Manchester UnitedA Barclays Premier League, amelyet Anglián kívül jobban ismert, mint az English Premier League, éppen kezdődik. A szezon augusztus 9-én, pénteken kezdődik, az első mérkőzés a Liverpool és a Norwich City között. Összesen 6 játék lesz szombaton és 3 vasárnap. A Manchester United bezárja a hétvégét, amikor a Chelsea ellen indulnak. Bármelyik mérkőzést a világ bármely pontjáról megnézheti VPN szolgáltatás használatával. Ez segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat.

Az angol Premier League legjobb VPN-je

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t az EPL élő nézéséhez

A kezdéshez használjuk ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával az angol Premier League nézésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az ExpressVPN útválasztó alkalmazást is használhatja a hálózat minden eszközének biztonságához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. A demonstrációhoz lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensükön. Nézheti kedvenc mobilkészülékén vagy streaming eszközén is.

ExpressVPN szerver helye

  • Az ExpressVPN nagy kiszolgálókkal rendelkezik a világ minden tájáról. Válasszon egy országot, ahol a lefedettséget meg szeretné nézni. Néhány népszerű választás az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Németország.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan webhelyekről, mint a YouTube, a videók streamingjéhez az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.
  • Mostantól a kábel- / műholdas- / streaming-előfizetési fiókod hitelesítő adatait felhasználva bejelentkezsz a weboldalra, amelyet használni szeretnél a mérkőzések megnézéséhez..

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy nézheti az English Premier League-t, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, így csatlakozhat az Egyesült Királysághoz brit lefedettség céljából.

Vessen egy pillantást néhány módszerre, amellyel a mérkőzéseket online nézheti.

Sling TV – Amerikai weboldal, amely hozzáférést biztosít az NBC, az ESPN és a BeIN Sports számára kábel vagy műholdas előfizetés nélkül. A nézéshez, valamint a regisztrációhoz és az élvezethez előfizetés szükséges, ha az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell az amerikai szerverhez. Ha még nem próbálta ki, akkor iratkozzon fel a 7 napos ingyenes próbaverzió.

NowTV – Egyesült Királyságbeli weboldal, amely lehetővé teszi a Premier League bérlet megvásárlását. A bérlet 1 nap, 1 hét vagy 1 hónap időtartam alatt érkezik. A nézéshez előfizetésre van szükség, és regisztrálnia kell és meg kell néznie az Egyesült Királyságból, vagy csatlakoznia kell egy brit szerverhez.

Star Sports – Indiai weboldal, amely a játékokat ingyen közvetíti. Annak érdekében, hogy a mérkőzéseket a webhelyen nézhesse, Indiában kell lennie (Indiában csatlakoztunk egy szerverhez, és ez jól működött).

NBCSports – Ha az Egyesült Államokból származik, vagy hozzáféréssel rendelkezik az Egyesült Államok kábel- vagy műholdas előfizetéséhez, akkor élvezheti a mérkőzéseket, amíg bejelentkezik, és csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban.

beIN Sports – Noha ezt a csatornát csomagokban és streaming szolgáltatásokban értékesítik, mint például a Sling TV, élvezheti a mérkőzéseket, mindaddig, amíg csatlakozik egy szerverhez Észak-Afrikában vagy a Közel-Keleten (egyiptomi és szaúd-arábi szerverekhez kapcsolódtunk, és mindkettő dolgozott). A sugárzás lehet arabul, de a játékok nézésére működik.

A futball (az amerikai futball) már régóta a kedvenc sportága az Egyesült Királyságban és Európában. Ez is az egyik leglátogatottabb sport, különösen amikor a Premier League szezonja kezdődik. Úgy tűnik, hogy mindenkinek van olyan csapata, amelyet szeret, és a csapat lojalitása nagyrészt azon alapul, ahonnan származnak. Néhány csapat azonban meghaladja a helyi követést. A világ legismertebb futballcsapata a Manchester United. Sajnos, annyira ismert okuk egy része az 1958-as müncheni légi katasztrófa miatt van.

A világ nagy része összegyűlt a Manchester United mögött, amikor játékosaik több mint felét repülőgép-ütközés miatt megölték. Noha a pilótát eredetileg a légi katasztrófában vádolták, tíz évvel később megsértették a jogellenességeket. A repülőgép-baleset hivatalos oka a müncheni németországi kifutópályán lévő rozsda volt, amely túlságosan lelassította a gépet, amikor megpróbált felszállni. Noha sok ember valószínűleg nem volt a Man U rajongója az összeomlás előtt, nehéz volt nem utánozni a csapat mögött. A világ minden tájáról a futballszurkolók támogatták a csapat támogatását. A Manchester egyik másik csapata, a Manchester City Labdarúgó-klub jó eredményt mutatott a Premier League-ben. Azok a csoportok, amelyek az elmúlt 20 évben többször is nyerhetnek.

Noha a Manchester City Labdarúgó Klub ebben az évben erős versenytárs, volt még néhány csapat, akik kiemelkedhetnek a Premier League-ben. Az egyik kedvenc rivalizálás a Chelsea Labdarúgó Klub és az Arsenal Labdarúgó Klub között zajlik. Ez a két labdarúgó-csapat jól ismert és jól finanszírozott. Az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United az utóbbi 20 év legtöbb bajnoki címét birtokolja. Mivel ezek a nagyszerű csapatok minden bizonnyal nyernek az idén, akkor számíthat arra, hogy a rivális nagyon intenzív.

Az amerikai futballszurkolók örömére a Premier League az utóbbi években nagyobb figyelmet kapott. Az NBC 2013-ban kezdte meg a Premier League játékának megjelenését. Azóta több mint 1 milliárd dollárt fizettek a jogok megtartására a 2021-2022-es labdarúgó-szezonig. Most az Egyesült Államok lakosai sokáig figyelhetik, hogy kedvenc brit csapataik egymás ellen játszanak. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a brit emigránsok megnézhessék és élvezhessék az otthon ízét. Ha a Premier Liga továbbra is jól működik az Egyesült Államokban a szerződés végére, akkor valószínűleg újra megújul.

Nézze meg a kedvenc csapatainak versenyeit a Premier Ligában számos csatornán szerte a világon, VPN szolgáltatás használatával. A VPN szolgáltatók, például az ExpressVPN és a NordVPN gazdaszerverek a világ minden táján. Csatlakozzon bármilyen helyhez, és nézze meg a mérkőzéseket, mintha egy helyi kávézóban vagy sportbárban ült volna. Nyissa meg a régió csatornáit, amelyek egyébként blokkolva lennének.

Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy élvezhessék a Premier League-t. Kövess minket @VPNFan a legújabb VPN-ajánlatokra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me