Hogyan lehet Paladinsot játszani VPN-sel

LeventeA Paladins Champions of the Realm az új online shooter, amelyet a Hi-Rez Studios készített. A játéknak sok pozitív véleményt kapott. Paladins nagy bajnoki válogatott, változatos mozdulatokkal. Ez a Hi-Rez Studios által felállított versenyjátékhoz vezet. Mivel a játék oly sok új játékossal szerezte meg a játékot, késedelem, lassú kapcsolatidő tapasztalható, és ha versenyképes játékod során DDoS támadások merülhetnek fel. Ezen problémák csökkentése érdekében VPN-t javasolnék. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét egy másik IP-címre a kiválasztott területen. Ha egy IP-címet választ a kiszolgáló közelében, amelyen játszik, akkor csökken a késleltetés és a gyorsabb kapcsolatidő. Mivel ez nem az Ön IP-je, a VPN megvédi a DDoS támadásoktól. A VPN-nek további bónusza van a korábbi földrajzi korlátozások megszerzésével.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhat VPN-t a Paladins (PC) lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatáról a Paladins online lejátszására. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhat VPN-t a Paladins lejátszásához (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatásnak a Paladins játékkonzolon való lejátszására vonatkozó példájára. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Paladins játék kiemelései

Paladins egy online shooter. A Paladinsnek két nagy játékmódja van. Ezek Siege és Payload. Az ostrom az a hely, ahol a csapatok küzdenek, hogy megszerezzék a középpontot, eljuttatják a hasznos rakományt az ellenséges csapat bázisába, vagy megakadályozzák, hogy a másik csapat eljuthasson az alaphoz. A hasznos teher az, ahol az egyik csapat védekezik egy olyan csapattól, amely a bajnokságot odahozza az alaphoz, miközben a támadó csapat megpróbálja az ellenséget bázissá tenni. A Paladinnak mindenféle versenymódja is van. A Paladinnak még több játékmódja van a fejlesztésben. Minden játékmód különféle térképekkel rendelkezik. Ezek a térképek tartalmazzák:

Ostrom:

 • Béka-sziget, Jaguár-vízesés, kígyó tengerpartja, halpiac, fűrészáru, fagyasztott őr, jégbányák

Hasznos teher:

 • Előőrs, rejtett templom, fagyos barlangok

Egyéb:

 • Edzés Solo: Lőtér
 • Skirmish Arena: Új játékmódhoz

A játéknak sok bajnok van. Minden bajnoknak megvan a maga sajátos mozgása. Folyamatosan bővülnek bajnokok, ami azt jelenti, hogy a játékod mindig fejlődik. Néhány Paladin karakter tartalmazza:

 • Sha Lin, Mal’Damba, Viktor, Bombakirály, Drogoz, Ying, Androxus, Kinessa, Grover, Buck, Evie, Skye, Barik, Fernando, Grohk, Ruckus, Cassie, Pip

Kártyákat kaphat a bajnokokért képességeik növelésére, kozmetikumok megváltoztatására és a fegyverek bekapcsolására. Négy különböző típusú kártya létezik, amelyek közé tartozik a közönséges, a ritka, az epikus és a legendás kártya. Minden karakternek van saját kártyakészlete. A tételek egy másik típusú kártya, amelyek csak korlátozott számú alkalommal használhatók. Ezek a kártyák ideiglenes lendületet adnak, és négy típus létezik:

 • Támadás: Buldózer, karuterizálás, roncsoló, agresszió, hátsó kéz
 • Védelem: Világítás, ellenálló képesség, Robbanásvédő pajzsok, Haven
 • Gyógyulás: Öld meg gyógyulni, megfiatalodni, veterán, Élet Rip
 • segédprogramok: Lovaglás mester, Morale Boost, Nimble, Chronos

A Paladins Chambers of the Realm egy esport. A játék nagyon új az Esports számára, és a versenytársak még mindig csiszolják képességeiket. Akár új, mint a játék, bárkinek van lövése a profi ütésre.

Paladins egy online shooter. A játéknak sok bajnok van, különböző készségekkel. A játék mögött sok stratégia van. A kártyák és elemek segíthetnek nyerni azáltal, hogy buffeket adnak neked. Több térkép is elérhető a szórakoztató játékmódokhoz. Összességében a Paladins Champions of the Realm népszerű játék, szerintem Ön és barátai élvezni fogják.

Ismét azt javaslom, hogy használj VPN-t a Paladins lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is azáltal, hogy csökkenti a ping-ot, és megóv a DDoS támadásoktól. Segít abban, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat és a tűzfalakat az iskolában vagy a munkahelyen.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a Paladinokkal. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map