Nézze a Művészi torna világbajnokságot élőben online

Művészi tornaA Művészi gimnasztikai világbajnokságot a gimnasztikai Fédération (FIG) irányítja. A 2019-es verzió 2019. október 4-én indul, és 2019. október 13-án ér véget Stuttgartban, Németországban, és 93 ország 572 versenyzőjét tartalmazza. Mint gondolnád, számosféle módon megnézheti ezeket a bajnokságokat különféle módon. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor az olimpiai csatornán vagy az NBCSN-en kell nézni. Ha olyan országban tartózkodsz, amely lefedettséget kínál, akkor minden készen áll. Ha konkrét lefedettséget szeretne nézni, vagy a szokásos területén kívül utazik, akkor a bajnokságot bárhol megnézheti a VPN segítségével.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan nézheted bárhol bárhol a 2019. évi gimnasztikai világbajnokságot

Kövesse ezeket a lépéseket az Egyesült Államok lefedettségéhez.

 1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát)
 2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére
 3. Csatlakozás egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban NBCSN vagy az Olimpiai Csatorna lefedettsége.
 4. Élvezze a bajnokságok élő közvetítését.

2019 Művészi torna világbajnokság 2019. évi ütemterve

Mint már említettük, a 2019. évi Művészi Világbajnokságot Stuttgartban, Németországban tartják. Vessen egy pillantást a versenyek idejére. A döntőkkel 8-án kezdjük. Minden idő EST.

 • Október 8., 8:30 EST – Női csapat döntő – NBCSN (élő)
 • Október 9., 7:45 EST – Férfi csapat döntő – Olimpiai csatorna (élő)
 • Október 9., 15:00 EST – Férfi csapat döntő – NBCSN (késik)
 • Október 10., 10:00 EST – Női mindennapi döntő – NBCSN (élő)
 • Október 11., 10:00 EST – A férfiak sokoldalú döntője – Olimpiai csatorna (élő)
 • Október 11., 21:30 EST – Férfi sokoldalú döntő – NBCSN (késik)
 • EST – október 12., 10:00 – A verseny döntőjének 1. napja – Olimpiai csatorna (élő)
 • Október 12., 15:00 EST – A verseny döntője 1. nap – NBCSN (késik)
 • Október 13., 12:00 EST – A döntő 2. napja – Olimpiai csatorna (késik)
 • Október 13., 11:00 EST – A verseny döntőjének 2. napja – NBCSN (késik)

Ha szereti a művészi gimnasztikát, ezek a bajnokságok nem olyanok, amelyeket ki kell hagynia. Ha jelenleg azon országon kívül tartózkodik, amely lefedettséget nyújt, érdemes lehet csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, hogy hozzáférjen ehhez NBCSN. Megtalálhatja az elérhető éves és havi előfizetéseket. Ennek ellenére továbbra is csatlakoznia kell egy VPN-hez az Egyesült Államokban, hogy ezeken a csatornákon megnézhesse a 2019. évi Művészi torna világbajnokságot. Ellenkező esetben földrajzi blokkokba kerül.

Amellett, hogy az NBCSN-en figyeli a 2019. évi Művészi torna világbajnokságot, számos más sporteseményt is élvezhet. Függetlenül attól, hogy az NBCSN-hez csatlakozni szeretne az Egyesült Államokhoz, vagy más országok valamelyikéhez (ellenőrizze az engedélyezett lefedettség listáit), ők fedezik. A bajnokságok minden bizonnyal izgalmasak lesznek, és remek verseny lesz. Ez az, amit nem akarsz kihagyni.

Hogyan használhatunk VPN-t a 2019. évi Művészi torna világbajnokságának nézéséhez

Használjuk ExpressVPN például a VPN-szolgáltatás felhasználásával az NBCSN vagy az Olimpiai Csatorna 2019. évi Művészi torna világbajnokságának közvetítéséhez. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN Windows kliens

 • Válassza ki a szerver helyét. Az NBCSN lefedettséghez szervert kell használnia az Egyesült Államokban. Mint már említettük, az azért van, mert a térségen kívülre blokkolnánk téged. Emiatt láthatja, hogy szervert választottunk Atlantában.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most már van IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy különféle sportokat nézzen, vagy Ausztráliában, ha meg akarja nézni az adott régió lefedettségét.

Mivel a jó VPN-szolgáltatásokhoz való csatlakozás megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést, bárhol is van. Az Egyesült Államokon kívül élők számára a megfelelő szolgáltatóval hozzáférhetnek olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, Hulu és Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban ült. Ugyanez mondható el más régiókról is.

Most élvezheti a 2019. évi Művészi torna világbajnokság minden izgalmát. Melyik csapat / ország nyeri meg a versenyt? Meg kell hangolnia, hogy megtudja. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a művészi torna bajnokságokat a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokat és útmutatásokat az Ön igényeihez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map