Nézze meg a PGA Championship online közvetítését

PGA bajnokságA PGA bajnokság a 2019. évad második fő bajnoksága. A New York-i Farmingdale-ben található Bethpage Black pálya a 2019. évi PGA bajnokságot rendezi. Ebben az évben az akció május 16-án kezdődik, és május 19-én zárja le az utolsó rendezési napot. Ez természetesen más tényezőktől függően változhat. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor számos lefedettségi lehetősége van. Ha USA-ban utazik vagy sem, akkor a PGA-bajnokságot bárhonnan élőben nézheti meg egy VPN segítségével.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Általában fizetős előfizetésre van szüksége egy kábel- vagy műholdas szolgáltatáshoz. Ha azonban nincs kábel, vagy az Egyesült Államok területén kívül található Sling TV a TNT adáshoz vagy CBS All Access ez a módja annak, hogy megnézhesse a PGA bajnokság összes lefedettségét. Természetesen attól függ, hogy mikor akar nézni. Ennek oka az, hogy megbízható VPN szolgáltatást is szeretne találni. Mindkét szolgáltatás blokkolja Önt az Egyesült Államokon kívül. Ebben az esetben szükség van egy gyors VPN-kiszolgálókkal az Egyesült Államokba. Számos VPN közül választhat. Itt található egy útmutató kedvencünknek.

Hogyan használhatunk VPN-t a PGA-bajnokság nézéséhez

Használni fogjuk ExpressVPN Például, hogyan lehet VPN szolgáltatást használni a PGA-bajnokság élő közvetítéséhez. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az útválasztót is csatlakoztathatja a hálózat minden eszközének biztosításához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Get ExpressVPN

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverektől származó képeket használunk, mivel sok PGA lefedettség földrajzilag az Egyesült Államokra korlátozódik.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel a legtöbb amerikai csatorna csak az Egyesült Államokban érhető el, érdemes kiszolgálót választania az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy úgy nézheti meg a PGA-bajnokságot, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, de csatlakozni kell egy szerverhez az Egyesült Államokban, hogy élő játékokat nézhessen.

A PGA-bajnokság legfontosabb eseményei

A Bellerive Country Club alapítói 1897-ben építették meg a saját 18 lyukú pályáját. Ezt tekintik a régi vezetőségű St. Louis klubok „négy nagy” tanfolyamának. A pálya élettartama alatt két nagy bajnokságot rendezett. Ezek az 1965-ben megnyílt Egyesült Államok és az 1992-es PGA-bajnokság. Ebben az évben a Centenáriumi PGA-bajnokságot rendezik meg..

A PGA-bajnokság várhatóan izgalmas lesz ebben az évben. Számos golfozó szeretne hozzáadni a nagy nyeremények számát. Jelenleg nincs meghatározó játékos a sportban. Általában ez azt jelenti, hogy lövést láthattunk. A verseny a PGA-bajnokságon kemény lesz, olyan szereplõkkel, mint Tiger Woods, Dustin Johnson, Justin Rose, Rory Mcilroy, Jordan Spieth és mások, amelyek nemrégiben haladtak előre. Woods az esély a kedvenc nyerésre, de ha költenek egy kifejezést a Tiger-től, attól függ, hogy ki hozza a „A játékot”.

Valójában bárki megnyerheti ezt a versenyt. Mint mindannyian valószínűséggel tudjuk, a nyerő kedvenc gyakran nem az esemény nyertese. Vigyázzon erre a nagyszerű versenyre, hogy megtudja, van-e kedvenc golfozója, amire szüksége van a PGA bajnokság idei megnyeréséhez. Az egyik legismertebb golfozó, a 156 ember területén, szándékában áll számot hozzáadni a fő bajnokság győzelmeikhez.

A PGA-bajnokság televíziós közvetítése két állomásra korlátozódik. Így formálódik az adás ütemezése. Felhívjuk figyelmét, hogy minden idő szerepel az EST-ben.

Csütörtök, május 16.
Élő lefedettség, TNT 13:00 – Délután 7:00.
Highlight Show, CBS 11:37 – 12:07.

Péntek, május 17
Élő lefedettség, TNT 13:00 – Délután 7:00.
Highlight Show, CBS 11:37 – 12:07.

MÁJUS 18. (SZOMBAT)
Élő lefedettség, TNT, 11:00 – 14:00.
Élő lefedettség, CBS 14:00 – Délután 7:00.

Vasárnap, május 19-én
Élő lefedettség, TNT, 11:00 – 14:00.
Élő lefedettség, CBS 14:00 – Délután 7:00.

Élvezze a 2019. évi PGA-bajnokság minden izgalmát, és nézze meg, melyik golfozó játszik majd a legjobban, szerezzen szerencsés szünetet vagy mindkettőt. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontjáról VPN-vel élvezhessék az év második nagyját. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map