Play Elder Scrolls Online (ESO) VPN-vel

Az Elder online tekercselAz Elder Scrolls Online (ESO) egy ingyenes MMORPG. A játék egy középkori birodalomba hozza magát, tele varázslatokkal és mindenféle szörnyekkel. Az ESO-ban harcolsz ellenségekkel és teljes küldetésekkel. Az ESO hatalmas, nagyon kiterjedt játékkal, amely kihívást jelenthet. Az online játéknak köszönhetően a késés és a lassú kapcsolatidő késleltethető. VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét úgy, hogy kiválaszt egy IP-kiszolgálót a kívánt helyre. Ha a játékkiszolgáló közelében választ egy VPN-kiszolgálót, akkor kevesebb késés és gyorsabb kapcsolatkapcsolat tapasztalható meg. A VPN további bónuszt biztosít a DDoS támadásokkal szemben.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t az Elder Scrolls Online (PC) játékhoz

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával az ESO online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t az Elder Scroll online lejátszásához (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni annak példájához, hogy miként lehet VPN-szolgáltatást használni az ESO lejátszására a játékkonzolon. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Az ESO játék kiemelései

Az Elder Scrolls Online egy kiterjedt játék, sok térképpel, versenyen, tárgyalással és fegyverrel. A játék minden versenye a saját domain része, és minden domainnek több térképe van, beleértve a versenyek szülővárosát. Az egyes tartományok különböző térképekkel vagy zónákkal rendelkeznek, amelyek mindegyikét a játék különböző karakterszintjeire szánják. Vegye figyelembe, hogy alacsonyabb szintre léphet magasabb szintű területeken, ezért óvatosnak kell lennie. A pártom egyszer arra törekedett, hogy abban a pillanatban nem volt tudomjuk, hogyan kell kilépni a játék indításakor. A küldetés túlságosan magas volt. A húsz szintű terület közepén tartott minket, amikor mindenki ötödik volt. Szerencsére sikerült elérnünk az alsóbb szintű zónák egyikét és vissza a domainbe, amelybe feltételeztük, hogy tartózkodunk. Légy óvatos, ha elmennél, így érdemes megismerni a domaineket és zónákat. A tartományok és az ott található zónák a következők:

 • Megjegyzés: a szinteket becsülték, és bármilyen 5 szint alatt kapsz exp-ot. Ezek a készség, a faj és a veled játszott játékosok száma alapján változnak. A solo játékosok kicsit biztonságosabban akarják játszani.

A Daggerfall-szövetség:

 • Stros M’Kai szintek (1-5)
 • Betnikh szintek (5-7)
 • Stormhaven szintek (15–24)
 • Rivenspire szintek (24-31)
 • Alik’r sivatagi szintek (32–40)
 • Bangkorai szintek (41-50)

Ebonheart csomag:

 • Bleakrock-sziget szintjei (1–3)
 • Bal Foyen szintek (3-6)
 • Kőesések szintjei (1-15)
 • Deshaan szintek (16–24)
 • Árnyékfen szintek (25-34)
 • Eastmarch szintek (35–40)
 • Riftszint (41-50)

Aldemeri Dominion:

 • Khenarthi „Roost szintjei (1-5)
 • Auridon szintek (1-15)
 • Grahtwood szint (16–23)
 • Greenshade szintek (25-33)
 • Malabális tor szintek (34–42)
 • Aratógép márciusa (43-50)

Egy másik dolog, amelyet érdemes megtenni az ESO-ba való belépés előtt, többet megtudni a fajokról vagy a frakciókról. A versenyek mindegyikének megvannak a maga előnyei és hátrányai. Minden verseny egy városhoz tartozik. Ezek a városok biztonságos menedékhelyek, és küldetéseik vannak, amelyeket teljesíteni tud. A versenyek és a városok között:

A Daggerfall-szövetség:

 • orkok: Nagyon erős karakterek, sok egészség és jó páncélos. Orsiniumban élnek.
 • ragadák: Gyors ellenfelek, amelyek kardokkal és pajzsokkal működnek a legjobban. Hammerfellben élnek.
 • bretonok: Varázslók, akik nem olyan jól tudják kézben harcolni. High Rock-ban élnek.

Ebonheart csomag:

 • Argonians: Reptilians, akik nagy mértékben ellenállnak a méregnek és a betegségeknek, jó sebességgel és jó varázslattal. Fekete Marsh-ban élnek.
 • északiak: Jó közelharci támadók, nagy a fagyállóságuk. Skyrimben élnek.
 • dunmer: Jártasak a mágia területén és küzdenek, hogy versenyben álljanak, amely akár meg is teheti őket. Morrowind-ban élnek.

Aldemeri Dominion:

 • Altmer: Ez a verseny nagy varázslókat készít. A Summerset-szigeteken élnek.
 • Bosmar: Ez a verseny nagy tolvajokat és íjászokat eredményez. Valenwoodban élnek.
 • khajiit: Egy macska lény, amelynek kevés varázslatos képessége van, de lopakodó és mozgékonysággal teszi fel. Elsweyrben élnek.

Egyéb:

 • császáriak: Ez a DLC verseny jó a közelharci támadásoknál, és több egészségre vezet, mivel harcol. Imperial Cityben élnek.

Minden karakter használhat minden fegyvert. A fegyvereket kategóriákba sorolják. Minden kategóriát fel tudsz szintezni azzal a fegyverrel, amelyre utasítja. A kategóriák szintezésével felszabadíthatja a passzív és aktív képességeket. Aktív képességek, amelyeket aktiválni kell a használathoz, míg a passzív képességek mindig aktívak, és nem kell bekapcsolniuk. Az aktív képességek is növelik az erőt, mivel növelik az állóképességet / mágikát a kategória alapján. A fegyverek kategóriái a következőket tartalmazzák:

 • Két kéz: Ehhez kétkezes fegyvereket fogsz használni, például tengelyeket és kardokat. Ha szeretsz támadó tanknak lenni, akkor ez inkább a sikátorban lenne. Ebben az esetben egy támadó tartály az a személy, aki képes károsodni, de úgy üt, mint egy erőmű. * Megjegyzés: A nehéz páncél jól működik.
 • Az egyik kéz és a pajzs: Ez egy tartályosztály, amely egykezes fegyvert, például kést, kardot vagy fejszét és pajzsot használ. Ebben a kategóriában a tartályok elkerülhetők és károsodhatnak, de nem annyira, mint a két kéz képes. A tartálynak tekintés fő oka a kategóriába tartozó készségek.
 • Kétkezes: Ebben a kategóriában két egykezes fegyvert fog felszerelni. Ha szereti tolvaj lenni, akkor tetszeni fog ez a kategória. Ez az osztály sok apró sztrájkot hajt végre, ami nem sokat károsít, de a sztrájkok olyan gyakran fordulnak elő, hogy a kis támadások hatalmas károkat okoznak. * Megjegyzés: Ez a kategória lopakodáson alapul.
 • Íj: Ezen egy íjat és nyilat használsz. Más játékokkal ellentétben a nyilak végtelenek és ezeket nem kell megvásárolni.
 • Megsemmisítő személyzet: Ez megsemmisítő pálcákat használ a támadáshoz. Ezt a kategóriát más játékok fekete mágusának tekintik. Ezt a helyreállítási alkalmazottak használhatják, mivel mindkét osztály varázslatot használ.
 • Helyreállítási személyzet: Ez egy helyreállítási személyzettel segíti az ellenfelek gyógyítását és megtámadását. Más játékokban ez a kategória fehér mágusnak tekinthető. Ezt a Destruction alkalmazottak is használhatják, mivel mindkét osztály varázslatot használ.

Ezeket a fegyvereket harcolni fogod az ellenségek ellen, amelyekkel feltárás közben találkozol. A játékban szabadon harcolhat az ellenséggel, vagy küldetéseket vehet fel. Néhány küldetést csapatként lehet figyelembe venni, és ez nem osztja meg a jutalmakat. Jutalomként páncélt, fegyvereket, aranyat és egyéb tárgyakat kapsz. Aranynal meg lehet vásárolni cikkeket. Kézműves tárgyakat is készíthet. Az Ön által elkészített cikkek minősége javul, amikor magasabb szintre lép a választott ravaszkodás során. A kézműves munkához forrásokat kell beszereznie. Ehhez lehet halászni, kövekkel bányászni, fát vágni, ellenséget megölni, különféle dolgokat fedezhet fel és kereshet. A különböző ravaszkodás magában foglalja:

 • aranycsinálás: Készítsen bájitalt és mérgezzen.
 • Kovácsolás: Készítsen páncélt, fém pajzsot és fegyvert.
 • Posztógyáros: Készítsen könnyű és közepes páncélt.
 • Varázslatos: Készítsen tárgyakat, amelyeket fel lehet szerelni páncélokra és fegyverekre, hogy különleges képességeket biztosítsanak számukra.
 • Rendelkezések: Főzni ételeket és italokat.
 • Faipari: Készítsen fából készült pajzsokat, vezérkarokat, íjakat és egyéb fafegyvereket.

Az ESO ingyenes MMORPG-t játszhat az Xbox One, PS4 és PC számára. Ez a játék nagyon technikai és nagyon mélységes. Annyi van, amit meg lehet tenni. Szinte bármit megtehetsz, kezdve a föld hősétől egészen a gyilkosig és a törvény lázadójáig. Az Elder Scrolls Online egy nagyon szórakoztató játék, amely szerintem te és barátaid is élvezni fogják.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást az ESO online lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes izgalmat, amikor az Elder Scrolls Online játékot játszik. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map