NFL játékok ingyenes nézése és az áramkimaradások elkerülése

NFLEz a kedvenc évszakunk, mivel az NFL szezon szeptember 5-én, csütörtökön kezdődik. A Packers Chicagóban találkozik a Medvékkel, hogy megkezdődjön a 2019-es szezon. Ha kedveled a legtöbb futballszurkolót, előfordulhat, hogy nem fér hozzá a megtekinteni kívánt játékokhoz. Lehet, hogy az Egyesült Államokon kívül utazik, vagy csak nem talál jó lefedettséget kedvenc csapatáról. Annak ismerete, hogy mely webhelyeket használja a VPN-sel együtt, mindkét helyzetben segíthet. A megfelelő VPN segít elkerülni az NFL áramszünet korlátozásait.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Számos módon élvezheti a futballot az egész szezonban. Talán a legnépszerűbb a nagyobb hálózatok, például a CBS, a FOX, az ESPN és az NFL hálózat közvetítéseit. Nézzük meg a játék online közvetítésének néhány módját. Egyesek ingyenesek, míg mások előfizetési díjat igényelnek.

Verizon – Lehet, hogy ez a legjobb módja annak, hogy ingyen élvezze a játékokat. A Verizon együttműködött az NFL-lel, hogy a megfelelő nevét kínálja NFL app hogy segítsék a felhasználókat a piaci lefedettség, az első mérkőzések, a rájátszás és a Super Bowl nézésében. Felveheti az NFL RedZone-t havonta 1,99 dollárért. Csatlakozzon egy amerikai szerver helyéhez egy VPN segítségével, hogy töltse le az NFL mobilalkalmazást, és élvezze a játékot a telefonján.

Twitch – A Twitch.tv egy olyan streaming webhely, amelyet általában a videojátékok streamingéhez használnak. Ebben az esetben a társaság költség nélkül közvetíti a Saturday Night Football 11 patakját. Az Egyesült Államokra és az Egyesült Államok területére korlátozódik, tehát ha a területen kívül tartózkodik, csatlakoznia kell egy ott található szerverhez.

Amazon Prime – Az Amazon Prime használatával megnézheti az összes heti közepes mérkőzést. Azok, akik még nem rendelkeznek Prime tagsággal, feliratkozhatnak egy 30 napos ingyenes próbaverzióra. Élvezze a 30 napos NFL műveletet ingyen, mindaddig, amíg az Egyesült Államokban tartózkodik, vagy ott csatlakozik egy VPN szerverhez.

DAZN – Ha egy ideje körül voltál a streaming jelenet, akkor már hallottál már a DAZN-ről. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik és megpróbálja megnézni a webhelyet, akkor egyszerűen csak információt szerez a boksz nézéséről. Ha azonban az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, vagy el akarja kerülni az áramszünetet, hozzáférhet a kanadai verzióhoz. Itt megnézheti az NFL-játékokat és más sportokat havonta 20 dollárért, az első hónap ingyen. Ezenkívül egy egész évet 150 dollárért kaphat. Ellenőriztük, hogy nem-us IP-címre van-e szüksége a figyeléshez, ezért először csatlakoztasson egy VPN szerverhez.

Egyéb streaming szolgáltatások – A Hulu, a Youtube TV, a Sling TV, a DirecTV Now és a PlayStation Vue mind hozzáférést biztosít az NFL játékokhoz. Mindegyiküknek legalább egy 7 napos ingyenes próbaverziója van, így egy héten élvezheti a játékokat. Ne feledje, hogy előfordulhat, hogy megadnia kell egy érvényes amerikai irányítószámot (irányítószámot), és a regisztráció előtt csatlakoznia kell egy VPN-kiszolgálóhoz.

Nyissa fel az NFL Blackout Games blokkolását

Pénzmegtakarításon kívül a fent felsorolt ​​módszerek egyikére való feliratkozás egy másik régióból segít elkerülni az áramszünetet. Mindannyian ott voltunk. Készen áll arra, hogy csak a kedvenc csapata számára felvidítson, hogy megtudja, az NFL áramszünet korlátozások érvényesek-e. A fenti módszerekkel és egy VPN-vel nem történik meg. Csatlakozzon egy VPN szerverhez a fent említett helyeken.

Hogyan használhatunk VPN-t az NFL játékok megtekintéséhez

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával a kedvenc NFL-csapatainak figyelésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN londoni sebességteszt

 • Válassza ki a szerver helyét. Londonot választottuk, de az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik szerte a világon.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Királyságban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy rendelkezik egy IP-címmel a kívánt zónában lévő ExpressVPN szervertől, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez vonatkozik minden országra. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, hogy megnézze az NFL amerikai lefedettségét.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy van IP-címe az ExpressVPN szervertől a kívánt zónában, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez vonatkozik minden országra. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, hogy megnézze az NFL amerikai lefedettségét.

Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy élvezhessék az NFL szezont. Sok szerencsét a kedvenc csapatod számára.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map