Svájci fedett tenisz bajnokságA Swiss Indoors egy éves tenisz bajnokság, amelyet a svájci Bázelben tartanak. Ez a verseny eredetileg csak a svájci játékosok számára készült, és 1970-ben indult. Ebben az évben a Szent Jakobshalle-ben október 19. és szombat között, október 27. szombaton tartják. Néhány különféle hálózaton meg lehet nézni, köztük az ESPN-t az Egyesült Államokban. Ha hozzáfér a hálózathoz, akkor minden készen áll. Ha nem az Egyesült Államokban van, vagy konkrét lefedettséget szeretne nézni, akkor online nézheti meg, ha csatlakozik a VPN-hez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan nézheted bárhol a 2019. évi svájci beltéri tenisz bajnokságot

A bajnokság többféle módon nézhető meg, ideértve a Tennis.com-ot, természetesen az ESPN-t az Egyesült Államokban.

  1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát)
  2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére
  3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, így biztosan szerezhet lefedettséget.
  4. Jelentkezzen be az ESPN webhelyére, ha hitelesítő adatai vannak, vagy ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, feliratkozhat egy külső streaming szolgáltatásra, például a Sling TV-re..
  5. Élvezze a 2019. évi Swiss Indoor Tenisz bajnokság élő közvetítését.

Mivel ez nyílt formátumban történik, a versenytársak nem kerülnek meghatározásra. Arra számíthat azonban, hogy látja a világ legjobban értékelt teniszezőit. A kérdés az, hogy az őslakos születésű Roger Federer képes-e megszerezni a 10. bajnoki címét és harmadik éve egymás után nyerni? Meg kell hangolnia, hogy megtudja. Ha a nézegetési területen kívül tartózkodik, csatlakoznia kell egy VPN-hez. Javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-hez az Egyesült Államokban vagy az országban, ahol a 2019. évi svájci fedett tenisz bajnokságot szeretné megtekinteni. Ellenkező esetben geo-blokkolhatjuk és blokkolhatjuk.

Hogyan lehet VPN-t használni a 2019. évi svájci beltéri tenisz bajnokság nézéséhez

Használjuk ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatáról a 2019. évi Swiss Indoor Tennis Tournament közvetítésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

  • Válassza ki a szerver helyét. Javasoljuk, hogy használjon szervert Ausztráliában. Mint már említettük, az azért van, mert a térségen kívülre blokkolnánk téged. Emiatt láthatja, hogy egy szervert választottunk Melbourne-ben.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan webhelyekről, mint a YouTube, a videók streamingjéhez az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van IP-címe az Egyesült Államokban, vagy bárhol, ahol a kedvenc lefedettség található, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Emiatt bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy rendelkezik IP-címmel az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy megnézze a Sky Sports-ot, vagy az Egyesült Államokban, ha más eseményeket szeretne megnézni az ESPN-en.

A jó VPN-szolgáltatók világszerte megnyitják a tartalomhoz való hozzáférést. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze a 2019. évi svájci fedett tenisz bajnokság minden izgalmát, és látja, ha Roger Federer az első a bajnokság történetében, aki a meghirdetett 50 év összes győzteseinek egyötödévé válhat. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék ezt a nagyszerű tenisz bajnokságot a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb akciókról, útmutatókról és hírekről.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me