalsz, nem tér vissza az életébe. Minden üzemmódban az EXP az áldozatok által leesett. A csőcselék magában foglalja mind a békés, mind a halálos eseményeket. Néhány csőcselék a következőket tartalmazza:

 • Csirke: Békés. A talajhoz viszonyítva kicsi, úszik és átlapolhatja szárnyait, hogy ne essen sérülésekbe. Ejti a csirkehúst és a tollakat, ha megölik. Fajták, ha széna adták, és egy másik csirke mellett adott széna.
 • Juh: Békés. Félig nagy állat, amely úszik, esési sérüléseket szenved, nyírja a gyapjút, és különféle színekkel festhető. Meggyullad a gyapjú. Fajták, ha szénát kapnak, és egy másik juh mellett szénát adnak.
 • Tehén: Békés. Egy félig nagy állat, barna és fehér, tejet ad, úszik és esési károkat szenved. Leölhet a bőrből és a tehénhúsból. Fajták, ha szénát kapnak, és egy másik tehén mellett, szénát adnak.
 • malac: Békés. Kisebb a földi mobnál, rózsaszínű, nyereggel képes lovagolni, úszhat és esési károkat szenved. Lehet, hogy leül a sertéshús. Fajták, ha szénát kaptak, és egy másik sertés mellett, szénát adtak.
 • Mooshroom: ugyanúgy, mint egy tehén, amikor fejéskor gombát ad, és gombát ejthet.
 • Kúszónövény: Ellenséges a nap bármely szakában. Félig nagy lény, zöld, és felrobban, amikor közel van. Lehet, hogy legyőzi a pisztolyát.
 • Pók: ellenséges éjjel. Ez egy kicsi lény, nem vesz sokkal megölni, és fel tud mászni. Leülhet a húr és a pók szeme, ha megölik.
 • Zombi: Ellenséges. Közepes méretű csőcselék, lassú, zöld és páncélos. Leeshet fegyvereket, páncélokat, burgonyát, sárgarépát és rothadt húst.
 • Enderman: valami ellenséges. Nagyon nagy, lila szem, teleportál, ha megüti, támad, amikor a szemébe néz rájuk, és ez blokkokat képes felvenni. Lehet, hogy meghal egy Endereye-t, ha meghal.
 • Zombie Pigman: Ellenséges, amikor megüt. Ezek a lények olyanok, mint a holland katonák / polgárok, aranykardjuk van, védettek a tűz és a láva ellen, és csak támadásukkor támadnak meg. Amikor megtámad minden tapasztalt zombi malacka, megpróbálja megölni mindaddig, amíg mind elfelejt téged. Lehet dobni arany rögök és rothadt hús.
 • Ghast: Ellenséges. Egyikben él, lebeg a levegőben, tűzgolyókat lő, és a tűzgolyók visszaverődésével meghalhat. Csepp fegyverpor és Ghast könnyekkel esik le.
 • Ender Dragon: Nagyon ellenséges. Ha ez nem az egyik legnehezebb főnök, akit láttam, nem tudom, mi az. Ez a végén található. Hogy odajusson, több nehéz feladatot kell végrehajtania. Önnek is nagyon jónak kell lennie a harcban. Ez a lény szinte legyőzhetetlen, amikor meggyógyul, Enderman serege alatt áll, és repül. Megölve annyi EXP-t ad, hogy nem fogja tudni, mit tegyen.

A csőcselék által dobott, bányászott vagy aprított tárgyak felhasználhatók kézműves munkákban, sütéshez, vagy enni is lehetnek. Használja a Wikit, amikor dolgokat készít. Az ásványi anyagokat, például a gyémántokat, az aranyat és az ezüstöt bizonyos csákányokkal kell betakarítani. Tőlük sütheti az elemeket olyan anyagokba, amelyekben kézműves lehet, hogy fegyvereket, páncélokat, stb. Készítsen. Egy másik dolgot az enyém lehet a redstone. A Redstone a mincraft egyik hatalma, amely szinte bármit megtehet. Az emberek annyira érdekes dolgokat tettek, mint egy működő számítógép építése redstone kísérletekkel, olyan egyszerű dolgokra, mint egy ajtónyitó gomb. Mielőtt megpróbálná megtenni ezeket a dolgokat, szüksége lesz fáklyákra és egy ágyra, amelyet készíthet. A fáklyák távol tartják a mob-kat, az ágyak pedig megtakarítják a helyét, és éjszakánként aludhatnak, amikor a legtöbb ellenséges mob kijön.

Az Minecraftnak vannak olyan területei is, amelyek különböző tárgyakat tartalmaznak. Ezek a területek magukban foglalják:

 • Havas hegyek: Hó van a földön, így vízben megolvadhat, hógolyókat készíthet, és bizonyos verziókban hóembert készíthet. Kevés növényzettel, fákkal (hacsak nincs havas erdő a közelben) és állatokkal.
 • Fűs sima: Ezen a területen rengeteg fű található, amelyeket újratelepíteni lehet és szénné tehetik az állatok tenyésztése céljából, és általában egy folyó közelében van a telepítéshez. Rengeteg állatot tartalmaz, növényét, és jóval kisebb fákkal rendelkezik.
 • Száraz sivatagok: Nagyon meleg éghajlat, sok homok, homokkő, kaktusz, és vannak falvak. Kevés növényzettel, állatokkal és fákkal rendelkezik.
 • Zöld erdők: Ez egy olyan terület, ahol sok magas fák vannak, nincs olyan terület, amelyet természetesen építeni lehet, és alma van a fákból. Nagyon sok fája, jó mennyiségű állat és jó számú vegetációja van.
 • Kék óceánok: Kevés vagy nincs fája, nagyon mély víz, fagyasztható, benne hajóval lehet lovagolni és halászni is. Kevés fák, növényzet és állatok, a halak kivételével.
 • Hátborzongató mocsarak: Ezen a területen van víz, kisebb, sötétebb fák, sok szőlő és liliompárna, valamint boszorkányok vannak. Jó mennyiségű fák, állatok és növényzet.
 • Trópusi dzsungel: Ez a hely forró, óceánokkal vagy folyókkal rendelkezik a dzsungel körül, itt rengeteg fa és szőlő nő, és rengeteg állat van. Sok fát, állatokat és növényzetet.
 • Sötét barlangok: Ezen a helyen található az összes kavics, redstone, szén, gyémánt, smaragd, arany és ezüst. Ezen a helyen is sok káros mob található, láva, és nagyon sötét. Kevés állat, vegiton és fák.
 • Hollandia: Terület, ahol nincs állat, fák és vegitonok. Ezen a helyén mobok vannak, sok tűz, izzókő és láva folyók vannak. Van egy rejtett kastély, amelyet Holland kastélynak neveznek.
 • Hatalmas gombaterületek: Ez az egyetlen hely, ahol hatalmas gomba van, mint fák, mohahroom és rengeteg gomba, mindenhol. Sok vegiton, fák és állatok.

Ezekkel a helyekkel az emberek képesek voltak csodálatos dolgokat építeni. Az emberek másolatot készítettek a Disney Worldről. Híres tereptárgyakat is készítettek, mint például a Szabadságszobor, az Empire State Building és az Eiffel-torony. Más emberek olyan dolgokat hoztak létre, mint a futballstadionok, a King Kong, a Nyan Cat, a Spongyabob, a Titanic és a kalózok. Nem számít, mit akar építeni, megteheti a Minecraft segítségével.

Az Minecraft modokkal is módosítható. Szinte mindenhez vannak modok. Adhatnak olyan dolgokat, mint a Pixelmon (Minecraft Pokemon), agyagharcosok és még sok más szörnyek. Néhány mod annyira népszerűvé válik, hogy a szerverek pusztán azért készülnek, hogy másokkal játszhassák őket. Ajánlom a Minecraft-ot mindenkinek, aki olyan játékot keres, amely ösztönözni fogja a kreativitást.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a Minecraft online lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes izgalmat, amikor a Minecraft-t online játssza. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a Minecraft alkalmazást a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me