A várakozás majdnem vége. Sherlock: A „Az utálatos menyasszony” a BBC One-on fog megjelenni holnap este, 9:00 órakor, GMT. A rajongók az Egyesült Királyságban minden bizonnyal izgatottak lesznek a nagy esemény megtekintéséért. Mi lenne azokkal, akik véletlenül az Egyesült Királyságon kívül utaznak? Mint Ön már tudja, a BBC iPlayer az Egyesült Királyságban működő felhasználókra korlátozódik. A BBC földrajzi blokkoló technológiát alkalmaz annak biztosítására, hogy csak az országon belüli IP-címek férjenek hozzá a tartalomhoz. Szerencsére van még mód arra, hogy a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívülről is megnézhessük. A válasz a VPN.  Csatlakozhat egy londoni, Manchester, Liverpool vagy másutt az Egyesült Királyságban található VPN szerverhez, hogy a világ minden tájáról megnézhesse a Sherlock: The Abominable Bride-t. A hozzászólásunk bármelyik VPN-je feloldja a BBC iPlayer zárolását.

Sherlock

Azok számára, akik nem élvezték a népszerű előadás első három évadját, a Sherlock egy modern Sherlock Holmes. Az utálatos menyasszony más. Holmes és Watson visszatér a Baker utcára egy olyan időben, amikor a gőzmozdonyok és a felső sapkák voltak a düh. A különlegesség az, hogy a dolgok visszatérnek az 1895-ben felállított rejtélyhez. Nem adunk el spoilereket. Ez csak tönkretenné a műsort. Itt található egy bemutató a show felállításához. Thomas Ricoletti több mint meglepte, amikor az öngyilkosság után az esküvői ruhájában órákra találta feleségét. Mrs. Ricoletti mégsem csinálta, mivel szelleme bosszút áll a közösség számára. Holmesnek, Watsonnak és a barátoknak meg kell tudniuk az igazságot az utálatos menyasszonyról.

Sherlock: A szomorú menyasszony a BBC One-on, az újév napján 9:00 óráig, GMT-ben jelenik meg. Arra számíthat, hogy hamarosan elérhető lesz a BBC iPlayer-en. Ne felejtsen el csatlakozni az Egyesült Királyságban található VPN szerverhez, hogy elkerülje a „BBC iPlayer TV-műsorok csak az Egyesült Királyságban történő lejátszását.” hiba üzenet. A BBC egyre jobban blokkolja a VPN-ket, így rájön, hogy egyes szolgáltatások nem működnek. Az e postában felsorolt ​​mindhárom szolgáltatót teszteltük, és mindegyik probléma nélkül feloldja a BBC iPlayer blokkolását.

A legjobb VPN a Sherlock közvetítéséhez

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szüksége lesz egy gyors VPN-kiszolgálókkal az Egyesült Királyságban. Mivel több csatornád közül választhat, megosztjuk a VPN-szolgáltatókat nagy, megbízható hálózatokkal az Egyesült Királyságban. Szeretnénk köszönetet mondani mindhárom VPN-szolgáltatásnak, hogy mélykedvezményt nyújtott a látogatók számára. Takarítson meg akár 60% -ot a korlátlan VPN-ről a csatornák feloldásához és a magánélet védelméhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a BBC iPlayer nézéséhez

Én használom IPVanish például a VPN-szolgáltatás használatáról a Sherlock figyelésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az IPVanish ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az IPVanish klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

IPVanish London

  • Válassza ki a szerver helyét. Londonot választottuk, de az IPVanishnek széles kiszolgálói hálózata van a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan videókról, mint a YouTube, például a YouTube streamingje az OpenVPN (UDP). Támogatják a PPTP-t és az L2TP-t is. A legjobb adatvédelem érdekében továbbra is javasoljuk az OpenVPN-t.
  • Kattintson a Csatlakozás elemre. Néhány másodperc múlva a felső rész zöldre vált, és a „Leválasztás” felirat jelenik meg. Azt is észreveszi, hogy a kiszolgáló helye és IP-címe megjelenik az ügyfél tetején.
  • Most az Egyesült Királyságban vagyunk, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen oldalra elérhetjük, mintha Londonban ülne. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakoznánk egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más pontján.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy rendelkezik IP-címmel az Egyesült Királyság IPVanish szerveréről, böngészhet az interneten, és a BBC iPlayer-ből adatfolyamot folytathat, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon az Egyesült Államok szerveréhez az ott található népszerű streaming szolgáltatások megtekintéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze az új Sherlock: Az utálatos menyasszony rejtélyét. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a BBC iPlayer alkalmazást a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me