A Netflix hamarosan bemutatja népszerű streaming szolgáltatását Ausztráliában.  Netflix Australia várhatóan március 24-én indul. Noha a hivatalos ár- és csatornaválaszték még nem jelent meg, úgy tűnik, hogy kiszivárogtak imgur és Reddit ma korábban. Ha a szivárgás helyes, az ausztrálok azt várják el, hogy a szolgáltatás havi 9,99 és 14,99 dollár között elérhető lesz. Nyilvánvaló, hogy a tartalom könyvtár korlátozott. Ezzel sok felhasználó többet akar. Szerencsére megnézheti a Netflix US-t Ausztráliából. Élvezze az USA-n kívüli mozogásokat és tévéműsorokat.

Ausztrália

Itt egy rövid pillantás a kiszivárgott árakra. Ha a tényleges ár vagy a szolgáltatások eltérőek, feltétlenül frissítjük a bejegyzését. Az árak ausztrál dollárban vannak feltüntetve.

  • Normál felbontás egyszerre 1 képernyőn – 9,99 USD
  • Nagyfelbontású (HD) felbontás 2 képernyőn egyszerre – 11,99 USD
  • Rendkívül nagy felbontású (4K) 4 képernyőn egyszerre – 14,99 USD

A Netflix Australia gyengesége a rendelkezésre álló címek száma. Az eddig olvasott adatok alapján a kiadás várható száma a dob megjelenésekor körülbelül 1600. Ez összehasonlítható az Egyesült Államok nézőinek 10 000 címéhez közeli számmal. A további tartalmakhoz való hozzáférés VPN használatával érhető el. Ha VPN szerverhez csatlakozik, megnézheti az Egyesült Államok Netflix tartalmát Ausztráliában vagy a világ bármely más részén.

A Netflix több mint 15 000 címet kínál streamingre a támogatott régiók között. A trükk az, hogy bármikor válthat a régiók között. A VPN használatával kiválaszthatja a VPN szervert az országban, ahol a film vagy show elérhető moreflicks.com segít megtalálni a tartalmat az egyes régiókban. Ez lehetővé teszi a tartalom keresését számos országban, köztük Argentínában, Ausztriában, Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Kolumbiaban, Dániában, Finnországban, Németországban, Írországban, Luxemburgban, Mexikóban, Hollandiában, Norvégiában, Svédországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Biztos vagyok abban, hogy Ausztráliát és Új-Zélandot felveszik a listába.

A legjobb VPN az USA Netflix streamingjéhez

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben azt szeretné, ha egy gyors VPN szerverrel rendelkezne az Egyesült Államokban és más Netflix régiókban, hogy filmeket és műsorokat nézhessen különböző országokban. Ez kissé szűkíti a lehetőségeket. Szerencsére van néhány jól ismert VPN, nagy hálózatokkal és jó teljesítményű.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t az USA Netflix megtekintéséhez

Én használom IPVanish például a VPN szolgáltatás használatával a Netflix USA és más régiók megfigyelésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az IPVanish ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az IPVanish klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

IPVanish Windows kliens v2.0

  • Válassza ki a szerver helyét. Az Atlantát választottuk, de az IPVanishnek nagy kiszolgálói hálózata van a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan videókról, mint a YouTube, például a YouTube streamingje az OpenVPN (UDP). Támogatják a PPTP-t és az L2TP-t is. A legjobb adatvédelem érdekében továbbra is javasoljuk az OpenVPN-t.
  • Kattintson a Csatlakozás elemre. Néhány másodperc múlva a felső rész zöldre vált, és a „Leválasztás” felirat jelenik meg. Azt is észreveszi, hogy a kiszolgáló helye és IP-címe megjelenik az ügyfél tetején.
  • Most az Egyesült Államokban vagyunk, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen oldalra eljuthatunk, mintha Atlantában ülne. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakoznánk egy szerverhez Kanadában vagy bárhol a világon.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy rendelkezik IP-címmel az Egyesült Államok IPVanish szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy megnézze a BBC iPlayer-t vagy egy másik országot, hogy megnézhesse a Netflix ezen régióit.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze az ausztráliai amerikai Netflix figyelését. Ne felejtse el megnézni más régiókat is. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a Netflix teljes filmek és eredeti műsorok katalógusát a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me