A legjobb VPN-k Baton Rouge számára

Baton RougeBaton Rouge Louisiana második legnagyobb városa. Majdnem 231 ezer lakossal ez a főváros csak a második helyet foglalja el New Orleans államának. Sok dolog vonzza az embereket a városba. Fontos csomópont az ipari, petrolkémiai, orvosi és kutatási tevékenységekhez, valamint a déli növekvő technológiai központjává válik. Ezenkívül a Louisiana State University (LSU) Tigers otthona. Ha nem tudod, ők voltak az első déli főiskolai labdarúgó-válogatott, akik nemzeti bajnokokká váltak. Ha a jövőben a városba látogat, akkor a nyilvános WiFi használata előtt VPN-t kell használnia. Mielőtt elmondanánk, miért, át kell néznie a Baton Rouge legjobb VPN-jeinek listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Baton Rouge emberi lakása a jégkorszak idejére nyúlik vissza. A város nevét a francia felfedező Pierre Le Moyne d’Iberville kapta. Amikor felküldte felderítő partiját a Mississippi folyó felé 1699-ben, vörös oszlopot láttak, amely jelöli a Houma és a Bayogoula törzsi vadászterületek közötti vadászat határát. Természetesen Baton Rouge francia nyelven „vörös botnak” fordul. 1817-ben a település vezetői beépítették a várost.

Manapság sok tennivaló van a városban. Látogathat múzeumokban, parkokban, történelmi tereptárgyakban, a Bluebonnet Swamp Természeti Központban, az állatkertben, étkezési túrán és sok más. Ezenkívül LSU futballjátékot is elkaphat. Nyilvánvaló, hogy a városban nem fog kifogyni a tennivaló. Nem számít, mi az érdekeid, mindig találhat valamit, ami elfoglalja Önt.

A turizmus és a környéken élő emberek sok helyén ingyenes Wi-Fi-vel kínálják az ügyfelek számára az üzleti élet vonzását. Az ingyenes WiFi remek, mindaddig, amíg valamilyen védelmet igényel. VPN használatával biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ez megakadályozza, hogy kiszivárogtassa az érzékeny információit, és nagyon megnehezíti a számítógépes kilátások számára, hogy megsértsék az Ön személyes adatait.

A VPN használatának következő oka a hálózati korlátozásokkal és a földrajzi blokkokkal kapcsolatos. Ha olyan hálózaton tartózkodik, amely nem a sajátja, az adminisztrátorok irányíthatják, hogy mit és mit nem lehet látni. Ez történik az iskolákban, szervezetekben, vállalatokban és még néhány országban. Amikor ilyenkor csatlakozik egy VPN-hez, becsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ezenkívül a blokkoló szoftver nem látja, merre tart, tehát nem tudja blokkolni.

Ezek a legjobb okok a VPN használatához Baton Rouge-ban, de a regisztráció után még többet találhat. Akár megpróbál megkerülni egy szervezet hálózati korlátozásait, megvédeni magánéletét, akár akár egy kimerült játékot is megnéz, a VPN-k biztosítják Önnek. Az összes elérhető protokollopcióval az IKEv2 vagy az OpenVPN titkosítási protokollokat kell használni. Ha választási lehetőséget kap az OpenVPN verziói közül, akkor a leggyorsabb az UDP verzió. A TCP verzió azonban alkalmas azok számára, akik kapcsolódási problémákkal küzdenek.

1. A Baton Rouge legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Mivel a Baton Rouges-ben nincs külön szerver, Atlanta IPVanish-kiszolgálóit fogjuk használni. A tapasztalatból megmondhatjuk, hogy az atlanta szerver gyors és megbízható. Azt is észre fogja venni, hogy az IPVanish-nek több kiszolgálóhelye van az Egyesült Államokban, csakúgy, mint bármely más VPN-szolgáltatáshoz. Ez teszi őket az egyik VPN-választásunknak Baton Rouge-ban való tartózkodás közben.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 48 szervert üzemeltet Atlantaban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például atl.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Amikor egy atlant-a41-es atlanta IPVanish szervert teszteltünk, a sebesség 43,50 Mbps volt..

IPVanish New Orleans sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A tagoknak 7 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A Baton Rouge legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN használatával a gyors VPN-hozzáférés és a MediaStreamer intelligens DNS-szolgáltatásként működnek. Ez elősegíti a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldását. Ez elég előnye az élő sportesemények feloldásának. Még a legfrissebb élő szórakoztató és sportesemények listáját megtalálja az ExpressVPN webhelyen.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Természetesen ez igaz Atlanta-ra is (a legjobb szerverválasztás Baton Rouge-ban). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Atlanta szerver helyét. Mint látható, egy szervert teszteltünk Atlantában, és a sebesség 53,59 Mbps volt.

ExpressVPN New Orleans sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték a hálózati és szolgáltatási funkciók méretét tekintve magas. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN Baton Rouge számára: HMA

HMA Pro VPN

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Pro VPN Network – USA szerverhelyek
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA 175 VPN szervert üzemeltet az Egyesült Államokban, köztük számos szervert New Orleansban (mivel ez a legközelebbi hely Baton Rouge-nak). Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz a „Helyzet módba” kell lépnie, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg New Orleans-t. Innen kiválaszthatja az USA, Louisiana, New Orleans szerverhelyét. Csatlakoztunk egy szerverhez New Orleansban, hogy teszteljük a sebességet, és 30,64 Mb / s sebességűnek találtuk.

HMA New Orleans sebességteszt

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál egyszerűen Havonta 6,99 USD és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

Bár vannak más lehetőségek is, mindig megnézheti a mi oldalainkat top 10 VPN lista. Úgy gondoljuk azonban, hogy a legjobb választásokat nyújtottuk Önnek. A sebesség, megbízhatóság, ár, biztonság és helyek alapján választottuk meg őket. Mivel sokan Baton Rouge-ban vagy a közelben találhatók, biztosan biztos a legjobb sebesség. Azok számára, akik próbálják streaming tartalmat, a sebesség nagyon fontos. Természetesen minden opciónknak nagyszerű hálózata van. Ez azt jelenti, hogy nem hibázhat meg egyik választással sem. Remélhetőleg útmutatónk segít megalapozott döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map