MotoGPA MotoGP 19 motorkerékpár-sorozat, amelyek a világ sok országában zajlanak. 2023-ben a szezon március 10. és november 17. között zajlik. Hasonlóan a többi motorsporthoz, ez a sport egy összegyűjtött pontszerű rendszeren is folytatódik, tehát nyomásnak kell lennie, hogy jól csináljunk, de nem szükséges minden versenyt megnyerni. A sport egyre növekvő népszerűségével nem szabad meglepni, hogy a tévékészülék elég sok. Ha azonban az összes versenyt online módon szeretné megtekinteni, akkor VPN-t kell használnia.

A legjobb VPN a MotoGP szezon közvetítéséhez

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a MotoGP versenyek megfigyelésére

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a MotoGP versenyek megfigyelésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN Australia szerverek

  • Válassza ki a szerver helyét. A 10 Bold verseny ingyenes lefedettségéhez ausztráliai VPN szervert kell használni. Mint már említettük, az azért van, mert a térségen kívülre blokkolnánk téged. Emiatt láthatjuk, hogy egy szervert választottunk Londonban.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Királyságban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.
  Privát Internet-hozzáférés Android telepítési útmutató

És ezt nagyon egyszerű megtenni. A módszer segítségével könnyedén lehet megnézni a versenyt a 10 Boldon. Ha előfizetéssel rendelkezik, csatlakozhat egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, és hozzáférhet a BeIN Sports-hez, hogy minden évszakban megnézze a 2023-es MotoGP versenyek lefedettségét..

A MotoGP áttekintése

A MotoGP érdekes sport. Ahogy el tudta képzelni, ez is nagyon veszélyes lehet. Az időzítés és a pontosság feltétlenül szükséges a motorkerékpárok versenyzéséhez. A versenyzők területe 30 különböző csapatot és 7 különböző motorkerékpár-gyártót foglal magában. A MotoGP-ben valaha rögzített legmagasabb sebességgel 351 km / h-ra állítva, egy rossz lépés katasztrófával járhat. Meglepő módon azonban a kerékpárok fel vannak szerelve, tehát a súlyos balesetek nem gyakoriak. A kerékpárok még nedves pályán is precíziósan kezelik. Kerékpáronként 2 millió dollár költséggel számíthat ilyen teljesítményre.

Bár néhányan azt gondolják, hogy a MotoGP nemrégiben készült, az első bajnokságot 1949-ben tartották. Ez csak egy évvel a NASCAR indulása után volt. Azóta számos fejlesztést hajtottak végre a kerékpárok, a biztonsági felszerelések és a szabályozás területén. Bár ezeknek a változásoknak néhány célja a kerékpárok gyorsabbá tétele volt, mások célja a biztonságosabb biztonság. Ezek a fejlesztések megakadályozták a sok halálesetet és csökkentették a vezetők károit. Rendkívül kevés haláleset fordul elő a MotoGP sportban.

A MotoGP 3 osztályra oszlik, a motorkerékpár motor mérete alapján. Ezek az osztályok a Moto3, ahol a motorok 250 cm3-es motoroknak kell lenni, a Moto2, ha a motorok 600 cm3-es motorok, és a MotoGP, ha a motorok 1000 cm3-es motorok. Mindhárom csoport hátsó és hátsó versenyen versenyez, általában a legkisebbkel kezdve. A versenyzők oda-vissza járhatnak az osztályok között, de egyszerre csak egy csoportban versenyezhetnek.

Mint már említettük, a versenyek az egész világon futnak. Itt van egy pillantás a MotoGP ütemezésére.

RoundDateRaceCircuit
1 Március 10 A VisitQatar Grand Prix A Losail International Circuit
2 Március 31 Gran Premio Motul de la República Argentína Termas de Río Hondo
3 Április 14 Az Amerika Red Bull Nagydíja Az Amerika Circuit
4 Május 5 Gran Premio Red Bull de España Jerez körút – Angel Nieto
5 Május 19 SHARK sisakok Grand Prix de France Le Mans
6 Június 2 Gran Premio d’Italia Oakley Autodromo Internazionale del Mugello
7 Június 16 Gran Premi Monster Energy de Catalunya Barcelona-Catalunya körút
8 Június 30 Motul TT Assen TT Circuit Assen
9 Július 7 HJC sisakok Motorrad Grand Prix Deutschland Sachsenring
10 Augusztus 4 A Monster Energy Grand Prix České republiky Automotodrom Brno
11 Augusztus 11 myWorld Motorrad Grand Prix von Österreich Red Bull gyűrű – Spielberg
12 Augusztus 25 GoPro Brit Nagydíj Silverstone áramkör
13 Szeptember 15 Gran Premio Octopus San Marino és a Riviéra di Rimini Misano World Circuit Marco Simoncelli
14 Szeptember 22 Gran Premio Michelin de Aragon MotorLand Aragon
15 Október 6 PTT Thaiföld Grand Prix Chang Nemzetközi Áramkör
16 Október 20 Japán Motul Nagydíj Twin Ring Motegi
17 Október 27 Ausztrál motorkerékpár nagydíj Phillip-sziget
18 November 3 Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix Sepang Nemzetközi Áramkör
19 November 17 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana Circardo Ricardo Tormo
  Hogyan nézhetjük meg a HBO-t most az Egyesült Államokon kívül

A műsorszórást illetően a 2023-es szezon TV-lefedettsége hatalmas. 87 különféle csatorna lefedettségével számos lehetőség nézhető. Ha az Egyesült Államokban él, akkor a versenyeket a prémium csatorna, a Fox Sports különböző verzióiban fogják tartani. Nézheti őket a Fox Sports Go mobilalkalmazásukban is. Ha az USA-n kívül él, vagy streaming lefedettséget keres, akkor fontolóra veheti a MotoGP VideoPass alkalmazást. Prémium szolgáltatás, amely élő közvetítést kínál minden verseny számára. Csatlakozhat egy ausztráliai VPN-kiszolgálóhoz, és ingyen megtekintheti a műveletet a 10 Bold-on.

Élvezze az összes izgalmat a MotoGP szezon során. Nézze meg, ki nyeri a bajnokságot. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a szezont VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me