StrongVPN iOS telepítési útmutató

StrongVPN iOS App SetupMehet közvetlenül az iTunesba, vagy meglátogathatja a webhelyüket a StrongVPN iOS alkalmazás legújabb kiadásának megkereséséhez. Ha úgy dönt, hogy a StrongVPN webhelyen indul, akkor egyszerűen kattintson a főmenü „Beállítás” elemére, majd a „StrongVPN for iOS” gombra. Ez elviszi az Apple-hez iTunes tárolja, ahol letöltheti és telepítheti az alkalmazást. Ez az alkalmazás kompatibilis az iOS 8.4 vagy újabb verzióval. Az ügyfél telepítési oldalán manuális beállítási útmutatók is vannak a különböző iOS 5–9-es verziók konfigurálására, hogy szolgáltatásukat az L2TP, PPTP, IPSec és OpenVPN felhasználásával használhassák..


Az alkalmazás első indításakor megjelenik egy rövid bemutató. Az első képernyő üdvözli Önt, és azt mondja, hogy húzza balra az oktatóprogram folytatásához. Az alkalmazásba való első bejelentkezéskor telepítenie kell néhány beállítást. Ezt az alábbi második képernyőképe mutatja. Miután megnézte ezt a képernyőt, húzza újra balra az oktatóanyag folytatásához. A harmadik képernyő megmutatja, hogyan kell váltani a helyeket az alkalmazás segítségével. Húzza ismét balra az ujját, és rövid áttekintést kap a menü eléréséről.

StronVPN iOS App bemutatója

Miután áttekintette ezt az oktatóprogramot, érintse meg az „Oké, megvan” gombot, hogy folytassa az alkalmazás beállítását. Ekkor megjelenik egy olyan hitelesítési képernyő, mint amely a bal oldali képen látható. Meg kell adnia az „e-mail címet” és a „jelszót”, amelyet a fiók regisztrációkor hozott létre. Az információkat az üdvözlő e-mailben találja meg. Miután ezeket helyesen megadta, kapcsolja be a „Maradjon bejelentkezve” kapcsolót, így nem kell újra megadnia ezeket az információkat. Végül érintse meg a „Bejelentkezés” gombot a bejelentkezés megerősítéséhez és mentéséhez.

StrongVPN iOS alkalmazás-hitelesítés és beállítások

Ezzel a képernyő közepén látható képernyő jelenik meg. Az oktatóprogramból tudnia kell, hogy megérinti a központot a StrongVPN beállítások telepítéséhez. Miután megérinti a „Telepítés” elemet, a képernyő jobb felső sarkában látható képernyő jelenik meg. Ez egy információs képernyő az iOS-eszközről, amely tudatja velünk, hogy StrongVPN-nek hozzáférést biztosít az összes internetes forgalomhoz. Érintse meg az „Engedélyezés” gombot az alkalmazás telepítésének befejezéséhez. Az eszköz beállításaitól függően előfordulhat, hogy jóváhagyásához meg kell adnia az eszköz feloldó jelszavát.

Miután a telepítés befejeződött, a képernyő bal oldalán látható képernyő jelenik meg. Ez a fő ügyfélképernyő leválasztott állapotában. Észre fogja venni a képernyő tetején látható nyilvános IP-címet. A képernyő középső területe „Disconnected”. Koppintson a képernyő közepére, hogy elindítsa a kapcsolat folyamatát az Atlanta szerverrel. A középső képernyő, amelynek középső területe most azt mondja: „Csatlakozás”, tudatja velünk, hogy megkezdte a csatlakozási folyamatot. Az atlanta szerverhez történő csatlakozás megváltoztatja az Ön IP-címét és biztonságos az adatok. Azt is észreveheti, hogy a háttér megváltozik az aktuális helynél, amikor a kapcsolat létrejön.

StrongVPN iOS App Connection

Nem lehetett egyszerűbb csatlakozni a StrongVPN hálózathoz az iOS alkalmazás segítségével. Miután megvan a hely, egyszerűen érintse meg a képernyő közepét, hogy csatlakozzon ehhez. De hogyan választott egy másik helyet? Az oktatóprogramból tudnia kell, hogy csak annyit kell tennie, hogy megérinti a képernyő jobb alsó sarkában az aktuális helyet a helylista megjelenítéséhez. Ez a lista a közepén található. Ha kiválaszt egy új helyet, mint például Chicago, akkor kiválaszthatja a protokollt.

Javasoljuk, hogy az IKEv2 protokollt használja az összes iPhone vagy iPad kapcsolathoz, mert támogatja a Mobile IKE-t (MOBIKE). A mobil eszközök nagyon jól működnek az IKEv2-vel. Megpróbálja újracsatlakozni, amikor a mobilhálózatról az otthoni Wi-Fi-re vált, anélkül, hogy leejtné a jelenlegi VPN-munkamenetet. Ezért ideális olyan készülékekhez, mint az iPhone és az iPad. Légy tudatában annak, hogy néhány extra beállítást meg kell tennie, ha a PPTP / L2TP-t választja a választott helyre.

StongVPN iOS App Server kapcsoló

Feltételezve, hogy megérintette az ajánlott IKEv2 protokollt, a bal oldalon lent látható képernyő jelenik meg. Az Atlantával való kapcsolat megszakad, így válthat egy chicagói VPN-kiszolgálóra. Egyszerűen érintse meg az alábbi második kép közepét, hogy csatlakozzon az új chicagói helyhez. Az utolsó kép a befejezett kapcsolatot mutatja. Figyelem: a virtuális IP-címet a Chicagói VPN-kiszolgálótól rendelték el, a képernyőn a következő üzenet olvasható: „Csatlakoztatva”. Azt is észreveszi, hogy a háttér a régi chicagói színházot mutatja.

StrongVPN iOS App Chicago kapcsolat

Az utolsó dolog, amelyet meg akarunk vizsgálni, a StrongVPN alkalmazásmenü, amelyhez jobbra csúsztatva vagy a képernyő bal felső sarkában lévő menüikonra koppintva férhet hozzá. Ez a menü a bal felső sarokban látható. Ez a menü nagyon alapvető, és a következő elemekből áll:

 • StrongVPN logó – Márkaépítés céljából.
 • Fiókja – Ez megmutatja a számlaszámát, és leginkább a régi számlákra vonatkozik.
 • App Info – Ekkor megjelenik egy képernyő, mint amilyen az alul jobbra látható, és információt tartalmaz az alkalmazásáról és a használt könyvtárakról.
 • Támogatás – Ez megnyitja a készüléken a StrongVPN webhely támogatási oldalát, így megvizsgálhatja a GYIK-t, vagy létrehozhat egy támogatási jegyet, és elküldheti az alkalmazottaknak..
 • Kijelentkezés – Ez kijelentkezik az alkalmazásból.

StrongVPN iOS menü

A StrongVPN iOS alkalmazását nagyon könnyű használni. Csak válasszon egy helyet, és koppintson az ügyfélképernyő közepére. Az IKEv2 VPN protokollt használja az OpenVPN helyett, és előnye a MOBIKE. Ez ideálissá teszi az olyan mobil eszközökhöz, mint az iPhone és az iPad, mert megpróbálja újracsatlakozni, ha a munkamenet leáll, és lehetővé teszi az otthoni és a mobilhálózat közötti váltást, miközben megőrzi a jelenlegi VPN-munkamenetet..

StrongVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map