NordVPN Windows telepítési útmutató

Letöltheti a NordVPN Windows alkalmazást a saját webhelyük kliens-letöltési oldaláról. Ehhez az „Eszközök” gombra kattintva lehet hozzáférni & Információ ”, majd„ Letöltés ”az alább látható módon.


NordVPN egyedi szoftverletöltés

Amint a letöltési oldal megnyílik, vigye az egeret a Windows szakaszban megjelenő „Letöltés” ​​gombra. Ez letölti a megfelelő NordVPN kliens telepítőt a számítógépére.

NordVPN letöltési példa

Ezzel megjelenik egy párbeszédablak, amely lehetővé teszi a Windows kliens telepítőfájljának a számítógépre mentését. Az ügyfélnek Windows XP vagy újabb verzióra van szüksége. Az ügyfél telepítési oldalán manuális beállítási útmutatók is találhatók a Windows 10, Windows 8, Windows 7 és Windows Vista konfigurálásához OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP és PPTP formátumban. A Windows XP kézi beállítási útmutatót tartalmaz az OpenVPN, L2TP / IPsec és PPTP fájlokhoz.

Miután letöltötte az ügyfelet a számítógépére, kattintson a jobb gombbal a fájlra, és válassza a „Futtatás rendszergazdaként” menüpontot. Ez befejezi a Windows kliens telepítését, és először nyílik meg. Ez létrehoz egy asztali parancsikont a következő indításokhoz.

Az ügyfél első alkalommal történő indításakor be kell írnia a NordVPN hitelesítő adatait, hogy igazolja, hogy jogosult-e arra. Írja be NordVPN “felhasználónevét” és “jelszavát”, amelyet az üdvözlő e-mailből kapott. Ne felejtse el bejelölni az „Emlékezz rám” melletti négyzetet is, így nem kell minden alkalommal újból megadnia a hitelesítő adatait, amikor elindítja az ügyfélszoftvert..

NordVPN Windows Bejelentkezés

Itt van egy link, hogy fiókot hozzon létre, ha még nem rendelkezik ilyennel. Ezen kívül van egy link is az „Elfelejtett jelszó” helyreállításához. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor erre a lehetőségre kattintva indíthatja el a folyamatot a visszaállításhoz. Mielőtt bejelentkeznénk a Windows kliensbe, nézzük meg a „Beállítások” és a „Súgó” képernyőket, amelyek a „Bejelentkezés” képernyőn is elérhetők..

Ezek közül az első, a „Beállítások” a bal oldali képernyőképen látható. A bejelentkezési ablak jobb felső sarkában található „Beállítások” gombra kattintva megnyílik a képernyő. Néhány jelölőnégyzettel kezdődik, amelyek lehetővé teszik a szoftver indítási viselkedésének beállítását. A beállítható lehetőségek a következők:

 • Kezdje a Windows rendszerrel – Ez elindítja az ügyfélszoftvert, amikor a Windows elindul.
 • Indítás minimalizált – Ez elindítja az ügyfelet minimalizálva a tálcára.
 • DNS szivárgás elleni védelem – Ha be van állítva, ez biztosítja, hogy az összes DNS-kérelmet a VPN-en keresztül dolgozzák fel az alatta lévő DNS-kiszolgálókra.
  • DNS-kiszolgálók – az elsődleges és a másodlagos DNS-kiszolgálók IP-címei, ha a DNS szivárgásvédelem aktív. Ezeket a szoftver előzetesen kitöltötte.
 • Intelligens játék – Ez aktiválja a SmartDNS VPN over funkciót, amely szerint az NordVPN jobb, mint a VPN önmagában, mivel a korlátlan streaming előnyeit nyújtja, miközben az összes továbbított adatot titkosítja..
 • Hírek mutatása – Ez lehetővé teszi a NordVPN hír pop-upjait és különleges ajánlatait.
 • Automatikus csatlakozás a – Ez lehetővé teszi bármelyik VPN-kiszolgáló kiválasztását az NordVPN hálózaton, amely automatikusan csatlakozik a Windows kliens elindításakor.
 • Alapértelmezett protokoll -Ez lehetővé teszi az alapértelmezett protokoll kiválasztását, amelyet az OpenvPN a kapcsolatokhoz használ a Windows kliens használata közben.
  • UDP – Ez a két protokoll közül a leggyorsabb, de kevés hibaellenőrzést vagy hiányosságot biztosít, és nincs javítás. Ez a legtöbb kapcsolat kliens alapértelmezése.
  • TCP – Ez lassabb, mint az UDP, de hibaelhárítást és -javítást biztosít az elhagyott vagy a rendelésből hiányzó csomagok esetében. Ez kedvezővé teszi azokat a területeket, ahol gyenge a jel vagy nagyobb távolságú kapcsolatok vannak, ahol a csomagvesztés valószínűbb.
 • Frissítések keresése – A négyzet bejelölésével biztosíthatja, hogy a Windows szoftver mindig friss legyen.

A beállítások képernyő alsó részén megjelennek az alkalmazáshoz hozzáadott folyamatok VPN gyilkos kapcsoló. Ez lehetővé teszi, hogy válasszon a jelenleg futó folyamatok közül, vagy keressen végrehajtható fájlokat, amelyeket felvehet az alkalmazások listájára, hogy leálljon, ha a VPN-kapcsolat megszakad. A „Futás folyamat” gomb megnyomásával megnyílik egy ablak, amely tartalmazza az aktuális futó folyamatok listáját, és a jobb oldalon található „+” gombra kattintva hozzáadja ezt a folyamatot a VPN alkalmazás megsemmisítési listájához..

NordVPN beállítások és VPN gyilkos kapcsoló

A második képernyő, amelyet átnézünk, a súgó képernyő. A bejelentkezési képernyő jobb felső részén található „Súgó” linkre kattintva érhető el.

NordVPN Windows Client súgóA fenti képernyőképe hivatkozásokat mutat arra, hogy hogyan lehet segítséget kapni a NordVPN szolgáltatással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban. Ezek a linkek és ahova átirányítják Önt a következők:

 • Gyakran Ismételt Kérdések – Ha rákattint a „Itt megtalálja a válaszát” linkre, akkor átirányítja Önt a GYIK oldalra a NordVPN webhelyen, hogy megnézhesse, vajon a probléma korábban megoldódott-e..
 • Élő támogatás – A „Start a beszélgetés egy tapasztalt CS szakemberrel” gombra kattintva megnyílik egy csevegőablak, ahol valós időben megvitathatja a NordVPN szolgáltatással kapcsolatos problémáit vagy kérdéseit a megfelelő munkatársakkal..
 • E-mail: NordVPN – A támogatási jegy megnyitásához küldjön e-mailt a [email protected] címre.
 • Log fájl – Ennek két különböző kapcsolata van.
  • A „Kattintson ide a naplófájl megnyitásához” gombra kattintva megnyílik a legutóbbi VPN-kapcsolatok naplófájlja, hogy megvizsgálhassa azt..
  • A „Naplófájl benyújtása” gombra kattintva megnyílik egy párbeszédablak, amelyben a naplófájlt elküldheti a NordVPN ügyfélszolgálatának, hogy segítsenek nekik a csatlakozási problémák diagnosztizálásában..

Most, hogy megvizsgáltuk a Beállítások és a Súgó képernyőit a bejelentkezéshez, jelentkezzünk be az ügyfélbe és megnézhetjük, hogyan kell használni a NordVPN szolgáltatást. Felülről emlékeztessen arra, hogy meg kell adnia a hitelesítő adatait, és kattintson a „Bejelentkezés” gombra. Miután megtette, a képernyő alján látható képernyőképet fog látni.

Ez az ügyfél főképernyője, ahol az „Ország” fül van kiválasztva. Innentől mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozzon a VPN szerverhez az NordVPN hálózaton, válassza ki azt az országot, amelyhez csatlakozni szeretne, majd kattintson a zöld „Csatlakozás” gombra. Próbáljuk meg most egy kapcsolatot. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik Mexikó, majd kattintson rá, hogy kiválassza. Ez halványkékkel fogja kiemelni, amint az az alábbi második képernyőképen látható. Ezután kattintson a zöld „Csatlakozás” gombra.

NordVPN Windows kliens csatlakozási folyamat

Ennek eredményeként a harmadik képernyőképen láthatóhoz hasonló csatlakozó képernyő jelenik meg. Ez a képernyő azt mutatja, hogy csatlakozik a választott szerverhez, és van egy nagy, sárga „Mégse” gomb, hogy meggondolja a folyamatot, ha meggondolja magát..

A fenti képen az utolsó képernyőkép a mexikói VPN-kiszolgálóval létrejött összeköttetést mutatja. A képernyő tetején néhány fiókinformáció látható. Ezt követi az új virtuális nyilvános IP-cím, amelyet a mexikói VPN szerver és a mexikói virtuális tartózkodási hely ad hozzá. Ezek azok a helyek és IP-címek, amelyeknél a nyílt internet látja Önt. Ezt követi egy vízszintes mérő, amely megmutatja a szerver betöltési százalékát. Ennek alatt egy zöld „Szerver megváltoztatása” gomb, jobb oldalán egy piros „Leválasztás” gomb található.

A „Szerver módosítása” gombra kattintva megáll a jelenlegi VPN-kapcsolat, és visszatér az „Ország / szerver” kiválasztási képernyőre, ahol másik helyet választhat, amellyel csatlakozni szeretne. A „Leválasztás” gombra kattintva ugyanez történik. Most kattintson a Leválasztás gombra.

Ezzel visszatérhet az Országválasztó képernyőhöz, Mexikóval még mindig kiválasztva, amint az az első képen látható. Most görgessen le, és kattintson duplán az Egyesült Királyságra, amint az az alábbi második képernyőképen látható. Az országra / kiszolgálóra való dupla kattintással egy újabb módon lehet csatlakozni a VPN-kiszolgálóhoz, így miután a csatlakozási folyamat befejeződött, megjelenik egy olyan képernyő, mint amely az előző képernyőképen látható. Ha valamely ország kiválasztásával kapcsolódik egy szerverhez, a szoftver automatikusan csatlakozik az adott ország leggyorsabb szerveréhez.

NordVPN Server váltás az Egyesült Királyságba

Most kattintson a „Szerver módosítása” gombra, amely visszatér az országválasztó képernyőre. Ne feledje, hogy az Egyesült Királyság most már kiemelve lett, mint kiválasztott szerver. Tegyük fel, hogy nagyobb irányítást szeretne annak a szervernek a felett, amelyhez egy országban csatlakozik, majd rákattinthat a lista felett található „Szerver” fülre..

Ez megnyitja a NordVPN hálózat összes VPN-kiszolgálójának listáját, és lehetővé teszi, hogy kiválassza azt, amelyhez csatlakozni szeretne. A döntés elősegítése érdekében a szoftver valós idejű „kiszolgálóterhelést%” és „ping-érték ms-ben” generál minden kiszolgálóra. A „Szerver állapotának frissítése” gombra kattintva a legfrissebb valós idejű eredményeket kapja, és csak kb. 30 másodpercet vesz igénybe. Ezt szemlélteti az alábbi kép képernyőképei. Az első dolog, amit észre fog venni ezekről a képernyőképekről, az az, hogy ha az egeret a kiszolgáló név fölé viszi, megjelenik egy felugró ablak, amely jelzi a szerver lehetséges felhasználását, vagy azt, hogy miért lett optimalizálva. A kiszolgálókat először a következő célok szerint rendezik el, amint az az első két képernyőképen is látható:

 • Anti DDoS – Ez egy négy szerverből álló csoport, amelyet úgy optimalizáltak, hogy megvédje a DDoS támadásokat, amelyet a játékosok értékelni tudnak.
 • Rendkívül gyors TV – Ez egy kiszolgálók csoportja, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy gyors streaming élményt nyújtson a média streaming négy legnépszerűbb országából. Az egér mozgatásával az egyes országok felett megjelennek a legnépszerűbb streaming szolgáltatók.
 • Dupla VPN – A kiszolgálókhoz való kapcsolódáshoz mindössze annyit kell tennie, hogy kihasználhassák kettős titkosított VPN-jüket.
 • Tor VPN felett – Ha csatlakozik egy e csoporthoz tartozó szerverhez, akkor biztosítható, hogy a Tor-kapcsolat privát és biztonságosan titkosítva legyen.
 • Dedikált IP-kiszolgálók – Ezek az Egyesült Államokban vannak, és az egér fölé húzása ad némi ötletet azok elsődleges céljáról. Az egyik szerverről statikus dedikált IP-t kaphat.
 • Normál VPN-kiszolgálók – Ezek országnév szerint vannak ábécé sorrendben.

NordVPN szerverek

Hasonlóan az országokhoz, ahhoz, hogy csatlakozzon egy adott VPN szerverhez, csak annyit kell kattintson duplán a nevére, vagy válassza ki, majd kattintson a “Csatlakozás” gombra. Az alábbi első képen kattintson a „Singapore # 3” szerverre, hogy megnézze, mennyire egyszerű ez. Először látja a csatlakozási képernyőt, majd a befejezett csatlakozási képernyőt, amint az alább látható.

NordVPN Singapore # 3 szerver

Láthatja, hogy függetlenül attól, hogy országonként vagy szerverként csatlakozik-e, a NordVPN Windows kliens megkönnyíti a csatlakozást valamelyik VPN-szerverükhöz. Csak néhány kattintás védi az adatvédelmet, és az összes internetes forgalom titkosítva lesz. Az Intelligens játékra kattintva megnézheti az összes kedvenc streaming média műsorát a világ minden tájáról, miközben továbbra is védi az internetes forgalmat. Szoftver ügyfeleik DNS szivárgásvédelemmel és alkalmazás VPN kill kapcsolóval is rendelkeznek. Alapértelmezés szerint az OpenVPN UDP-t használja, amely az egyik legjobb VPN-protokollnak tekinthető, azzal a lehetőséggel, hogy OpenVPN TCP-re változtassa, ha.

Itt vannak manuális beállításai is a VPN konfigurálásához, különféle protokollokkal, beleértve az OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP és PPTP protokollokat. Még egy speciális bemutatójuk van a VPN-hozzáféréshez Kínában az Obfsproxy segítségével. Ezek megtalálhatók webhelyük oktatólapján. Az erre az oldalra mutató linkek megtalálhatók a letöltési oldalon is.

Miután feliratkozott egy fiókra, üdvözlő e-mailt küld neked a felhasználóneveddel és a jelszóval. Ezeket használhatja a VPN szerverhálózathoz való csatlakozáshoz a választott kliensszoftver segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal élvezze a szolgálatuk által nyújtott nyugalmat. Alternatív megoldásként ezeket az információkat és az oktatóanyagokat is felhasználhatja a szolgáltatás manuális beállításához az esetlegesen más eszközökhöz.

Látogasson el a NordVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map