Kínai tűzfalA kínai internetes tűzfal legendás. Annyira, hogy Geremie Barmé, ausztrál szinológus, 1997-ben megalkotta a Kínai Nagy Tűzfal (rövidítve GFW) kifejezést. Ez a világ egyik legszigorúbb internetes politikája. A globalizáció megnehezíti a kínai kormányt, hogy szilárdan megfogja polgárait. Az egyik módja annak, hogy az emberek megkerüljék ezeket a korlátozásokat, a VPN használata. A kínai vállalatok a VPN-eket használják az országon kívüli üzletek elvégzésére, tehát kritikus jelentőségűek a gazdaság szempontjából.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Az ellenőrzés elvesztése helyett a kormány úgy döntött, hogy ismét fellép. 2018. áprilisától blokkolták az illetéktelen VPN-szolgáltatásokat. Sajnos komolyan veszik a végrehajtást. A kínaiak sem félnek pénzt költeni e törvények végrehajtására. Ha magántulajdonban vagy „illegális csatornák” vagy kapcsolódó szolgáltatások igénybevétele nélkül elkapnak téged, 15 000 jüan (2 178 USD) pénzbírságot szabnak ki Önnek. Azok, akik ennek révén profitálnak, pénzbírságot kapnak, és nyereségüket ennek megfelelően fogják felhasználni.

Szerencsére vannak olyan közismert VPN-szolgáltatók, amelyek segítenek a tiltás megkerülésében. Már évek óta működnek és csiszolták rendszereiket, hogy megfeleljenek a VPN-felhasználók igényeinek Kínában. Egy pillanat alatt többet beszélünk róluk. Ne felejtse el, hogy kockáztatja, hogy a kormány elkap. Lehetnek további következmények, amelyeket nem soroltunk fel, ezért legyen óvatos. Vessen egy pillantást a legjobb lehetőségekre most.

1. A legjobb VPN a kínai bankon: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN használatával a gyors VPN-hozzáférés és a MediaStreamer intelligens DNS-szolgáltatásként működik a cenzúrázott tartalomhoz való hozzáférés feloldásához. A szolgáltatás segítséget nyújt a kapcsolat titkosításában, és segít megkerülni a kínai nagy tűzfalat.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN szoftver$ 12.95$ 99.9530 nap

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedhet a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék a felhasználók magánéletét. Ide tartoznak olyan helyek, mint Hong Kong (mivel ez a régióhoz legközelebbi). Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához, és élvezheti azt a tartalmat, amelyet szokott látni. Nincsenek speciális beállítások, amelyeket be kell állítania.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a szerver helyének a városig történő kiválasztását. Mivel Kínában próbál megkerülni a tilalmat, a legjobb megoldás egy Hongkongban található szerver használata. Az ott levő kiszolgálók valószínűleg a legjobb szárazföldi sebességet biztosítják Önnek Kínából. Az egyik kiválasztásához válassza az „Összes” fület, nyissa meg az Ázsiai-csendes-óceáni tételt, majd Hongkongot. Ön is rákattinthat az „Összes” fülre, és beírhatja a „Hong Kong” szavakat a keresőmezőbe. Mint látható, teszteltünk egy szervert Hong Kongban, és a sebesség 57,33 Mbps volt.

ExpressVPN pekingi sebességteszt

Noha az ExpressVPN ára magasabb, mint a listában szereplő többi szervernél, ezek feltétlenül megkísérlik a VPN-tilalmat. Ha ezt kombinálják a többi általuk kínált szolgáltatással és a nagy hálózattal, akkor a szolgáltatásnak nagy értéke van. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD 30 napos garanciával.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN a kínai bankon: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erős jelenléttel rendelkezik, mivel az egész világon található kiszolgálókkal rendelkezik. A tagoknak teljes hozzáférésük van a hálózatukhoz az egész világon, nagyon jó áron.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
59703300OpenVPN, PPTP, L2TPablakok$ 11.95$ 69.0030 nap

Meg fogja tapasztalni, hogy az NordVPN ár-érték arányban az egyik legjobb szolgáltatást nyújtja. Természetesen a cél az, hogy segítsen megkerülni a VPN-tilalmat Kínában. A legjobb árakért érdemes előfizetnie egy hosszabb fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Hongkongban. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a felsorolt ​​szervereket. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Teszteltük a hongkongi szervert, és a teljesítmény 34,51 Mbps volt.

NordVPN Shenzhen sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 2,99 USD 30 napos garanciával.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN a kínai bankon: IPVanish

IPVanish

Az IPVanish elmosódott forgalmi funkciója miatt képesnek kell lennie arra, hogy szolgáltatásukat felhasználva segítsenek megkerülni a VPN-tilalmat. Az ország számára a legjobb sebesség elérése érdekében javasoljuk, hogy csatlakozzon egy szerverhez Hongkongban (mivel ez Kína legközelebbi nagyvárosa). Amikor ezt megteszi, rájössz, hogy a városban a kapcsolatok gyorsak, és csak akkor kell jól működnie, amit akarsz. Ez a szolgáltatás kedvezővé teszi az IPVanish használatát Kínában.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN szoftver$ 7.50$ 58.497 nap

Számos ázsiai szerver mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat jól működik, ha ázsiai kiszolgálókat választunk a sebességteszthez. Több szerverhelyet fog találni az egész régió országaiban. Kiválaszthat egy adott helyet vagy egy szervert.

Az IPVanish 19 szervert üzemeltet Hongkongban (a régió legközelebbi szervere), és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Furcsa módon 2 különböző módon sorolják fel Hongkong szervereit. Noha Kína, majd Hong Kong kiválasztásával találhatja meg őket, akkor eltérő készlet is megtalálható, ha országot Hongkongot választ. Teszteltünk egy Hongkongban található IPVanish szervert, hkg-c18, és a sebesség 35,70 Mbps volt..

IPVanish Chengdu sebességteszt

Értéket tekintve az IPVanish-et nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A tagoknak 7 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Látogasson el az IPVanish oldalra

4. A legjobb VPN a kínai bankon: VyprVPN

VyprVPN

A VyprVPN csapata a texasi Austinból származik, és régóta harcol a felhasználói internet-magánéletért. Több éven át otthont adtak az éves adatvédelmi testületnek az SXSW-nél, és még Washingtonban is töltöttek időt az adatvédelmi reformok lobbizására. Meg fogja találni, hogy a VPN-szolgáltatás összhangban van az értékeikkel.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPablakok$ 14.99$ 74.9930 nap

A VyprVPN használatával néhány hozzáadott funkciót észlel, attól függően, hogy melyik fiókot választja. A VyprVPN Premium terv öt egyidejű kapcsolatot, VyprVPN Cloudot és Chameleon protokollt tartalmaz. A Cloud szolgáltatásuk lehetővé teszi a saját VPN szerver irányítását a felhőben, míg a Chameleon protokoll segít megkerülni a kínai VPN tilalmat..

A VyprVPN kliens nem ad lehetőséget arra, hogy egy adott kiszolgálót válasszon, miközben egy Hongkongba csatlakozik. Ehelyett át akarja váltani a helyét Hong Kong-ra. Onnan. az ügyfél automatikusan összeköti Önt a hongkongi legjobb VPN szerverrel. Mivel kiválaszthatja az adott protokollt, javasolják saját szabadalmi protokolljuk használatát, amelyet Chameleonnak hívnak. A hongkongi szerverhez való csatlakozás után sikerült elérnünk 19,68 Mbps letöltési sebességet.

VyprVPN Wuhan sebességteszt

A VyprVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és VyprVPN felhő élvezheti havonta 12,95 dollárért, vagy évente 60 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 5,00 USD. Az új felhasználókra 3 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

És ott vannak a legjobb lehetőségek, amelyek segítenek a VPN-tilalom megkerülésében Kínában. Mindezen választásoknak az Ön céljainak kell működniük. Csak ügyeljen arra, hogy legyen óvatos, ha az országban a VPN-tilalom miatt használja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me