ScrewAttackA ScrewAttack egy nagyon népszerű YouTube-csatorna. Nagyon népszerű videóik vannak, például a Goku VS Superman halál csata, öt további szórakoztató tény – Pokemon és egy perc közelharc – Scorpion VS Ghost Rider. A ScrewAttack videók megtekintése közben késést, lassú kapcsolatokat vagy akár földrajzilag blokkolt videókat tapasztalhat meg. Ezeknek a problémáknak a kijavításához VPN-t javasolnék. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik helyre cserélje. Ha olyan IP-t választ, ahol jobb a kapcsolat, akkor növelheti a kapcsolatok sebességét és csökkentheti a késést. Ha az IP-t választja, ahol elérhető a megtekinteni kívánt videó, akkor megkerülheti a földrajzi korlátozásokat.

A ScrewAttack-nek több mint 2 500 000 előfizetője van, és ez azért van, mert ott vannak videók. Négy fő videotípusuk van a csatornán. Ez a négy magában foglalja öt szórakoztató tényt, az okokat, amelyeket szeretünk / utálunk, és a tíz legfontosabb eseményt, valamint a halál csatát. Vannak más elméleti típusú videók, legjobb játékok és élő közvetítésű játékok is.

Az Five Fun Facts egy videosorozat, amelynek – amint a neve is sugallja – öt tény van. A sorozat mindenféle videóval rendelkezik, mint például az öt szórakoztató tény a Pokemon és az öt szórakoztató tény a South Park-ról. Legtöbbször keddenként, minden héten az USA-ban. Más országokban a nap nagyon eshet.

Az okok, amelyeket szeretünk / utálunk, egy másik sorozat. A sorozat különlegessége, hogy Evil Craig készíti az összes gyűlölet videót. A szerelmi videókat a ScrewAttack legénység többi tagja készítette. Ezek a videók megmutatják az összes okot, amiért utálják és szeretik a játékokat. Az idő nagy részében csütörtökön van az Egyesült Államokban. A videó kiadásának ütemezése természetesen az Ön tartózkodási helyétől függ.

A Top Tens egy sorozat, amelyben a ScrewAttack felsorolja a legfontosabb 20, 10 vagy 5 dolgot különféle témákban. A legtöbb videó top 10-es és jó. Több mint 100 ilyen videójuk van, és hetente próbálják őket elküldeni. A sorozat főként pénteken jelenik meg az USA-ban.

A Death Battle egy sorozat, amelyet Wiz és Boom Stick üzemeltet. Ebben a sorozatban a két versenyző képességeit, támadásait és védelmét vizsgálja meg, hogy ki nyerjen. Míg elemzik, elmagyarázzák, ki a karakterek és miben jók. Végül videót készítenek a halállal küzdő két karakterről. A csata után elmagyarázzák, miért nyert a győztes. Ez a sorozat szerdán az USA-ban, de alkalmanként szünetet tart.

A Halálcsata alapján két másik sorozat is a ScrewAttack által készített. Ez a két sorozat a One Minute Melees és a Death Battle asztala. A második érdekes tényeket nyújt a Halálcsata résztvevőiről, amelyeket a ScrewAttack csapata megtudott a Halálharc videóinak készítése közben. Ez a sorozat általában vasárnap az USA-ban. Az időzítés eltérhet az Ön régiója alapján. Az első sorozat pontosan ugyanaz, mint a Halálcsata, kivéve, ha nincs megadva adat. Ennek a sorozatnak nincs meghatározott dátuma, és bármikor megjelenhet.

A ScrewAttack egy nagyon népszerű YouTube-csatorna. Mindenféle videojáték, képregény és anime videó található. A fő sorozat az öt szórakoztató tény, az okokat, amelyeket szeretjük / utáljuk, a legjobbak és a Halál Csata. Összességében a ScrewAttack egy nagyon szórakoztató YouTube-csatorna, amelyben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják a nézést és feliratkozást.

Ismét szeretnék ajánlani egy VPN-t a ScrewAttack nézéséhez. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-jét bármilyen más helyre válthassa. Ha olyan IP-t választ, amely közel van egy jó kapcsolattal rendelkező területhez, akkor kevesebb késés és jobb kapcsolat lehet. Ha olyan IP-t választ, amelyben a megtekinteni kívánt videó található, akkor átjuthat a földrajzi korlátozástól.

Hogyan használhatunk VPN-t a ScrewAttack feloldásához

Én használom IPVanish például egy VPN-szolgáltatás felhasználásával a ScrewAttack megtekintéséhez a YouTube-on. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az IPVanish ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az IPVanish klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

IPVanish Windows kliens v2.0

  • Válassza ki a szerver helyét. Az Atlantát választottuk, de az IPVanishnek nagy kiszolgálói hálózata van a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan videókról, mint a YouTube, például a YouTube streamingje az OpenVPN (UDP). Támogatják a PPTP-t és az L2TP-t is. A legjobb adatvédelem érdekében továbbra is javasoljuk az OpenVPN-t.
  • Kattintson a Csatlakozás elemre. Néhány másodperc múlva a felső rész zöldre vált, és a „Leválasztás” felirat jelenik meg. Azt is észreveszi, hogy a kiszolgáló helye és IP-címe megjelenik az ügyfél tetején.
  • Most az Egyesült Államokban vagyunk, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen oldalra eljuthatunk, mintha Atlantában ülne. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakoznánk egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy rendelkezik IP-címmel az Egyesült Államok IPVanish szerveréről, böngészhet az interneten, és online játékokat játszhat, mintha valójában ott lennél. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy megnézze a BBC iPlayer-t vagy egy másik országot, hogy megnézhesse a Netflix tartalmát az adott régióban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

A YouTube feloldásának feloldása (Xbox One, Wii U és PS4)

Ismét az IPVanish-ot fogom használni annak példájához, hogy miként lehet VPN-szolgáltatást használni a ScrewAttack megtekintésére a YouTube-on. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az IPVanish saját hálózatát kezeli, ami a szolgáltatást gyorsabbá és megbízhatóbbá teszi, mint a legtöbb szolgáltatónál. Megnézheti a A 10 legfontosabb VPN a további lehetőségek listája.

Az IPVanish használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az IPVanish ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, a Wii U vagy az Xbox One esetén, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül.

FlashRouters VPN telepítése

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a PPTP vagy L2TP kapcsolat beállításához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters.  A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Élvezze az összes izgalmat, amikor a ScrewAttack-ot nézi a YouTube-on. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a YouTube-ot a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me