Formula Onw RacingA Forma 1 verseny az 1920-as években indult európai autóverseny. Azóta a versenyek az évek során különféle változásokon mentek keresztül. Ebben az évben a szezon március 15-én kezdődik Ausztráliában és november 29-én fejeződik be Abu Dhabiban. Számos kérdés merül fel a szezonban, és fogadhat, ez az év ugyanolyan izgalmas lesz, mint az előző évek. Számos lehetőség van a verseny lefedettségének megfigyelésére, de bárhol megnézheti a VPN-t.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Forma-1 versenyek megfigyelésére

Én használom ExpressVPN Például, hogyan lehet VPN szolgáltatást használni az F1 versenyek megfigyelésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN UK szerverek

  • Válassza ki a szerver helyét. A BBC verseny lefedettségéhez szervert kell használni az Egyesült Királyságban. Mint már említettük, az azért van, mert a térségen kívülre blokkolnánk téged. Emiatt láthatjuk, hogy egy szervert választottunk Londonban.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Királyságban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.

És ezt nagyon egyszerű megtenni. Ennek a módszernek a segítségével könnyedén megnézheti a versenyt a BBC Sports oldalon. Ha az Egyesült Államokból származik és hozzáféréssel rendelkezik a bejelentkezéshez, akkor bejelentkezhet ESPN Play a 2019. évi Forma-1-es versenyek közvetítésére.

Mint láthatja, a VPN-szolgáltatások átjárókat nyitnak a tartalomhoz, amelyet általában földrajzilag blokkolnak. A versenyek figyelése mellett, ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni az olyan népszerű amerikai szolgáltatásokat, mint a Hulu és a Pandora. Természetesen, például Hulu-hoz szüksége lesz egy fiókra, de egy VPN megadja a hozzáférést a szolgáltatáshoz. Ugyanez mondható el bármilyen helyről.

A Forma 1 kiemelése

Az elmúlt években a brit versenyző, Lewis Hamilton volt az uralkodó erő a Forma-1-es versenyen. Csapattársa, Nico Rosberg második lett. Nyilvánvaló, hogy a Mercedes csapata volt a legyőzhető csapat. Kíváncsi, hogy a két versenyző autóbeállítása rendkívül hasonló. Más szavakkal, ez vezetési stílusokra vezethető vissza.

Jellemzően, hogy Hamilton nyert versenyeket, tapinthatóbb érzése miatt. A mechanikus Bottas esetében nem ez a helyzet. Hamilton képes lesz újra uralni a pályát? Valaki más lép fel, hogy megtámadja a brit versenyzőt? Bottas átveheti a Hamiltoni koronát? Max Verstappen megszerezte az első F1 bajnokságot? Ezekre a kérdésekre és néhány további válaszra mind a szezonban válaszolunk. Itt található a versenyek és a dátumok listája.

RoundGrand PrixDateLocationWinner
1Ausztrál NagydíjMárcius 15Melbourne
2Bahreini NagydíjMárcius 22Sakhir
3Vietnami NagydíjÁprilis 5Hanoi
4Holland NagydíjMájus 3Zandvoort
5Spanyol NagydíjMájus 10Barcelona
6Monacói NagydíjMájus 24Monaco
7Azerbajdzsán NagydíjJúnius 7Baku
8Kanadai nagydíjJúnius 14Montreal
9Francia NagydíjJúnius 28Le Castellet
10Osztrák NagydíjJúlius 5Spielberg
11Brit NagydíjJúlius 19Silverstone
12Magyar NagydíjAugusztus 2Budapest
13Belga Grand PrixAugusztus 30Spa-Francorchamps
14Olasz NagydíjSzeptember 6Monza
15Szingapúri NagydíjSzeptember 20Singapore
16Orosz NagydíjSzeptember 27Sochi
17Japán NagydíjOktóber 11Suzuka
18Egyesült Államok Grand PrixOktóber 25Austin
19Mexikói NagydíjNovember 1Mexikó város
20Brazil nagydíjNovember 15Sao Paulo
21Abu Dhabi NagydíjNovember 29Yas-sziget

Ezeknek a versenyeknek a megtekintéséhez van néhány lehetősége. A Forma 1 nagy iparág, tehát van egy csatornák listája, amelyek az alábbi versenyeket sugározzák. Néhány ingyenes, mások prémium csatornák.

RegionChannelSubscription
RequiredLanguage
AusztráliaEgyNemangol
HorvátországMAXtv To GoIgenhorvát
FinnországMTV3Igenfinn
NémetországRTLNemnémet
Sky SportIgennémet
JapánFuji TV NextIgenjapán
RomániaDolce SportIgenromán
SpanyolországAntena 3 / Esport 3Igenspanyol
SvédországViasatIgensvéd
Egyesült Királyság4. csatornaNemangol
Sky SportsIgenangol
Egyesült ÁllamokESPN PlayIgenangol
Egység deportáljaIgenspanyol

Nem akarja elmulasztani egy pillanatra ezeket az epikus versenyeket, és nem kell, amíg VPN-t használ. Most arról fogunk beszélni, hogy miként tekintheti meg őket bárhonnan online. Az alábbiakban a BBC lefedettségét fogjuk használni. Ennek oka az, hogy lefedettségük nagyon alapos, és számos különleges tulajdonsággal rendelkezik, mint például az autós versenyek időzítése és mások.

Élvezze a 2020-as Forma-1-es verseny izgalmát, és nézze meg, hogy két kedvenc versenytársunk megfelel-e az előző évadok izgalmának. Meg tudja tartani Hamilton dominanciáját, vagy le kell adnia a koronát. Ha megosztják ezt a bejegyzést barátaival, bárhol élvezhetik a Forma-1 szezonját. Ügyeljen arra, hogy kövessen minket @VPNFan az útmutatók és a VPN-ügyletek számára.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me