A hamuA hamu Angliának esélyt ad arra, hogy akár 32 sorozat nyerésével is öt sorozatot nyerjen. Vágják a munkájukat számukra, mivel Ausztrália visszatér a győzelmekhez az utolsó két krikett-sorozatban. A 2019-es sorozatot Angliában tartják, így az otthoni előnyök valószínűleg előnyt jelentenek számukra még az idén. Az első mérkőzésekre augusztus 1-5-én kerül sor, az utolsó mérkőzésekre szeptember 12-16-án kerül sor Londonban. Nézze meg az összes izgalmat a világ bármely pontján egy VPN segítségével.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan lehet bárhol nézni a hamvakat

A The Ashes ingyenes lefedettsége a 9Now oldalon:

 1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát)
 2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére
 3. Csatlakozzon egy ausztráliai VPN szerverhez 9Now lefedettség.
 4. Élvezze az élő közvetítést a versenyre.

Az Ashes 2019 ütemterve

Az Ashes az Egyesült Királyság számos helyszínén zajlik. Vessen egy pillantást az egyes mérkőzések sorozatának fogadóhelyére.

 • 1. teszt – Edgbaston, Birmingham – augusztus 1-5
 • 2. teszt – Lord’s, London – augusztus 14-18
 • 3. teszt – Headingley, Leeds – augusztus 22–26
 • 4. teszt – Old Trafford, Manchester – szeptember 4–8
 • 5. teszt – Az Ovális, London – szeptember 12-16

Mint gondolnád, figyelembe véve a krikett népszerűségét a világ színpadán, lesz néhány nagy műsorszolgáltató, amely a rendezvényről szól. Ha jelenleg a megtekintési területen kívül tartózkodik, azt javaslom, hogy használjon VPN-t a Sky Sports Pass a MOST TV-ről. Napi bérleteket kínálnak 6,99 fontért, heti bérleteket pedig 10,99 fontért. Azt javaslom, hogy szerezzen heti bónuszt a The Ashes megtekintéséhez. A The Ashes Sky Sports lefedettségének megtekintéséhez továbbra is csatlakoznia kell az Egyesült Királyságbeli VPN-hez. Ellenkező esetben geo-blokkolva leszünk.

A The Ashes on Sky Sports nézésén kívül a BBC Radio 5 az Egyesült Királyságban és az ABC Radio Ausztráliában közvetítését is hallgathatja. Az 5. csatorna naponta kiemeli a rendezvényt. Azoknak a régi iskolai internetezőknek a BBC Sport weboldalán és az ESPN Cricinfo webhelyen szöveges lefedettséget is kaphat. Az ausztrál nézők az összes akciót elkaphatják a Nine Network-en. Az Aussie rajongók letölthetik a Cricket Australia Live mobilalkalmazást is iOS vagy Android számára. Lefedettséget kaphat az alkalmazáson keresztül, napi 4,99 vagy 29,99 dollárért. Ebben az esetben éves előfizetésre van szüksége a The Ashes sorozat élvezetéhez.

Hogyan használhatunk VPN-t a hamu megtekintéséhez

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás felhasználásával az Ashes adatfolyam továbbításához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN UK szerverek

 • Válassza ki a szerver helyét. A Sky Sports Pass lefedettségéhez szervert kell használnia az Egyesült Királyságban. Mint már említettük, az azért van, mert a térségen kívülre blokkolnánk téged. Emiatt láthatjuk, hogy egy szervert választottunk Londonban.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Királyságban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy rendelkezik az IP-címmel az Egyesült Királyság ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban a Sky Sports vagy Ausztrália megtekintéséhez, hogy megnézze az adott régió lefedettségét.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze a 2019. évi The Ashes izgalmát, és nézd meg, vajon Anglia képes-e felállítani a sorozatot. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a krikett sorozatot a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me