UFCHatalmas UFC rajongók vagyunk, és szinte minden hétvégén élő eseményeket nézünk. Az UFC Fight Pass OTT streaming szolgáltatás nagyszerű módja annak, hogy lépést tartson a legújabb UFC akcióval, a korábbi eseményekkel és az eredeti sorozatokkal együtt. A kihívás akkor jelentkezik, amikor felkészülsz a UFC Fight Night vagy más események megfigyelésére a barátaival, és rájössz, hogy a helyszínen áramszünet van érvényben. Szerencsére megoldásként használhat VPN-t az áramszünet korlátozásainak megkerülésére.

A legjobb VPN az UFC Fight Pass közvetítéséhez

Először érdemes egy megbízható és megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szükség van egy gyors VPN-kiszolgálókkal arra a régióra, ahol a lefedettséget meg szeretné nézni. Javasoljuk az Egyesült Királyságban vagy Írországban a főkártya PPV-visszajátszásainak gyorsabb elérését. Mivel gyors, megbízható szolgáltatást szeretne választani, megosztjuk néhány vezető VPN-szolgáltatót nagy hálózatokkal. Szeretnénk köszönetet mondani mindhárom VPN-szolgáltatásnak, hogy mélykedvezményt nyújtott a látogatók számára. Takarítson meg akár 60% -ot a korlátlan VPN-től az áramszünetek feloldásához és a magánélet védelméhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t az UFC Fight Pass megtekintésére elsötétítés korlátozása nélkül

Én használom ExpressVPN Például, hogyan lehet VPN-szolgáltatást használni az MMA-mérkőzések megtekintésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN UK szerverek

  • Válassza ki a szerver helyét. Az UFC áramkimaradások esetén kiszolgálót válasszon ki az áramszünet területén kívül. Ez eseményenként változhat, ezért nagy hálózattal rendelkező VPN-t ajánlunk.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most az Egyesült Királyságban vagyunk, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen oldalra eljuthatunk, mintha Londonban ülne. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakoznánk egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más pontján.

A VPN-hez való csatlakozás ugyanolyan egyszerű. Most, hogy rendelkezik az IP-címmel az Egyesült Királyság ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy megnézze a BBC Sports angol lefedettségét, vagy bármilyen más csatornát, amelyet meg szeretne választani.

Remélhetőleg mára már láthatja, hogy egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni olyan népszerű szolgáltatásokat, mint a WWE Network, a Hulu és a Pandora. Természetesen továbbra is szüksége lesz egy fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai programozás figyelésében. Élvezheti a TV-műsorokat és a filmeket a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban ült. Ugyanez vonatkozik minden olyan régióra, amelyhez hozzáférni kíván.

UFC Fight Pass tartalom

Most, hogy megmutattuk, hogyan lehet VPN-t használni az UFC Fight Pass eléréséhez, felsoroljuk azt a tartalmat, amelyre a szolgáltatáson keresztül számíthat. Nem akarjuk megzavarni senkit abban, hogy azt gondolja, hogy egy VPN ingyenes hozzáférést biztosít Önnek az élő nézet fizetési (PPV) eseményekhez. A VPN azonban segíthet Önnek az UFC PPV események megtakarításában, attól függően, hogy hol lakik. Ennek ellenére nem fog szabadon hozzáférni az élő PPV eseményekhez. Bónuszként azok, akik az Egyesült Királyságban vagy Írországban csatlakoznak a VPN szerverhez, 48 órával a PPV esemény után megtekinthetik a főkártyát.

A PPV eseményeken túl az UFC Fight Pass hozzáférést biztosít a legjobb mérkőzések ezreihez. Vigyázzon a kedvenc MMA harcosaira, hogy harcolják ki a nyolcszögben. Conor McGregor, Ronda Rousey vagy Jon Jones rajongója vagy? Ha igen, akkor az UFC.tv keresési funkció segítségével megtalálhatja és megnézheti karrierjük során a legjobb mérkőzéseket. A The Ultimate Fighter minden évszakának közvetítésével lépést tartson a legjobban felkészülő és jövőbeli tehetségekkel.

Az UFC Fight Pass oldalán elérhető tartalom teljes listája:

  • Élő események
  • Harc könyvtár – UFC, Pride, Strikeforce, WEC, Invicta FC, Pancrase, Glory, Eddie Bravo International (EBI)
  • Gyűjtemények – Arc / Ki: VanZant / Waterson, Urijah Faber, készülj fel a dicsőségre: Összeütközés – Rico vs. Badr, Fiatal fegyverek, Font-for-font királyok, Arc / Ki: Mousasi / Hall, Kiemelt bout kollekció, Miesha Tate nyugdíjak , Arc / Ki: Alvarez / McGregor, UFC 205: Harc múlt, Szürkés harcok erdővel, Ultiamte Ronda Rousey, Legjobb Shogun Rua, Végső Don Frye, Hírhedtté válva, TUF: Egyéni harcok, Hendo nyugdíjasok, Josh Samman tisztelegése, végső Dan Severn, végső kiborg, nagy ország vs nagylábú, a Gyémánt tucatja, UFC hevederes bajnok: Tyron Woodley, antológia: Georges St-Pierre, antológia: Vitor Belfort, UFC Hírességek csarnoka, a pancrase evolúciója, Brock Lesnar: a fenevad legjobbja , 200-200.
  • Originals – Hol vannak most? 1-3. Évad, húsz / 20 klasszikus, Fightography: A bajnokságok, Fight Pass Twenty / 20, úttörők vagy MMA, Megan Olivi-val folytatott csere, The Thrill and Agonia, UFC Lab, Dana White: Harcot keres, UFC harci mozgás, 3. fokozat Kyra Gracie-vel, MMA a családban, első személy, végső kiesés, MMA gondolkodásmód, harcra született, végső benyújtások, tornaterem menekülése.
  • műsorok – A végső harcos, a végső harcos: Brazília, a végső harcos: Latin-Amerika, TUF: a Smashes, TUF: a nemzetek, a végső harcos: Kína, a hírhedt, az UFC most, az út az UFC-hez: Japán, a punk evolúciója, Végső bennfentes, az UFC bemutatja, a büszkeség, a WEC legjobbja, az UFC Fight Flashback, az UFC főverseny, az UFC vezetékek, az UFC szabadon hagyva, az UFC végső kiesései.

Élvezze az UFC Fight Pass minden izgalmát. Kérjük, kövessen minket @VPNFan a legújabb akciókról és útmutatókról, és ossza meg ezt a bejegyzést barátaival. Ők is élvezhetik az UFC áramszünet eseményeit a világ bármely pontjáról VPN-sel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me