Nézze meg az NCAA March Madness 2020 VPN-jét

Március őrületFüggetlenül attól, hogy egyetemi kosárlabda rajongó vagy-e, nagyon jó eséllyel tudhat az NCAA Férfi kosárlabda bajnokságról. Így van, végül itt van az Amerika legnézettebb kosárlabda bajnoksága, más néven a March Madness. Március 19-20-án kezdve az első fordulóig, és a Final Four-ig április 4-én és április 6-án kezdve a legjobb kosárlabda játékot játsszák. Ha szereted a „B-Ball” -t, de az Egyesült Államokon kívül leszel, hiányozni fogsz. A játékokat élőben nézheti meg egy VPN segítségével.


A legjobb VPN a március őrület streamingjéhez

Mivel a March Madness legjobb lefedettsége a CBS és más amerikai műsorszolgáltatók, a VPN gyors kiszolgálókra lesz szüksége az Egyesült Államokban. Három olyan VPN-t választottunk, amelyek mindegyike hatalmas hálózatot üzemeltet szerverhelyekkel az USA-ban. Hisszük, hogy az ExpressVPN a legjobb választás, de mindhárom VPN jó választás.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Ez az év azt ígéri, hogy teljesíti a March Madness nevét. A korábbi évekkel ellentétben, amikor vannak olyan játékosok, akik egy éven keresztül játszanak, és az NBA-ba indulnak, ebben az évben ígéri, hogy bemutatja mind a Freshman jelenségeit, mind az idősebb játékosokat. Általában ez azt jelenti, hogy a kosárlabda játék magasabb lesz, mint a normál. Van néhány meglepetés a verseny legfontosabb magjaiban. A négy első számú slot esetében összesen 18 veszteséggel valóban bárki megnyerheti ezt a versenyt.

Ezek a magok Virginia, Villanova, Kansas és Xavier. Ebben az évben az első négy mérkőzést március 13–14-én, az Ohio-i Daytonban tartják a verseny kezdete előtt. A győztes csapatok párosulnak a bajnokság 1. és 6. helyezettjével. Mint mindig, számíthat arra, hogy lesz néhány korai fordulópont. Innen származik a „Hamupipőke-csapat” kifejezés. Bárki felboríthatja a felső magvakat. Ha ez az év olyan, mint a korábbi versenyek, akkor a szokatlan sorozatválasztás gyakori.

Vessen egy pillantást a játékok ütemezésére. Egy pillanat alatt bemegyünk a részleteibe.

 • 64. forduló – március 19–20
 • 32. forduló – március 21–22
 • Édes 16 – március 26–27
 • Elit 8 – március 28–29
 • Döntő 4 – április 4
 • Bajnokság – április 6

Itt van egy pillantás az idei márciusi Madness játékok helyszínére:

 • „Első négy” játék – Dayton
 • 64. és 32. forduló – Albany, Spokane, St. Louis, Tampa, Greensboro, Omaha, Sacramento, Cleveland
 • Sweet 16 és Elite 8 – Indianapolis, Los Angeles, Houston, New York City
 • Döntő 4 és bajnokság – Atlanta

Négy különböző csatorna jeleníti meg a mérkőzéseket az első hétvégén. ezek a TNT, TBS, TRUtv és CBS. A következő mérkőzéseket a CBS-en és a TBS-en fogjuk játszani. Továbbá, ha meg akarja nézni a NIT versenyt, akkor ezeket a játékokat az ESPNU-n fogják megjeleníteni.

Hogyan használhatunk VPN-t a március őrület megfigyeléséhez

Használni fogjuk ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatáról a March Madness játékok élő közvetítésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az útválasztót is csatlakoztathatja a hálózat minden eszközének biztosításához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Get ExpressVPN

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverek képeit használjuk, mivel a márciusi Madness lefedettség földrajzi területe az Egyesült Államokra korlátozódik.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel a legtöbb amerikai csatorna csak az Egyesült Államokban érhető el, érdemes kiszolgálót választania az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy úgy nézheti meg a March Madness-t, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, de csatlakozni kell egy szerverhez az Egyesült Államokban, hogy élő játékokat nézhessen.

Élvezze az összes izgalmat a 2019-es NCAA márciusi őrület-bajnokság alatt. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a VPN-vel a világ bármely pontjáról élvezhessék az összes tevékenységet. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map