Mario Kart a Nintendo Switch számáraA Mario Kart 8 Deluxe egy szórakoztató játék a Nintendo kapcsoló. A játék mindenki számára készül. Játszhat a családjával, vagy akár versenyképesen is. Az online mód élvezhető mind versenyképes játékhoz, mind pedig a barátokkal való versenyzéshez. Online mód lejátszásakor késés és lassú kapcsolatok tapasztalhatók. Ezeknek a problémáknak a kijavításához VPN-t javasolnék. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik IP-re cserélje a választott kiszolgálón. Ha olyan szervert választ, amely közel áll ahhoz, amellyel játszik, akkor kevesebb késéssel és gyorsabb kapcsolattal fog rendelkezni. A versenyképesebb játékosok extra védelmet élveznek a VPN által biztosított DDoS támadások ellen.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Mario Kart lejátszásához a Nintendo Switch-en

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájára, a Mario Kart játékkonzolon való lejátszására. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Miután megszerezte az IP-címet az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, és online játékokat játszhat, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy feloldja a hozzáférést az olyan webhelyekhez, mint a BBC iPlayer vagy egy másik ország, hogy megnézhesse a Netflix tartalmát ebben a régióban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN javítja online játékélményét és megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a VPN segít elérni a népszerű streaming szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Javítsa a játék sebességét és blokkolja a DDoS támadásokat

Ha problémái vannak a késéssel és a DDoS támadásokkal, ezeknek az ajánlásoknak segíteniük kell:

A Nintendo Switch késésével kapcsolatos problémák megoldásának lehetőségei:

 • Ellenőrizze sebességét a speedtest.net webhelyen. Ha laptop vagy táblagépen gyors a sebesség, de a kapcsolónak problémái vannak a késéssel, akkor a wifi-kapcsolat lelassíthatja azt. Ebben az esetben azt javaslom, hogy csatlakoztassa a kapcsolót az útválasztóhoz hálózati kábellel, vagy mozgassa a konzolt közelebb az útválasztóhoz a kapcsolat teszteléséhez. Megjegyzés: A konzol közvetlenül az útválasztóhoz történő csatlakoztatásához szükség lesz egy LAN adapter.
 • Ha kipróbálja ezeket a lehetőségeket, és a Nintendo Switch továbbra sem teljesít jól, javasolnék egy VPN-t. A VPN ismét jobb utat biztosíthat a játékkiszolgálóhoz, ami segíthet csökkenteni a késést.
 • Ha úgy gondolja, hogy problémái vannak az útválasztóval, akkor azt javaslom, hogy állítsa vissza. Ez nagyon sok hálózati problémával foglalkozhat. Ha az útválasztónál továbbra is problémák merülnek fel, érdemes fontolóra venni egy egyedi DD-WRT vagy Tomato alapú eszközt. Az egyedi firmware kiválóan alkalmas nagy teljesítményre, és támogatja a VPN-t.

Hogyan kerüljük el a DDos támadásokat:

 • A DDos támadások elkerülésének legjobb módja a VPN használata. Ismét javasoljuk ExpressVPN. Ugyanazon játékszállítási hálózat tetején futnak, mint a Steam és más népszerű online játékplatformok.
 • A VPN az IP-cím megváltoztatásával segít elkerülni a DDos támadásokat. Csatlakozhat egy szerverhez a saját országa vagy a világ más régiója területén. Ezzel megváltoztatja az IP-címét, amely megvédi a DDos támadásoktól, mivel a támadó nem fogja tudni, hogy melyik IP-címet fogja használni minden egyes csatlakozáskor.

A Mario Kart játék kiemelései

A Mario Kart 8 Deluxe nagyon szórakoztató, mögötte stratégia áll. Például a jármű építésekor öt különböző kategóriát kell figyelembe vennie. Ezeket befolyásolja a gumiabroncsok, a karosszéria, a siklóernyő és a karakter súlya. Ezek a kategóriák magukban foglalják:

 • Sebesség: Ez milyen gyorsan megy a járművével. A könnyű karakterek a leglassabbak, a közepes súlyú karakterek az átlagos és a nehéz karakterek a leggyorsabbak.
 • Gyorsulás: Ez mennyi időt vesz igénybe, amíg járműve eléri a maximális sebességet. Leggyakrabban a könnyű karakterek gyorsulnak.
 • Súly: Minél nagyobb a súlya, annál kevesebb lesz a siklás. A súly szintén befolyásolhatja a gyorsulást.
 • Kezelése: Ez milyen nehéz kormányozni a járművet. A könnyű karakterek könnyebben kezelhetők, de lassabbak, míg a nehezebb karakterek nehezebben kezelhetők, de gyorsabbak.
 • Vontatás: Ez mennyire képes a járműve vezetni terepjáról, és mennyire képes sodródni. A gumiabroncsok képezik ezt a fő részt, de a testnek is van hatása.

A játék közben a tárgyak segítségével nyerhet. Egyszerre legfeljebb két elem tárolható. A tételek tartalmazzák:

Egy banán, három banán, zöld héj, három zöld héj, piros héj, három piros héj, kék héj, bob-omb, gomba, három gomba, arany gomba, blooper, golyószámla, villám, tűzvirág, csillag, piranha növény, bumeráng virág, szuper kürt, őrült nyolc, érme, boo és toll.

Mario Kart 8 Deluxe online játékmódok

A Mario Kart 8 Deluxe online módja fel van osztva regionális, világszerte és barátokra. A regionális online játék kiválasztása lehetővé teszi, hogy szerveren játsszon az Ön országa és a közeli más országok embereivel. A világszerte történő választás lehetővé teszi, hogy az egész világon élő emberekkel játsszon. A barátoknál csatlakozhat a barátaidhoz, amikor hely nyílik meg. A játéknak két különböző játéktípusa van. Ezek a típusok a következők:

 • Verseny: Szavazni fogja, hogy melyik szakaszon versenyez, de ezen kívül alapvetően ez a Grand Prix online mód.
 • Csata: Ezt a módot megújították ebben a játékban, és felosztották más kisebb játékokkal.
  • Léggömb csata: Ebben a játékmódban megpróbálja a legtöbb léggömböt elrabolni az elemekkel. Ha az összes léggömböt felpattanja, akkor a pontokat felére csökkenti, és három léggömböt indít újra, ami kettővel kevesebb, mint a.
  • Bob-omb robbanás: Ugyanaz, mint a ballonharc, de az egyetlen elem, amelyet használhat, a bob-ombs. Egyszerre akár tíz is elfér.
  • Érme futók: Ebben a játékmódban érmék gyűjtésére és tárgyak használatára készteti az embereket. A játék végén nyer az a személy, akinek a legtöbb érme van a játék végén.
  • Renedup Renegade: Ez alapvetően zsaruk és rablók. A zsaruknak vagy a hatóságoknak minden rablót vagy megújítót piranha növényekkel kell elkapniuk, hogy megnyerjék a játékot. Időközben a megújítóknak el kell menekülniük a hatalomtól és szabadon kell tartaniuk a többieket. A győztes csapat pontokat kap. A Renegades pontokat szerezhet mások felszabadításával, míg a hatóság pontokat szerez a megújítások elfogásával.
  • Shine tolvaj: Ebben a játékmódban a játékos megpróbálja megszerezni a fényt, és 20 másodpercig tartani. Elveszíti, ha eltalálja, de az időzítőt nem állítja vissza. Ez a mód valószínűleg az egyik legnehezebb, mert hány tárgyat dobnak az emberre fényesen és mekkora kereszttűz van.

Miközben játszik, érméket kapsz. Minden versenyen átlagosan körülbelül tíz érme érhető el, és még többet szerezhet, ha jó vagy az érmefutókban. Ezek az érmék új kártyákat és alkatrészeket nyitnak meg, amelyek lehetővé teszik a lovaglás frissítését.

A Mario Kart 8 Deluxe Deluxe-nak tekinthető azért, mert tartalmazza a Mario Kart 8 összes DLC-jét. Új és továbbfejlesztett online játékkal is rendelkezik. Vannak új karakterek, kardok és elemek is.

A Mario Kart 8 Deluxe a Nintendo Switch számára készült. Ezt a játékot barátaival lehet játszani, és nagyon szórakoztató. A játéknak nagyobb online módja van. Mivel világszerte van választás, képességeidet kipróbálhatja, amikor az országát a globális versenyeken és csatákban képviseli. A Mario Kart 8 Deluxe játék biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai szeretni fogják játszani.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a Mario Kart online lejátszásához a Nintendo Switch számára. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes tevékenységet, amikor online játszik a Mario Kart 8 Deluxe játékkal. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a VPN-sel való játékot. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me