NHL Stanley KupaA 2019. évi NHL rájátszás folyamatban van a bajnokság legjobb csapataival, akik az áhított Stanley Cupért versenyeznek. Bízunk benne, hogy látványos célokat szerezhetünk, és megtakaríthatunk, amikor az NHL legjobb játékosai fokozza a játékot a rájátszásba. Tizenhat csapat van a rájátszás egyik fordulójában. Melyik csapat fogja a Stanley Cup-ot a szezon végén emelni? Felvidíthatja kedvenc csapata számára a kupa idén. Nézze meg a 2019-es NHL-lejátszást a világ bármely pontján, VPN-vel történő áramkimaradások nélkül.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t az NHL-rájátszások megtekintéséhez

Használni fogjuk ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával figyeld meg a kedvenc NHL-csapataikat a Stanley-kupaért. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az útválasztót is csatlakoztathatja a hálózat minden eszközének biztosításához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverektől származó képeket használunk, mivel az NHL.tv földrajzi korlátozása van. Az áramszünet korlátozásait elkerülheti, ha az USA vagy Kanada másik régiójában található szerverhez kapcsolódik.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel az NHL.tv elérhető az Egyesült Államokban, kiszolgálót kell választania az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez Kanadában vagy bárhol a világon.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy nézheti a Stanley Cup rájátszását, mintha valójában ott lennél. Ugyanez igaz minden országban, de csatlakozni kell egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy Kanadában a játékok megtekintéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Az Egyesült Államokon kívüli használatra a szolgáltatás segíthet felszabadítani a népszerű szolgáltatások, például a Netflix, a Hulu és a Pandora szolgáltatásait. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha fizikailag ott lennél, vagy bármilyen más olyan régióban, amelyhez hozzáférni szeretnél..

A 2019-es NHL Stanley-kupa kiemelt eseményei

A Nashville Predators, a Calgary Flames, a Tampa Bay Lightning és a Washington Capitals a legjobban ülő csapat a rájátszásban ebben az évben. Meg kell nyerni mind a négy fordulót, hogy hazavihessék a Stanley Cup-ot. Meglepheti-e a Las Vegas Arany Lovagok a versenyt és bejárhatják a történelembe? Erről szól a rájátszás. Nézze meg és élvezze az összes tevékenységet.

Az összes szeme ismét a Las Vegas Arany Lovagjain lesz az idén a bajnokságon. Becsúszhat a történelembe, mint az első bővítőcsapat, amely a 2. évadban megnyerte a Stanley kupát? Ez valóban egy epikus csapat, amelyet figyelni kell. Lehet, hogy nem látja, hogy ezek a körülmények megismétlődnek, legalább egy ideig.

A Stanley Cup Playoffs Észak-Amerika egyik legrégebbi professzionális sportbajnoksága. Az eredetileg 1892-ben üzembe helyezett fúziók és hajtások láthatták, hogy a kupa a legjobban képviselteti magát, amelyet a bajnok kínál. A rájátszásban és a bajnokságban a versenyző csapatok sorozatonként 7 játékot játszanak. A két csapat három 20 perces periódust játszik. A csapatok váltakozva helyezkednek el, és az első 4 játékot nyert csapat a győztes.

Más profi sportokkal ellentétben, nem hoz létre új évente kupát. Amikor az alsó sáv tele van vésett nevekkel, a legrégebbi szalagot eltávolítják és őrzik meg a Jégkorong Hírességek csarnoka alatt. Ugyancsak nem minden nyertes csapat neve szerepel a trófeán. Természetesen azok a városok, amelyek a csapatot képviselik a Stanley Cup rájátszásban, szép lendületet kapnak a gazdaságuknak. Semleges helyett sokan szeretik a csapatok otthoni arénáján játszott stílust.

Vessen egy pillantást a 2019. évi NHL Stanley Cup-rájátszás első fordulójára:

Nyugati Konferencia:

 • Nashville Predators vs Dallas Stars
 • Winnipeg Jets és St. Louis Blues
 • Calgary Flames vs. Colorado Avalanche
 • San Jose Sharks és Las Vegas Golden Knights

Keleti Konferencia:

 • Tampa Bay Lightning vs. Columbus Blue Jackets
 • Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs
 • Washington Capitals vs Carolina Hurricanes
 • New York-i szigetlakók vs. Pittsburgh Penguins

Az NHL rájátszásait a NBC Sports Network, NBC, CNBC vagy USA csatorna az Egyesült Államokban. Ehhez a csatornához az élő közvetítések megtekintéséhez kábelre vagy műholdas bejelentkezésre van szükség. Van egy másik alternatíva ebben az évben. Feliratkozhat az NHL.TV-re, hogy megnézze az összes izgalmat. Az NHL.TV streaming szolgáltatás hátránya az áramszünet korlátozások. Szerencsére VPN használatával elkerülheti az áramszünetet. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a Stanley Cup minden játékát a világ bármely pontjáról. Csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban vagy Kanadában, és élvezze az NHL lejátszást bosszantó földrajzi blokkok nélkül. A játékok megtekintéséhez továbbra is hozzáférnie kell a kábel / műholdas bejelentkezéshez vagy az NHL.TV előfizetéséhez. Örvendezze a csapatot az idei győzelemre, és figyelje, hogyan emelik fel a kupát.

Élvezze az összes izgalmat a NHL 2018-as rájátszásai során. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a VPN-vel a világ bármely pontjáról élvezhessék az összes tevékenységet. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me