Carnoustie GolfpályaA British Open, amelyet gyakran csak „The Open” -nek hívnak, egy egy év alatt a négy nagy PGA esemény közül a harmadik. Ez egyben a legrégebbi és az egyetlen esemény, amelyet az Egyesült Államokon kívül játszottak. Ebben az évben a 148. megnyitót július 18-tól július 21-ig játsszák a Royal Portrush Gold Club-ban. Néhány évvel ezelőtt ez az izgalmas esemény négy lyukas rájátszásban végződött. Ez a verseny mindig izgalmas, függetlenül attól, hogy hol játszották. Számos lefedettségi lehetőség létezik. Nézze meg a British Open-et bárhol élőben, online VPN-sel.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan nézheted meg a British Open bárhonnan

Patak élő NBC közvetítése Hulu-val vagy fuboTV-vel:

 1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát)
 2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére
 3. Csatlakozás egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Látogasson el a Hulu-ba vagy a fuboTV-hez, és iratkozzon fel ingyenes próbaverzióra.
 5. Élvezze a British Open élő közvetítését.

A British Open kiemelt eseményei

Noha nem olyan öreg, mint a St. Andrews régi tanfolyamánál, a Royal Portrushnak van saját története. Az első British Open otthont adta 1951-ben Nagy-Britannia szigetén kívül. 2019-ben és 2040-ig további kétszer fogja megrendezni a rendezvényt. A Dunluce Links a 2019. évi British Open házigazdája, és széles körben ismert az egyik a világ legjobb golfpályái.

Rory McIlroy, a skót születésű golfozó éhes lesz a győzelemért ezen a pályán, mert ez szülőföldje. Kétségkívül ő, a világ egyik legjobb golfozója. McIlroy nyert mind a négy fő versenyen, és nagyon nagy erővel kell számolni, mivel nagyszerű karriert kap (mind a négy fő verseny megnyerése). Noha ez a link-stílusú tanfolyam előnyt jelenthet neki, vannak olyan golfozók is, amelyek biztosan fizeti a pénzét.

Jason Day (Ausztrália) egy 30 éves golfozó. Jelenleg magas rangsorolással rendelkezik a világ rangsorában. Nyilvánvaló, hogy ez Aussie fog fizetni McIlroynak a pénzéért. Mint sokan másoknak is, Day 18 éves korától profi volt. A sport veteránjaként valószínűleg előnyt nyújt neki más golfozókkal szemben, amelyek évek óta nem játszanak..

Rickie Fowler közeledik az Open-hez abban a reményben, hogy legyőzi személyes legjobbját a versenyen. Ez a 2010-es év újonc reméli, hogy megnyeri az első főját, és hosszú karrierjét elindítja, mint a többi golfozó. A kaliforniai 29 éves lány ad neki a legjobb lövést, ám a többi golfozóval kell küzdenie.

Ebben az évben a Sky Sports és az NBC a két fő forrás a verseny számára. Egyesült Királyság lefedettségéhez:

 • JÚLIUS 18 – Első forduló 18:30 – 8:00 – Sky Sports 1&4 HD
 • JÚLIUS 19 – Második forduló 9:00 – 8:00 – Sky Sports 1&4 HD
 • JÚLIUS 20 – Harmadik forduló 8:00 – 19:45 – Sky Sports 1&4 HD
 • JÚLIUS 21 – Záró forduló 7: 30–19: 00 – Sky Sports 1&4 HD

Itt van az amerikai figyelők ütemezése.

 • JÚLIUS 18 – első forduló 4: 00–15: 00 – NBC Sports
 • JÚLIUS 19 – Második forduló, délután 17–15. – NBC Sports
 • JÚLIUS 20 – Harmadik forduló 7: 00–15: 00 – NBC Sports
 • JÚLIUS 21 – A 6. forduló utolsó fordulója – 18:00 – 15:00 – NBC Sports

Természetesen ezek az idők változhatnak. Mint láthatja, az Egyesült Államok lefedettsége be van kapcsolva NBC Sports. Ha azt tervezi, hogy ezt a versenyt amerikai lefedettséggel nézné, akkor fizetős előfizetésre van szüksége egy kábel- vagy műholdas szolgáltatásra. Nagyszerű, de mi van, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, vagy nincs ilyen előfizetésed? Ekkor jön létre egy jó VPN szolgáltatás.

A VPN használata két dolgot fog tenni az Ön számára. Az egyikhez való csatlakozás titkosítja az adatokat. Ezenkívül hozzáférést biztosít azokhoz a csatornákhoz, amelyeket a földrajzi korlátozások miatt blokkoltak. A földrajzi korlátozás egy olyan technológia, amelyet arra használnak, hogy azonosítsák a felhasználó tartózkodási helyét és blokkolják őket az IP-cím alapján. VPN használatával megnézheti a bajnokságot a Sky Sports csatornán, ha egyéb dolgok között is szeretett volna lenni. Van néhány remek javaslatunk az Ön számára arról, hogy melyik szolgáltatást kell választania.

Élvezze a 2019. évi British Open golfverseny minden izgalmát, és nézze meg, melyik golfozó hazaviszi a Claret Jug-ot. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ minden tájáról VPN-vel élvezhessék az év harmadik nagyját. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me