NBA TV-nézés és az elektromos áram elkerülésének elkerülése

NBA TVAz NBA globális követéssel rendelkezik, így nem meglepő, hogy úgy döntöttek, hogy élőben indítják az NBA TV-t. Ez teszi őket az első lineáris sport bajnoksággá, amelyik felülmúlik. A piacon több mint 100 élő játékot, eredeti programozást és igény szerint videót kínál. Ha meg akarja nézni a kedvenc csapata játékát, és kábelvágó vagy, előfizetnie kell a hálózatot, és az elsődleges piacon kívül kell lennie. Most már éjjel-nappal hozzáférhet az NBA TV-hez, havonta 6,99 dollárból, vagy 59,99 dollárból évente. Mint gondolnád, ez az érték verzió a kosárlabda játékok ebben a szezonban való nézéséhez. A megfelelő VPN segít elkerülni az NBA TV áramszünet korlátozásait, valamint a földrajzi korlátozásokat, ha a területen kívül utazik.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A League Pass-hoz képest az NBA TV olcsó költsége olcsónak tűnik. Vessen egy pillantást arra, amit a szolgáltatás kínál.

 • Élő NBA játékok bármilyen eszközön HD formátumban, valamint a WNBA, NBA G Liga és NBA Nyári Liga.
 • Nézze meg az NBA döntőjének minden játékát, a 2000 -2019-es években.
 • Élő NBA játékok (feltéve, hogy Ön nem a piacon).
 • Exkluzív NBA show-k, mint például a Center Court, a Warm Up, a kosárlabda történetek, az NBA Crunchtime, a Shaqtin ‘a Fool, az NBA játékidő, a Say What, a High Topok és még sok más.

Néhány, az imént említett műsor magazin stílusú formátumban készül. Mint láthatja, az NBA mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több ember férjen hozzá a hivatásos Nemzeti Kosárlabda Szövetséghez. Ha feliratkozik az NBA TV Live programra, akkor lehetősége van frissíteni a többi tervre is. Ha frissíteni kíván, akkor az alábbi árakat találja meg. Felhívjuk figyelmét, hogy egyszerre is megvásárolhatja azokat az egyedi funkciókat, amelyeket a csapat vagy a bajnokság során talál.

 • NBA League Pass reklám nélkül – $ 249.99
 • NBA League Pass (patak minden játékban) – 199,99 USD
 • NBA Team Pass (egyetlen csapat közvetítése) – 119,99 USD
 • NBA League Pass Audio (audio hírcsatornák) – 9,99 USD

Hogyan nézheti meg az NBA TV-t bárhonnan

Itt található egy útmutató az akció NBA TV-n való megtekintéséhez.

 1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát)
 2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.
 3. Csatlakozás egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban NBA TV lefedettség. Természetesen meg kell változtatnia a szervereket, ha egy csapatot szeretne megfigyelni azon a piacon, amelyhez csatlakozik.
 4. Élvezze az NBA TV élő közvetítését.

Természetesen a 2019-es NBA-szezon szeptember 30-án, hétfőn kezdődik a kiállítási játékkal a Shanghai Sharks között a Houston Rockets ellen. A döntők 2020. június 4-én kezdődnek.

Hogyan használhatunk VPN-t az NBA TV nézéséhez

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával NBA TV-játékok nézésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN Windows kliens

 • Válassza ki a szerver helyét. Attól függően, hogy milyen játékokat szeretne nézni, csatlakoznia kell egy másik hely szerveréhez. Csak győződjön meg arról, hogy az Egyesült Államokban van. Mint már említettük, az azért van, mert az országon kívül vagy a célpiacon kívülre kerülnek a földrajzi blokkolások.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most már van IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat vagy az NBA TV-t nézheti, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.

És ezt nagyon egyszerű megtenni. Ezzel a módszerrel könnyedén nézheti kedvenc csapata az NBA TV-n. Ha az Egyesült Államokból származik és hozzáféréssel rendelkezik a bejelentkezéshez, akkor egyszerűen meg kell változtatnia a régiót.

Ne hagyjon ki egyetlen olyan játékot sem, amelyet az NBA TV-n talál. Használj egy VPN-t, és nézd meg, hogy mely csapatok játszanak a döntőben. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy élvezhessék az NBA TV televízióját. Kövess minket @VPNFan a vezető szolgáltatók legújabb VPN-véleményeiről és promócióiról.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map