Arany KupaA CONCACAF egy Észak- és Közép-Amerikában futballi (futball) klubok szövetsége. 1961-ben alapították, ez a világ 3. legsikeresebb FIFA szövetsége. 2019-ben a Arany Kupa A játékot 16 csapat fogja játszani, és 15 különféle helyszínen tartják otthont Észak-Amerikában, június 15-től kezdve, a döntő július 7-ig. Az izgalmas győzelem után az utolsó Arany Kupa döntőjében az USA kicsit nagyobb érdeklődést válthat ki a szokásos verseny iránt. Az USA csapata képes lesz-e megismételni? Hangolj be nézni. A mérkőzéseket a 2022-ben Katarban megrendezésre kerülő világkupának előzetesének kell tekinteni. A bajnokságban részt vevő csapatok miatt a TV-műsorok némileg megjelennek. A VPC-vel bárhol bárhol megnézheti a CONCACAF Gold Cup-ot.

Vessünk egy pillantást a 12 csapatra, amely versenyez ebben az eseményben. Felhívjuk figyelmét, hogy az Arany Kupa mérkőzések menetrendje megtalálható itt. Az első két mérkőzést, mindkettőt június 15-én a Rose Bowl-ban kell megrendezni, Kanada és Martinique, majd Mexikó és Kuba között..

  • A csoport – Mexikó, Kanada, Martinique, Kuba
  • B csoport – Costa Rica, Haiti, Nicaragua, Bermuda
  • C csoport – Honduras, Jamaica, El Salvador, Cuacao
  • D csoport – Egyesült Államok, Panama, Trinidad és Tobago, Guyana

Ami a TV-lefedettséget illeti, számos ország rendelkezik a kupa lefedettségével. Az Egyesült Államokban a Fox és az Univision fogja biztosítani a fedezetet. Kanadában ez a Sportsnet World, Mexikóban pedig a Televisa és a TV Azteca. Az összes állomás prémium csatorna, tehát ha a megcélzott területeken kívüli csatornákat szeretné megnézni, akkor fizetős előfizetésre és VPN-re van szüksége. Nézze meg, hogy a kedvenc csapata képes-e eljutni a döntőbe, és hazaviheti az Arany Kupát.

Függetlenül attól, hogy otthona területén kívül van-e nyaralás vagy költöztetés útján, a Virtuális Magánhálózat szolgáltatás az út. Egyszerűen fogalmazva lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy másik területhez, mint amiben tartózkodik, az ország szerveréhez való kapcsolódással. Ezenkívül egy VPN titkosítási réteget biztosítana a böngészéshez, azaz az adatok biztonságban lennének, függetlenül attól, hogy mit tesz.

Tehát példaként, ha az USA-ból származik és külföldre utazik, akkor VPN-t használna az USA-ban lefedett játékok nézésére. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, és ott van, ahol online nézheti a játékokat. Ugyanez mondható el minden olyan országról, ahová utazik vagy onnan, és itt van, hogyan.

A legjobb VPN a CONCACAF Arany Kupa közvetítéséhez

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szükség lesz egy gyors VPN-kiszolgálókkal, attól függően, hogy ahonnan meg szeretné nézni. Mivel több csatornád közül választhat, a VPN-szolgáltatókat megosztjuk nagy hálózatokkal. Mindhárom szolgáltatás mélykedvezményt nyújtott weboldalunk felhasználói számára. Takarítson meg akár 60% -ot a korlátlan VPN-ről a csatornák feloldásához és a magánélet védelméhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a CONCACAF arany kupa megtekintéséhez

Használni fogjuk ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatáról az Arany Kupa mérkőzések élő közvetítésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az útválasztót is csatlakoztathatja a hálózat minden eszközének biztosításához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Get ExpressVPN

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverek képeit használjuk, mivel sok Gold Cup lefedettség földrajzilag az Egyesült Államokra korlátozódik.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel a legtöbb amerikai csatorna csak az Egyesült Államokban érhető el, érdemes kiszolgálót választania az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Így egyszerűen egyszerű a VPN használata. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, és csatlakozhat a Foxhoz egy nagyon megbízható kapcsolaton, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy megnézze a BT Sports, Ausztrália, a Setana Sports, vagy Kanada, a Sportsnet világát a 2019. évi CONCACAF Arany Kupa mérkőzéseken..

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze az összes izgalmat a 2019-es CONCACAF Arany Kupa során. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a bajnokság mérkőzéseit a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me