AIBA női boksz világbajnokságAz AIBA Női Boksz Világbajnokság (Amatuer Nemzetközi Bokszszövetség) egy kétévente megrendezésre kerülő boksz bajnokság, mely 1974-ben kezdődött. A nők verziója azonban csak 2001-ben indult. Ebben az évben a 2019-es verzió október 3-án kezdődik, és október 13-án kezdődik. Ulan-Ude-ban, Oroszországban. A verseny versenyképességét a weboldalon lehet megtekinteni, feltéve, hogy hozzáférhet hozzá. Ha olyan országban tartózkodsz, amely hozzáféréssel rendelkezik, akkor minden készen áll. Ha nincs hozzáférése ehhez, csatlakoznia kell egy VPN-hez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan nézheted bárhol az 2019. évi AIBA női boksz világbajnokságot?

Ismét el kell kezdenie a hozzáférést a boksz streaming webhely.

 1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát)
 2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére
 3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, így biztosan szerezhet lefedettséget.
 4. Élvezze az AIBA női boksz világbajnokságának élő közvetítését.

A 2019. évi AIBA női boksz világbajnokság 2019. évi ütemezése

A 2019. évi AIBA női boksz világbajnokságot Oroszországban, Ulan-Ude-ban, különféle súlyosztályokban tartják. Vessen egy pillantást rájuk. Természetesen ezek Kgs-ben vannak.

 • 45 – 48 kg (könnyű repülési súly)
 • 51 kg (repülési súly)
 • 54 Kg (bantamúly)
 • 57 kg (toll súlya)
 • 60 kg (könnyű)
 • 64 kg (könnyű hegesztési súly)
 • 69 kg (hegesztett súly)
 • 75 kg (közepes súlyú)
 • 81 kg (könnyű nehézsúlyú)
 • 81+ kg (nehézsúlyú)

A közelmúltban a boksz jelenléte révén az AIBA női boksz bajnokság növekszik. Míg a webhely számos különböző országot lefed, akkor, ha a megtekintési területen kívül helyezkedik el, csatlakoznia kell egy VPN-hez. Javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-hez az Egyesült Államokban, hogy megnézze a 2019. évi AIBA női boksz világbajnokság eseményeit. Ellenkező esetben geo-blokkolhatjuk és blokkolhatjuk.

Hogyan használhatunk VPN-t az 2019. évi AIBA női boksz világbajnokság megfigyelésére

Használjuk ExpressVPN például a VPN-szolgáltatás felhasználásáról az 2019. évi AIBA női boksz világbajnokság közvetítésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN Windows kliens

 • Válassza ki a szerver helyét. Javasoljuk, hogy használjon szervert az Egyesült Államokban. Mint már említettük, az azért van, mert a térségen kívülre blokkolnánk téged. Emiatt láthatja, hogy szervert választottunk Atlantában.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan webhelyekről, mint a YouTube, a videók streamingjéhez az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most már van IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy megnézze a Sky Sports-ot vagy Ausztráliát, ha meg akarja nézni az adott régió lefedettségét.

A jó VPN-szolgáltatók világszerte megnyitják a tartalomhoz való hozzáférést. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze az izgalmat a 2019. évi AIBA női boksz világbajnokságon, és nézze meg, melyik harcos veszi át a győzelmet. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék ezt a nagyszerű boksz bajnokságot a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb akciókról, útmutatókról és hírekről.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me