NBATermészetesen a sportvilág 2020-ban megváltozik. Ennek oka a példátlan új koronavírus, más néven Covid-19. Emiatt az NBA tartja a történelem első „HORSE” versenyét. A HORSE egy kosárlabda lövöldözős verseny, amelyet a játékosok között tartanak. A rendezvény több nap folyamán zajlik, április 12-én, vasárnap, 19:00 és 9:00 között, majd 9:00 és 23:00 órakor. A bajnoki játék április 16-án, csütörtökön ér véget, délután 11 órakor. A versenyre az ESPN-en kerül sor. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor hozzá fog férni. Ha máskülönben az országon kívül tartózkodik, akkor csatlakoznia kell egy VPN-hez a verseny megtekintéséhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mint már említettük, 2020 különféle okokból furcsa év. A vírus miatt szinte minden sportot töröltek. Ez a verseny a State Farm (szponzor) jótékonysági célja, amely több, mint 200 000 résztvevőt adományoz a résztvevők nevében a koronavírusok kezelésére összpontosító jótékonysági szervezeteknek. Nyolc ember versenyez ebben a versenyen, mindegyik otthoni pályáján játszik. Néhányan NBA, míg mások a WNBA. Itt van egy pillantás az 1. csoportra.

 • Chauncey Billups
 • Tamika fogások
 • Mike Conley Jr.
 • Trae Young

Itt egy pillantás a 2. csoport résztvevőire.

 • Zach LaVine
 • Chris Paul
 • Paul Pierce
 • Allie Quigley

Ezen a versenyen tilos a dunking. A játékosoknak le kell írniuk az egyes lövési kísérleteket, meg kell adniuk a pontozás típusát, mielőtt a lövés elkészül. Az egyes játékosok közül az első olyan játékos, akinek felhalmozódik a „H-O-R-S-E” betűk (minden levélből elküld egy levelet), miután öt lövés nem felel meg, elkerülhető. Ezt ismét csak akkor lehet megnézni, ha hozzáfér az ESPN-hez.

Hogyan nézheted bárhol a 2020 NBA HORSE bajnokságot?

Ha rendelkezik az ESPN hitelesítő adataival, egyszerűen kövesse az alábbi utasításokat.

 1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát).
 2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére
 3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, így megismerheti a versenyt.
 4. Bejelentkezhet az ESPN Go alkalmazásba vagy a webhelyre, ha rendelkezik hitelesítő adatokkal.
 5. Élvezze a versenyt.

Hogyan használhatunk VPN-t az NBA HORSE 2020 bajnokság megtekintéséhez

Használjuk ExpressVPN például a VPN-szolgáltatás felhasználásáról a 2020-as NBA HORSE verseny torzításához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

A szoftver letöltése és telepítése után ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

 • Válassza ki a szerver helyét. Csatlakozni fog egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban. Mint már említettük, az azért van, mert a térségen kívülre blokkolnánk téged. Emiatt egy szervert választottunk az Egyesült Államokban.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan webhelyekről, mint a YouTube, a videók streamingjéhez az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most már van IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Emiatt bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy rendelkezik IP-címmel az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban a Sky Sports vagy más nézésére, attól függően, hogy hol szeretné nézni.

A jó VPN-szolgáltatók világszerte megnyitják a tartalomhoz való hozzáférést. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze a 2020-os beindító HORSE versenyen, és nézze meg, melyik játékos nyeri meg. A WNBA játékosai képesek lesznek legyőzni az NBA játékosokat? Hangolja be, hogy megtudja. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a 2020 HORSE bajnokságot a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb akciókról, útmutatókról és hírekről.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me