Nézze meg a College Bowl Games játékot VPN segítségével

Főiskolai futball tál játékokA főiskolai labdarúgó-szezon véget ér, de a legjobbak még a főiskolai tál játékok és a bajnokság rájátszása előtt állnak. A tálak teljes ütemtervét lefedjük a december 28-i elődöntő mérkőzéseitől a bajnoki játékig, amely január 13-án, hétfőn kezdődik az ESPN-en, 8: 30-kor. Nézze meg az összes műveletet egy VPN segítségével.


A Főiskolai Labdarúgás Bowl játékoknak hosszú hagyománya van az Egyesült Államokban, az első, 1902-ben játszott Rose Bowl játékra nyúlik vissza. A kezdetek óta ma már 40 különféle főiskolai futballtál játék játszott a szezon utáni időszakban. Ez nem tartalmazza a nemzeti bajnokságot, amelyet akkor játszanak, amikor a két legjobb csapat megkapja a normál táljátékát.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A táljátékok történelmi időzítése az éghajlati tényezőktől és a helyszínhez jutás könnyű tényezőitől származik. A tálos játékokat ma még ma is meleg helyen játszják. A 40 lejátszott tál játék közül 35 közülük 36 ° é. Szélességi fokon vagy az alatt helyezkedik el. Számos amerikai futballszurkoló várja az év végét, mert oly sok tányérjáték van. Népszerű hagyomány az, hogy táljátékokat nézzenek meg a hálaadás ünnepén, amely november 4-én, csütörtökön esik át.

Tervez az Egyesült Államokon kívüli utazást ebben az ünnepi szezonban? Ha igen, meglepődhet, ha megtudja, hogy a nagyobb amerikai televíziós hálózatok és online szolgáltatások földrajzi korlátozásokat vezetnek be. Ha utazás közben nézi a főiskolai tálját, akkor javasoljuk a VPN használatát. Egy jó VPN segít megkerülni az esetleges földrajzi korlátozásokat. Vessen egy pillantást a lejátszott felső tálak néhányjára.

Főiskolai futball tál játék ütemezése

Az összes alábbi idő a keleti időzónában található.

Főiskolai rájátszások:

 • Peach Bowl – Oklahoma vs LSU – december 28-án, 16:00 az ESPN-en
 • Narancssárga tál – Clemson vs Ohio State – december 28-án, 20:00 óráig az ESPN-en
 • Nemzeti bajnokság – Minden játék győztese január 13-án, 20:00 óráig az ESPN-en

Több figyelemre méltó egyetemi tál mérkőzés

 • Narancssárga tál – Florida és Virginia – december 30
 • Outback Bowl – Minnesota és Auburn – január 1
 • Cirus Bowl – Michigan vs Alabama – január 1
 • Rose Bowl – Oregon vs Wisconsin – január 1
 • Cukortartó – Grúzia vs Baylor – január 1

Miért van szüksége VPN-szolgáltatásra??

Ha ezt az üzenetet az Egyesült Államokból olvassa, akkor nincs szüksége VPN-re a táljátékok megtekintéséhez. Ha azonban az Egyesült Államokon kívül él vagy tervez utazni, akkor a VPN segít felszabadítani a földrajzi korlátozásokat. A hálózatok blokkolják az embereket az országon kívül. A VPN megad egy IP-címet az Egyesült Államokban, amely úgy nyitja meg a tartalmat, mintha ott lenne.

Hogyan használhatunk VPN-t a főiskolai Bowl játékok nézéséhez

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával főiskolai tányérjátékok nézésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Fogja meg az összes akciót azáltal, hogy online játékokat néz meg az idei egyetemi tálakról, amelyek január 9-én bajnokságjátékkal zárulnak. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy ők is élvezhessék a fellépést. Kövess minket @VPNFan a legújabb VPN-ajánlatokra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map