Hogyan nézhessem TV-t az Egyesült Királyságon kívül

Most TVA TV most egy internetes televíziós szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a tagok számára a legjobb élő sportokhoz, filmekhez és TV-műsorokhoz. Az egyetlen fogás az Most TV csak az Egyesült Királyság felhasználói számára tekinthető meg. A geo-blokkolásnak nevezett technológiát használják, hogy csak a brit IP-címekkel férjenek hozzá. Ez problémát jelenthet, ha az Egyesült Királyságon kívül utazik vagy él. Szerencsére a VPN a világ bármely részéről feloldja a Now TV hozzáférését.


A TV most 2012. július 17-én indult az Egyesült Királyságban. A Sky a streaming szolgáltatás tulajdonosa, így élvezheti a sportesemények élő közvetítését a Now TV-vel. Ezen a héten az Ashes krikett sorozatot fedik le. A tagok a böngészőn keresztül megtekinthetik a Now TV-t Windows vagy Mac rendszeren. A Sky mobilalkalmazást is kínál iOS (iPhone, iPad) és Android eszközökhöz. A Now TV szolgáltatásai kiterjesztették a játékkonzolok támogatását, beleértve a Playstation (PS3, PS4), az Xbox One és az Xbox 360 szolgáltatást. A tagok az LG intelligens TV-kön, Roku (LT, XS, 3), Apple TV, Now TV Box, és az YourView.

Három különféle bérlet vásárolható a Now TV-hez. Vessünk közelebbről a három elérhető hozzáférést:

 • Most TV Sports – ez a bérlet hozzáférést biztosít mind a 7 Sky Sports csatornához, beleértve a Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports 4, Sky Sports 5, Sky Sports F1 és a Sky Sports News központját. A Sky népszerű sporteseményeket folytat, köztük a Premier League meccseit, a Formula 1 krikettjét, a Rugby Unionot, az USA PGA-ját és az European Tour golfját. Most a TV Sports bérleteket bármikor aktiválhatja. Napi bérleteket vásárolhat 6,99 £ -ért, vagy egy heti bérleteket 10,99 £ -ért.
 • Most TV filmek – A filmbemutató azonnali hozzáférést biztosít több mint 1000 film közvetítéséhez. Reklámozzák, hogy a szolgáltatás 12 hónappal a többi online előfizetési szolgáltatás előtt hozzáférést biztosít a tagok számára a filmekhez. A TV Movies most a 9 napos, a kezdeti 30 napos ingyenes próbaidőszak után havonta kerül.
 • Most TV Entertainment – a szórakoztató bérlet hozzáférést biztosít 13 olyan csatornához, amelyek nem érhetők el szabad nézetben: Sky Atlantic, Sky 1, Fox, Gold, Sky Living, Comedy Central, Discovery Channel, MTV, itv Encore, Disney Channel, Nickelodeon, Nick Jr. , ABC és a Sky Arts. Ez magában foglalja a több mint 250 dobozkészlet hozzáférését a népszerű műsorokhoz. A szolgáltatás havi 6,99 £, szerződés nélkül.

Mint láthatja, a Now TV sok mindent kínál. Ha jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor látogasson el a weboldalra és iratkozzon fel. Ha véletlenül az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, akkor a webhely felkeresése előtt csatlakoznia kell az Egyesült Királyságban található VPN szerverhez. A VPN helyi IP-címet ad Önnek, hogy feliratkozzon és kedvenc sport-, film- vagy televíziós műsorokat nézhessen a Now TV-vel.

A most a TV letiltásának legjobb VPN-jei az Egyesült Királyságon kívül

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szüksége lesz egy gyors VPN-kiszolgálókkal az Egyesült Királyságban. Néhány VPN közül lehet választani. Itt van néhány kedvencünk. Mindhárom VPN szolgáltatás kedvező áron kínál kedves látogatókat. Takarítson meg akár 60% -ot a korlátlan VPN-ről a csatornák feloldásához és a magánélet védelméhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a TV most nézéséhez

Én használom ExpressVPN például a VPN-szolgáltatás használatával sport, filmek és tévéműsorok nézésére a Now TV-n. Először le kell töltenie a kliensüket. Az ExpressVPN ingyenes szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az Egyesült Királyság szervereitől származó képeket használunk, mivel a Now TV földrajzilag az Egyesült Királyságra korlátozódik.

ExpressVPN UK szerverek

 • Mivel a Now TV csak az Egyesült Királyságban érhető el, akkor érdemes kiszolgálót választania az Egyesült Királyságban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Királyság egész területén.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Királyságban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más pontján.

És megvan neked. Most, hogy rendelkezik egy IP-címmel az Egyesült Királyság ExpressVPN szerverétől, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ez vonatkozik az Egyesült Királyságban található összes weboldalra, így élvezheti a BBC iPlayer és más helyi csatornák csatornáit. Ugyanez vonatkozik a más országokban blokkolt csatornákra.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a HBO MOST. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze mindazt, amelyet a Now TV kínál a világ minden tájáról. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-sel nézhessenek sportot, filmeket és televíziós műsorokat az Egyesült Királyságon kívüli Now TV-n. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map