Játssz a Hősök a viharból VPN-vel

A vihar hőseiA Heroes of the Storm egy MOBA, amelyet Blizzard készített. A játék sok Blizzard rajongó szívéhez közel áll, mert az összes népszerű franchise karakterét tartalmazza. Mindegyik karakter egyedileg készül, hogy illeszkedjen a többi játék megfelelőjéhez. Ezeket az egyedi mozgáskészleteket helyesen felhasználva kihozhatja a karakterek teljes potenciálját, és talán még versenyképesen is játszhat. A Hormes of the Storm online állapotában késés, lassú kapcsolatidő és esetleg néhány DDoS támadás lesz. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében VPN-t ajánlom. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik IP-re cserélje a kiválasztott hely közelében. Ha olyan helyet választ, amely a kiszolgáló közelében található, akkor kevesebb késéssel és gyorsabb kapcsolattal fog rendelkezni. Mivel nem az Ön IP-címe, kevésbé valószínű, hogy DDoS-t megtámadnak. Mivel a játék Blizzard játék, akkor valószínűbb, hogy blokkolja egy tűzfal. Szerencsére a VPN segítséget nyújt a tűzfalak és a földrajzi korlátozások legyőzésében azáltal, hogy lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a vihar hősöinek lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Hősök a viharban online lejátszáshoz. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

A Hősök a vihar játék kiemeli

A Heroes of the Storm egy olyan játék, amelyben felelős vagy a csapattársakkal való együttműködésért, hogy legyőzze az ellenséget. Maga a játék elég könnyűnek tűnhet, de sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. A bonyolult stratégiákkal és a különböző játékmódokkal a játék egyre nehezebbé válik. A játék módjai a következők:

 • Alapvető ismeretekre van szükség a játékmódok megtekintése előtt: Hősként játszol, aki másokkal dolgozik, hogy legyőzze a másik csapatot. Vannak olyan kegyelmesek, amelyek minden csapat számára létrejönnek, és segíthetnek Önnek a többi csapat szintjében és átvételében. Le kell győznie a másik csapat tornyát, hogy oda tudjon érni a bázist, és ki tudjon vinni ott a fő tornyot (más néven nexus).
 • Gyakorlat: Te AI-vel vagy AI-vel. Alapvető szabályok érvényesek.
 • AI ellen: Te és mások online vs AI. Alapvető szabályok érvényesek.
 • Gyors játék: Te és mások vs más online versenytársak. Alapvető szabályok érvényesek.
 • Hősök verekedés: Minden héten más kihívás.
 • Egyéni mérkőzések: Bármit is választ.
 • Helyen:
  • Hero League: A bejutáshoz egyedül kell lennie. Alapvető szabályok érvényesek.
  • Csapat bajnokság: A pártjában már öt öreg csapattal kell rendelkeznie. Alapvető szabályok érvényesek.

Minden játékmódot a térképen játsszunk. Minden térkép külön szabályokkal rendelkezik, amelyek befolyásolják a játékot. Ez azt jelenti, hogy a megszerzett térképtől függően jobb lehet. A térképek tartalmazzák: Végzet tornya, Belső szentélyek, Örökkévalóság csatatére, Pókkirálynő sírja, Sky Temple, Terrorkert, Blackheart-öböl, Sárkány-Shire, Kísértet Aknák, Átkozott Üregek, Braxis Holdout, Punisher Aréna és Warhead Junction.

Herók azok, akikként játszol. A hősök négy kategóriába sorolhatók: gyilkosok támadnak meggyilkolásra, a harcosok a legeredményesebb csapást végzik, támogatják a csapatot a mérkőzés során, és a szakembereknek egyedi mozgáskészletük van, amely megváltoztathatja a játék menetét. A kategóriákban szereplő karakterek a következők:

 • Assassins: Ragnaros, Varian, Samuro, Alarak, Gul’dan, Chromie, Tracer, Greymane, Lunara, Cho’gall, a hentes, Kael’thas, Thrall, Jaina, Tychus, Falstad, Illidan, Kerrigan, Nova, Raynor, Valla, és Zeratul.
 • Warriors: Varian, Zarya, Dehaka, Cho’gall, Artanis, Rexxar, Leoric, Johanna, Anub’Arak, Chen, Arthas, Diablo, E.C., Muradin, Sonya, öltések és Tyrael.
 • támaszok: Auriel, LT. Morál, Kharazim, Rehgar, Brightwing, Li Li, Malfurion, Tassadar, Tyrande és Uther.
 • Szakemberek: Medivh, Xul, Sylvanas, az Elveszett Vikingek, Azmodan, Zagara, Murky, Abathur, Gazlowe, Nadeebo és az SGT. Kalapács.

A játék pénznemének használata Karaktereket vásárolhat, így nem kell megvárnia, hogy szabadon újra játszhassanak. Ha már van egy karakter, akkor folyamatosan játszhat, vagy edzhet velük. Minél jobban leszel, annál jobb emberek lesznek, akikkel szembe kell nézni. Bárkivel játszhat, olyan személytől, aki csak az első meccsét játszik egy elit játékosig, ez csak attól függ, hogyan játszik.

A Heroes of the Storm egy népszerű MOBA, amelyet hóvihar készített. A játék nagyon versenyképes, és még Esport is. A játéknak sok stratégiája van, és sokféle módon játszható. Különböző karakterekkel és térképekkel nem fog csalódni. Összességében ez egy játék, biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai szeretni fogják játszani.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a Heroes of the Storm online lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes tevékenységet, miközben a Heroes of the Storm-t online játssza. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a vihar hőseit a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map