StrongVPN Android telepítési útmutató

StrongVPN Android telepítőLetöltheti a StrongVPN Android alkalmazást közvetlenül a Google Playről, vagy először meglátogathatja a webhelyet. Ha a StrongVPN.com webhelyen indul, kattintson a webhely főmenüjében a „Beállítás” elemre, majd a következő képernyőn a „StrongVPN for Android” gombra. Ez elviszi a A Google Play tárolja, ahol letöltheti és telepítheti az alkalmazást. Az ügyfél telepítési oldalán manuális beállítási útmutatók is találhatók, amelyek segítségével konfigurálhatók az Android különböző verziói, hogy szolgáltatásukat az L2TP, PPTP és OpenVPN felhasználásával használhassák..


StrongVPN Android telepítés

Az alkalmazás telepítésére az Android készülékre a fenti ábra mutatkozik. Miután a Google Play áruházban tartózkodott, érintse meg a „Telepítés” gombot a folyamat megkezdéséhez. Fogadja el a megjelenő hozzáférési üzenetet az „Accept” gomb megérintésével, és várjon. Az ügyfél kompatibilis az Android 6-os és újabb verziókkal. Miután az ügyfelet letöltötte az eszközére, a szokásos eljárás annak megnyitásához érintse meg a StrongVPN alkalmazás ikont. Az első megnyitáskor azonban csak érintse meg az „Megnyitás” gombot, mint az alábbi kép első képernyőjén látható. Ekkor megjelenik az ügyfél-hitelesítési képernyő, amely a középső képen látható.

StrongVPN Android Bejelentkezés

A hitelesítési képernyőn írja be e-mail címét és jelszavát, amelyet a fiók létrehozásakor használt. Ezek megtalálhatók az üdvözlő e-mailben is, amelyet a StrongVPN-től kapott, amikor feliratkoztál. Koppintson a „Hitelesítő adatok mentése” gombra, hogy az alkalmazás tárolja az információkat, különben minden alkalommal be kell írnia, amikor csatlakozik a StrongVPN hálózathoz. A fenti lépések megfelelő elvégzése után érintse meg a „Bejelentkezés” gombot. Most látni fogja a StrongVPN kliens ablakot, mint amely az alábbi képeken látható.

Az első képernyő az ügyfelet leválasztott állapotban mutatja. A fő kliens képernyő a következő összetevőkkel rendelkezik ebben az állapotban:

 • StrongVPN logó – Vállalati márkaépítés.
 • Szerver neve és száma – Megjeleníti a szerver nevét és kiszolgálójának számát.
 • Opcionális beállítások ikonra – Ez a vízszintes vonal egy kör ikonban a szerver nevétől jobbra. Ennek megérintésével megjelenik a fő beállítások képernyő, amelyen az egyes beállítások képernyői jelennek meg. Ezt később, ebben a szakaszban vizsgáljuk meg.
 • A csatlakozó kapcsoló – Ez jelenleg sötét, jelezve, hogy ki van kapcsolva.
 • Elhelyezkedés – A jelenleg kiválasztott csatlakozási hely (Atlanta, Egyesült Államok), amelyet egy piros figyelmeztető lámpa követ.
 • A kapcsolat állapota – Ez pirossal jelzi a „Lekapcsolva” feliratot, hogy figyelmeztesse Önt, hogy az Internet nem biztonságos.
 • Közösségi média linkek – Ezen ikonok megérintésével kapcsolódhat a StrongVPN Facebook és Twitter oldalához.
 • A támogatás támogatása link – Ezt megérintve betölti a StrongVPN támogatási oldalt a saját webhelyükről. Ezen az oldalon megtalálható a támogatási és számlázási GYIK, a VPN-beállítási útmutatókra mutató hivatkozások, és itt is kitöltheti és elküldheti egy támogatási jegyet..
 • Címek – Az StrongVPN legújabb blogjainak címei.

A kapcsoló megérintésével elindul a kapcsolat folyamata az Atlanta szerverhez. Ez az alábbi középső képen látható, ahol a kapcsolónak sárga figyelmeztető színe van, és az állapot sárga színű, „Csatlakozás”. Ez idő alatt az Android-eszköz tetején üzenetek jelennek meg, amelyek hitelesítik, konfigurálják a VPN-kiszolgálót, egy sötét StrongVPN logót és mások. Megjegyzés: az opcionális beállítások ikon nem jelenik meg ezen a képernyőn.

StrongVPN Atlanta kapcsolat

A fenti kép utolsó képernyője megjeleníti az ügyfelet, amikor csatlakozik az Atlanta VPN szerverhez. Az opcionális beállítások ikonja visszatért. A hely melletti jelzőfény most zöld, a kapcsoló zöld árnyalatú, az állapot pedig zöld színű „Védett”. Az üzenetküldő menüben a StrongVPN logó kék színű is, a „Connected” szóval. Ezután a csatlakoztatott kulcsot helyettesíti egy kulcs, amely jelzi, hogy biztonságban vagyunk. A képernyő alkotóelemeinek színes kódolásával a StrongVPN könnyedén megpillantotta a kapcsolat állapotát.

A bejelentkezés után, amikor csatlakozik a StrongVPN hálózathoz, egy figyelmeztető üzenetet fog látni, amint az az alábbi második képen látható. Ez történt, mielőtt megkapta a csatlakozási képernyőt a fenti képen. Ez normális. Az Android csak tudatja velünk, hogy csatlakozik egy VPN-szolgáltatáshoz, és ellenőrzi, hogy bízott-e a forrásban. A folytatáshoz bízzon a StrongVPN-ben, és koppintson az „OK” -ra, ahogy ezt az alábbi képen is tettük.

Android StronVPN figyelmeztető üzenet

Ez lehetővé teszi, hogy befejezze a kapcsolatot az Atlanta szerverrel, amint az az alábbi kép első képernyőjén látható. Ha megérinti a csatlakozási képernyő felső középpontja közelében lévő helyet, vagy a beállítások ikont (vízszintes vonalak pontokkal egy körön belül), megjelenik a kapcsolat beállításai, amelyeket az alábbi második képernyő mutat. A képernyő megérintésével megjelenik a helyek listája, amelyekhez az OpenVPN használatával kapcsolódhat.

StrongVPN Android Sever Change

A lista lefelé görgetésével és a New York-i megérintésével megkezdődik az Atlanta és a New York szerver közötti váltás. Ezt szemlélteti az alábbi képek. Amint láthatja, az alkalmazás frissíti a helyet a csatlakozási beállításokban, amint az az utolsó két képernyőn látható.

Átállás Atlantából New Yorkba

Miután frissítette a helyet, nyomja meg a készülék Vissza gombját, amely visszatér a fő kapcsolati képernyőhöz, amelyet az alábbi első kép mutat. Vegye figyelembe, hogy az alkalmazás automatikusan megkísérli csatlakozni az új szerverhez, mivel még azelőtt csatlakozott az Atlantához, mielőtt New Yorkba váltott volna. Az alábbi utolsó kép azt mutatja, hogy sikeresen váltottál a két szerver között. A kiszolgálók ilyen módon történő megváltoztatása lerövidíti azt az időt, amikor a VPN-nél nincs a kiszolgálók váltása közben. Alternatív megoldásként leválaszthatja a jelenlegi szervert, kiválaszthat egy másik várost, majd csatlakozhat az új helyhez.

Az Adnroid App Server kapcsoló befejezése

Megvizsgáltuk, hogyan lehet a szervereket csatlakoztatni és váltani a StrongVPN Android alkalmazás segítségével. Most nézzük meg, hogyan lehet leválasztani. A leválasztás egyszerű, egyszerűen érintse meg a csatlakozó kapcsolót. Ezután a rendszer kéri egy visszavonási megerősítő üzenetet, mint amely az alábbi kép első képernyőjén látható. Érintse meg az „OK” gombot, és leválasztja a jelenlegi VPN-kiszolgálót.

Ha nehezen tudja megszakítani a kapcsolatot, szeretne egy kapcsolatot megszakítani, mielőtt befejeződik, vagy ha más módon is szüksége van a leválasztásra, akkor koppintson és húzza le a StrongVPN pajzs ikonját a futó alkalmazások üzenetküldési területén az eszköz képernyőjén. Miután ezt a képernyőt kinyitotta, amint az az alábbi második képen látható, érintse meg a „VPN aktiválja a StrongVPN” területet, amely megjeleníti az alább látható jobb oldali munkamenet-információs képernyőt. A folyamat befejezéséhez érintse meg a leválasztás lehetőséget ezen a képernyőn.

StrongVPN Android App leválasztás

Az utolsó dolog, amelyet meg akarunk vizsgálni az Android alkalmazásban, a megváltoztatható beállítások. Már megtanulta a helymenü használatát a VPN-kiszolgálók megváltoztatásához. Az alábbi kép első képernyőjén megjelenik a beállítások menü, így láthatja a vezérelhető egyéb csatlakozási lehetőségeket is. Ide tartoznak a következők:

 • számla – Ez megmutatja a fiókazonosítóit, és elsősorban a régi fiókokra vonatkozik.
 • Elhelyezkedés – Amint azt már megtudta, ez lehetővé teszi a szerverváltást.
 • Jegyzőkönyv – Az OpenVPN az egyetlen VPN-protokoll, amelyet az Android alkalmazás támogat, de az alábbi második képen látható módon megváltoztathatja a végrehajtását..
  • UDP – Ez az OpenVPN felhasználói Datagram Protokoll, amely nem tartalmazza a TCP felső részét, így gyorsabb, és a StrongVPN Android alkalmazás alapértelmezése.
  • TCP – Ez az átviteli vezérlő protokoll, és jó a nagy késleltetésű kapcsolatokhoz, és azokhoz, amelyek nem tolerálják a csomagvesztést. Hibaelhárítást nyújt a csomagok sorrendjének és elvesztésének ellenőrzésére, és továbbküldi a csomagok helyesbítésére. Ez általában lassabb, mivel ebben a folyamatban szerepelnek extra költségek. Ez nem lesz ideális streaminghez.
  • Proxy – Ezt főleg olyan országokban használják, mint Kína és Irán, hogy segítséget nyújtsanak a kapcsolódási kérdésekben és a cenzúrában, de hasznosak lehetnek streamingben is.
 • Tülekedés – Ez a technológia egy újabb bonyolultsági fokot ad az OpenVPN kliens és az OpenVPN szerver közötti VPN-kapcsolathoz, így valószínűbb, hogy a VPN akadálytalanul haladjon át a hálózaton. Ez segíthet megállítani a mély csomagmegfigyelési technikákat, amelyeket az olyan országok cenzúráznak, mint Kína. Öt különböző módon valósítható meg, amint az az alábbi kép harmadik képernyőjén látható.
  • Letiltva – Ne keverje össze az adatokat.
  • Jelszó – Egy karakterláncot (szót) használunk egy egyszerű XOR művelet végrehajtására a csomag hasznos teherén.
  • Xorptrpos – XOR műveletet hajt végre, a művelethez tartozó csomag hasznos teherének aktuális helyzetét felhasználva.
  • Fordított – Az összes csomag adatot megfordítja.
  • Obfuscate – Ez a három fenti módszer keverékét használja, és a legbiztonságosabb.
 • Távoli port – Ez egy távoli port, amelyet a VPN használhat, ha szükséges. Alapértelmezés szerint a 8293-as Port: egy nagyon kihasználatlan port.
 • Akkumulátor & Kapcsolódás – Ez egy csúszka, amelyet a jobb összeköttetés és a hosszabb akkumulátor élettartam között állíthat be, amint az az alábbi kép utolsó képernyőjén látható.

StrongVPN Android App beállítások

Az utolsó lehetőség, amelyet felhasználóként használhat az Android alkalmazás számára, úgy állítsa be, hogy automatikusan újracsatlakozzon, amikor a telefon újraindul.

A StrongVPN Android alkalmazás csak az OpenVPN protokollt támogatja, ami rendben van, mivel valószínűleg ez a legtöbb protokoll a legtöbb felhasználó számára. Az alkalmazás alapértelmezés szerint UDP, de megváltoztathatja TCP-re hosszabb késleltetésű kapcsolatok vagy több vidéki térség esetén. Ez proxybeállításra is beállítható. Az alkalmazás fejlett funkcióval rendelkezik az adatok összekeverésére, és segít elkerülni az internet cenzúrázását gyakorló személyek által végzett mély csomagok ellenőrzését. A lényeg az, hogy megkönnyíti a VPN-hálózathoz való csatlakozást a kedvenc Android-eszközéről. Csak néhány érintéssel a képernyőn csatlakozhat a kiválasztott VPN-kiszolgáló helyéhez.

StrongVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map