Amerikai amatőr golfbajnokságEbben az évben ünnepeljük az Egyesült Államok 119. amatőr bajnokságát, amikor a világ minden tájáról golfozók versenyeznek a Pinehurst Resortban, Pinehurstban, Észak-Karolinában. A rendezvény augusztus 12-18-ig tart. Arra számíthat, hogy az akció tényleg felmelegszik ezen a hétvégén, mivel új bajnokot vasárnap koronáznak. Ez egy nagyszerű út az amatőr golfozók számára, akik a PGA Tour felé haladnak. Garantáltan látsz néhány jövőbeli csillagot a készítés során. Tekintettel a PGA szupersztárok, például Jordan Spieth fiatal korára és a Tiger Woods sikerére, nem nehéz belátni, hogy a mai amatőrök hamarosan nagyon sikeresek lehetnek a turnén. Nézze meg az amerikai amatőr golfbajnokság összes akcióját VPN-sel.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A 2019. évi amerikai amatőr golfbajnokságot a televízión kezdik a 64 mérkőzés fordulójától kezdve, a vasárnap pedig a bajnoki mérkőzéstől. Itt található a sugárzott csatornák és idők teljes lefutása. Észre fogja venni, hogy az USGA csütörtökön és vasárnap tervez valamilyen bónusz fedezetet.

DateChannelTimeCoverage
szerdaFox Sports15–18, EDT64. forduló
csütörtökUSGA.org23-13 EDTBónusz fedezet
csütörtökFox Sports15–18, EDT32. forduló & 16
péntekFox Sports15–18, EDTNegyeddöntők
szombatRóka15–18, EDTelődöntők
vasárnapUSGA.org11: 15-1: 15, EDTBónusz fedezet
vasárnapRóka15–18, EDTBajnokság

Mivel az amerikai amatőr golfbajnokság elsődleges csatornái a Fox és a Fox Sports, a műsor nagy részének megtekintéséhez kábelre vagy műholdas előfizetésre lesz szüksége. Az USGA.org azonban csütörtökön és vasárnap bónuszt fedez fel. Ha az Egyesült Államokban tartózkodsz és érvényes bejelentkezéssel rendelkezel, akkor a bajnokság megfigyelése egyszerű lesz. A probléma akkor jelentkezik, ha az esemény során az Egyesült Államokon kívül utazik. Ebben az esetben csatlakozni szeretne az Egyesült Államok VPN szerveréhez, hogy elkerülje a földrajzi korlátozásokat, amelyek egyébként megakadályozzák, hogy az eseményt élőben nézzék. Ugyanez vonatkozik más népszerű streaming webhelyekre, például az Amazon, Hulu, Sling TV (ESPN) és még sok más csatornára..

Az amerikai amatőr golfbajnokság megnyerése automatikus meghívást jelent a Master’s Tournament, az U. S. Open és az Open Championship (más néven a British Open) meghívására. A második helyezett meghívót kap a játékra a Master’s és az U. S. Open-en is. Mondanom sem kell, hogy a legjobb amatőr golfozók mindent megtesznek a versenyért, hogy jövő áprilisban megszerezzék a meccsen való jogot a Augusta meccseiben. Innentől ki tudja, mit hozhat a jövő. Talán a következő Jordan Spieth vagy Tiger Woods-ot találjuk az idei versenyen. Híres golfozók, köztük Bobby Jones és Tiger Woods, többször megnyerték az amerikai amatőr bajnokságot, majd több nagyot nyertek a PGA turnéban..

A golf már nem ugyanaz a sport, mint egy időben. Köszönhetjük több golfozónak a hozzáállás megváltozását. Sokan nem veszik észre, hogy a Tiger Woods mennyire változtatta meg a Golf játékát. Manapság a golfozók atlétikusabbak. Most már gyakori, hogy a játékosok az edzőterembe ütköznek erőedzés vagy kardiovaszkuláris munka céljából. Valójában a sport mindenki számára elérhetőbbé vált. Arra számíthat, hogy minden korosztályú játékosokat lát az élet különböző területein.

Hogyan használhatunk VPN-t az amerikai amatőr golfbajnokság nézéséhez

Használni fogjuk ExpressVPN Például, hogyan lehet VPN szolgáltatást használni az amerikai amatőr golfbajnokság nézéséhez. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az ExpressVPN útválasztó alkalmazást is használhatja a hálózat minden eszközének biztonságához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Nézheti kedvenc mobilkészülékén vagy streaming eszközén is.

ExpressVPN szerver helye

  • Az ExpressVPN nagy kiszolgálókkal rendelkezik a világ minden tájáról. Válasszon egy országot, ahol a lefedettséget meg szeretné nézni. Néhány népszerű választás az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Németország.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy nézheti az amerikai amatőr golfbajnokságot, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, tehát csatlakozzon az Egyesült Királysághoz a BBC eseményekről szóló híreinek megtekintéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Az Egyesült Államokon kívüli használatra a szolgáltatás segíthet felszabadítani a népszerű szolgáltatások, például a Netflix, a Hulu és a Pandora szolgáltatásait. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha fizikailag ott lennél, vagy bármely más olyan régióban, amelyhez hozzáférni szeretnél..

Élvezze az összes izgalmat a 2018-as amerikai amatőr bajnokság alatt. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel a világ bármely pontjáról élvezhessék az összes tevékenységet. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me