Nézze meg a Citizenfour VPN-jét

Edward Snowden akcióit tegnap este ünnepelték, amikor a Citizenfour A dokumentumfilm Akadémia díjat nyert. Az Oscar Laura Poitras-hoz, a Snowden fellépéseinek dokumentálásának egyik kulcsfontosságú alakjához került. Laura találkozott Snowdennel Hong Kongban és Glen Greenwalddal. Filmeztek, miközben megvitatták azokat az információkat, amelyeket Snowden hozott a világ felé. Nézze meg a Citizenfour csatornáját a 4. csatornán az Egyesült Királyságban, VPN-sel.


Citizenfour

Míg a Citizenfour megnyerte az Oscar-ot, addig csak korlátozottan jelentették meg. Még nem volt lehetőségem megnézni a dokumentumfilmet, de nagyon várom. A Citizenfour a tervek szerint a HBO-on jelenik meg ma este 21:00 órakor, az EST-en és a 4. csatornán az Egyesült Királyságban, szerda este. Nem hallottam, hogy az HBO mikor fogja hozzáadni a dokumentumfilmet a HBO Go szolgáltatásához. Azt javasolnám a VPN vagy Intelligens DNS nézni a Citizenfour-ot a 4. csatornán.

Hogyan használhatunk VPN-t a földrajzi blokkok elkerülésére

Amikor a Citizenfour nézéséről beszélünk a HBO Go-n, a Channel 4-en vagy máshol, akkor szem előtt kell tartani a földrajzi blokkokat. Az olyan tartalomszolgáltatókat, mint a HBO, a Channel 4, a Netflix és a Hulu, a tartalomtulajdonosok arra kényszerítik, hogy blokkolják a földrajzi régión kívüli felhasználókat. Ez azt jelenti, hogy külföldön nem élvezheti kedvenc Netflix amerikai műsorát. Legalább VPN nélkül. Amikor a választott országban csatlakozik egy VPN szerverhez, a szolgáltató helyi IP-címet rendel hozzá. Ez lehetővé teszi az ország szabad tartalmainak megtekintését. Az olyan hangcsatornákhoz, mint a HBO és a Netflix, továbbra is előfizetésre van szükség. Míg mások, beleértve a 4. és a 4D csatornát, nem.

Citizenfour Storyline

Itt egy részlet a film történetéről IMDB:

2013 januárjában Laura Poitras névtelen titkosított e-maileket kezdett kapni a „CITIZENFOUR-tól”, aki állítása szerint bizonyítékkal rendelkezik az NSA által más világ hírszerző ügynökségekkel együttműködésben működtetett illegális rejtett megfigyelési programokról. Öt hónappal később, ő és újságírók, Glenn Greenwald és Ewen MacAskill repültek Hong Kongba, az első sok olyan találkozóra, amelyen Edward Snowdennek bizonyult. Magával vitte a kameráját. A kapott film története kibontakozik a szemünk előtt.

A legjobb VPN a Citizenfour közvetítéséhez

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szüksége lesz egy gyors VPN-kiszolgálókkal az Egyesült Királyságban. Számos VPN közül lehet választani. Itt van néhány kedvencünk.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Citizenfour megfigyeléséhez

Én használom IPVanish Például, hogyan lehet VPN szolgáltatást használni a Citizenfour dokumentumfilm megtekintéséhez. Először le kell töltenie a kliensüket. Az IPVanish ingyenes szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az IPVanish klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

IPVanish Windows kliens v2.0

 • Válassza ki a szerver helyét. Azt javaslom, hogy válasszon Londonból, Manchesterből vagy Nottinghamből.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan videókról, mint a YouTube, például a YouTube streamingje az OpenVPN (UDP). Támogatják a PPTP-t és az L2TP-t is. A legjobb adatvédelem érdekében továbbra is javasoljuk az OpenVPN-t.
 • Kattintson a Csatlakozás elemre. Néhány másodperc múlva a felső rész zöldre vált, és a „Leválasztás” felirat jelenik meg. Azt is észreveszi, hogy a kiszolgáló helye és IP-címe megjelenik az ügyfél tetején.
 • A csatlakozás után az Egyesült Királyságban található, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen oldalra elérhetjük, mintha Londonban ülne. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakoznánk egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más pontján.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy rendelkezik IP-címmel az Egyesült Királyságban található IPVanish szerverről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflixnél, mintha az Egyesült Államokban ült..

Nézze meg a Citizenfour dokumentumfilmet és tudjon meg többet Edward Snowdenről a Channel 4 csatornán szerdán este. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy ők is élvezhessék a dokumentumfilm megtekintését. Kövess minket @VPNFan a vezető szolgáltatók legújabb VPN-véleményeiről és promócióiról.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map