Jelkép a Kaspersky Lab számáraA Kaspersky Lab évek óta megbízható név az antivírus-iparban. A társaságot Oroszországban 1997-ben alapította Eugene Kaspersky. A világ szinte minden országában működnek, és elsősorban a vállalatokra koncentrálnak. A Kaspersky Lab jelenleg három szintű fogyasztási cikket kínál. Ezek a vírusvédelem, az Internet biztonság és a Teljes biztonság. Ebben az áttekintésben demonstrációnk az Internet Security termékét fogja használni.

Az Ön igényeitől függ, hogy a Kaspersky milyen verzióját kapja. Össze fogjuk hasonlítani őket ebben a felülvizsgálatban, megmutatjuk az árstruktúrát, és segítünk megtalálni a legjobb választást. Az árakat 3 számítógépre mutatják egy évre, de más kombinációkat is mutatunk.

Árképzés a Kasperskey számáraA fenti képen látható, hogy a Kaspersky Anti-Virus 39,99 dollár egy évre. Ez biztosítja az alapszintű lefedettséget, és megvédi egy választott eszközt. Ha felmegy az Internet Security kiadásra, legfeljebb három eszközt fedezhet évi 49,99 dollárért. Ezen felül megkapja a pénzügyi biztonság, a szülői felügyelet és az identitásvédelem lehetőségeit. A Total Security kiadásban öt eszközt szerezhet 59,99 dollárért évente, és extra funkciókat, amelyeket egy pillanat alatt felülvizsgálunk.

Ha több eszközt vagy több évet szeretne, a Kaspersky segíthet Önnek. Kedvezményeket kínálnak több eszközre, valamint egy, két és három éves tervre. Ha további árazási információt szeretne, akkor megtalálhatja az oldalán. Felhívjuk figyelmét, hogy csak a Kaspersky Internet Security verzióját jelenítjük meg.

3 eszköz5 eszköz10 eszköz
1 év$ 49.99$ 59.99$ 109.99
2 év$ 74.99$ 89.99$ 164,99
3 év$ 99.98$ 119,98$ 219,98

Hamarosan áttekintettük a különböző funkciókat, hogy segítsünk a legjobb választásban. A felülvizsgálat érdekében a Windows 10-et fogjuk használni. A Kaspersky a régebbi Windows-verziókat is támogatja. A Mac, az Android és az iOS verziók is elérhetők, de később ezekről fogunk beszélni. Egy licenc három eszközre vonatkozik, ha rendelkezik az Internet Security-vel, vagy öt licenc a Total Security kiadáshoz.

Vírusvédelem

A legtöbb víruskereső program ugyanúgy működik. Telepíti a szoftvert, és elvégzi az első vizsgálatot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jelenleg nincs vírus. A beolvasás után a definíciók frissülnek. A Kaspersky segítségével telepíti a szoftvert és frissíti a meghatározásokat a szkennelés előtt. A frissítés gyakran észleli a vírusokat a készüléken, mielőtt a szkennelés megtörténik.

A Kaspersky keresése ütemezhető. Választhat egy teljes rendszer-, gyors-, szelektív- vagy akár egy külső eszköz vizsgálatát is. Néhány versenytársától eltérően, a Kaspersky azonnal megvizsgálja az esetleges külső vagy USB-meghajtókat. Amint bedugja az egyiket, egy felugró értesítést kap, amelyben megkérdezi, hogy be kívánja-e szkennelni a meghajtót vagy hagyja-e egyedül. Ha úgy dönt, akkor minden gyanús fájlt karanténba helyez. Szüneteltetheti a védelmet.

Az Internet Security és a Total Security játékmódot kínál. Ez lehetővé teszi a szkennelés elhalasztását, ha a CPU-t és a meghajtókat erősen használják. Az utolsó dolog, amit szeretne, az, hogy megbántják a vírusszoftvereket. A játékosoknak nem kell választaniuk a védelem és a teljesítmény között.

Látogasson el a Kaspersky antivírusra

Biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások

Bármely víruskereső programmal különböző funkciók vannak, a kívánt igények alapján. A Kaspersky Anti-Virus alapvető lefedettséget kínál. Mint már említettük, az Internet Security verzióját fogjuk használni. Az egyik dolog, amit szeretünk a Kaspersky iránt, a könnyű használat. Mint az alábbi képen látható, a konzol nagyon könnyen olvasható. A Kaspersky-nak nagyon sok tulajdonsága van, tehát a főbbokkal foglalkozunk. A teljes lista elérhető a weboldalon.

Internetbiztonsági konzol

A Kaspersky Anti-Virus veszélyek elleni védelmet és teljesítmény-optimalizálót kínál. Rendben, ha alapvető lefedettséget keres. Az Internet Security és a Total Security csomagokkal azonban még néhány lehetőséget kap.

Fenyegetésvédelem – Az összes verzió része. Biztonságot nyújt a felhasználó számára az összes fenyegetés blokkolásával.

Optimalizált teljesítmény – Az összes verzió része. Optimalizálja a szoftver teljesítményét, így az antivírus nem lassít le.

Biztonságos pénz – Ez a praktikus szolgáltatás megvédi adatait online pénzügyi tranzakciók során. Csak az Internet és a Teljes biztonság számára elérhető.

Személyiség / adatvédelem – Funkciók sorozata, amelyek célja a magánélet védelme. Ez magában foglalja a webkamera letiltását, a privát böngészést, a képernyőn megjelenő billentyűzetet, a biztonságos billentyűzetet és az adathalászat elleni lehetőséget. Csak az Internet és a Teljes biztonság számára elérhető.

Szülői felügyelet – Online biztonságban tartja a gyermekeket. Csak az Internet és a Teljes biztonság számára elérhető.

Digitális eszközvédelem – Magában foglalja a jelszókezelőt, a jelszó szinkronizálását, a fájlkezelőt, a számítógép tisztító eszközét és az automatikus automatikus biztonsági mentést. Csak a teljes biztonsághoz elérhető.

Kaspersky Safe Kids – Ez a prémium szolgáltatás meghaladja a szokásos szülői felügyeletet. Ez segít megóvni gyermekeit számítógépein, Mac-jain, Android-on & iOS eszközök azáltal, hogy megakadályozzák a nem megfelelő alkalmazásokhoz, tartalomhoz és webhelyekhez való hozzáférést. Ez szintén figyelmeztet a valós idejű problémákra. Csak a teljes biztonsághoz elérhető.

A Kaspersky számos funkcióval rendelkezik. Mindezeket nem soroltuk fel fent, de megmutattuk a legfontosabbkat. Sokan igazán összpontosítanak személyes biztonságra. Örülök, hogy a felhasználó számára elérhető.

Telepítés és támogatás

A Kaspersky telepítése egyszerű. Miután letöltötte a kívánt verziót, folytassa és kattintson a telepítés gombra. A program szerint 10 percig tart a telepítés, de a miénk kevesebb, mint egy perc. Ha kész, a program tálcájának alján megjelenik egy ikon, amely úgy néz ki, mint a Kaspersky ikon, amelyet felül mutatunk. Kattintson az ikonra a konzol megnyitásához. Ezt a képernyőt látta korábban.

Internetbiztonsági konzol

Itt szkennelheti a rendszerét, vagy hozzáférhet a többi szolgáltatáshoz. Kattintson a szkennelésre, hogy megjelenítse a különböző szkennelési lehetőségeket.

beolvasási képernyő

A fenti vizsgálat során egy objektumot törölhet. Ezenkívül elvégezte a rootkit vizsgálatot. A képen látható törölt fájl hamis. Örülünk, hogy repülő színekkel átjutottunk.

A támogatást többféle módon kezelik. A technikai támogatást telefonon, élő csevegésen, e-mailben, tudásbázison és jegyek benyújtásán keresztül kínálják. Az élő csevegés és a telefonos támogatás heti 7 napon, 17:00 és 23:00 óra között érhető el. Nem érhető el karácsony vagy újév napján.

Rendszerhatás és antivírus teljesítmény

Két fontos tényezőt kell figyelembe venni, amikor a vírusvédelmet választja. Ezek a hatás és a teljesítmény. A tisztázás kedvéért a rendszer hatása az az erőfeszítés, amelyet egy program a számítógépére gyakorol intenzív használat során. A Kaspersky sok időt töltött azzal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendszere a lehető legegyszerűbben működik-e. A független laboratóriumi eredmények 92% -os eredményességet mutatnak. Ez egy nagyon szilárd teljesítmény a vírusszoftverek számára. Nem sok különbséget tapasztaltunk, amikor ugyanazt próbáltuk megcsinálni.

Ugyanez a labor (av-Test) kijelentette, hogy az Internet Security verziója minden fenyegetés ellen védett. Ez magában foglalja az elmúlt négy hét során felfedezett széles körű rosszindulatú programokat, valamint az internetről és az e-mailekből származó rosszindulatú programok támadásait. Az antivírus teljesítményének másik része a hamis pozitív eredmények száma. Noha az ipari átlag 3, a Kaspersky Internet Security-nek még nem volt.

Látogasson el a Kaspersky antivírusraVizsgálataink

A víruskereső szoftverekről szóló vélemény írásának része a tesztelés. Gondolkozott már azon azon, hogy az antivírus működött-e? Nos, van néhány webhely, amelyek hamis vírusfájlokat tölthetnek le erre a célra. Az Eicar.org számos fájlt tartalmaz, amelyeket bárki ingyenesen letölthet. Amikor megpróbáltuk, azonnal megkaptuk az alábbi üzenetet.

hamis vírus figyelmeztetés

Készítettük a hamis vírushúrot is, amelyet ugyanaz a hely adott nekünk. Amint elmentettük a fájlt, blokkolta és eltávolította. Az utolsó teszt során elvittük a hamis vírus húrját, és elmentettük egy USB meghajtóra. Amikor újra bedugtuk, a rendszer arra kéri, hogy azonnal ellenőrizze a meghajtót. Természetesen megtalálta a fájlt és karanténba helyezte. A Kaspersky Internet Security Mac verziója hasonló a Windows verzióhoz.

Kaspersky Internet Security for Android

Az Android mobil verziója Kaspersky Internet Security. A letöltéshez lépjen a Google Play Áruházba, és írja be a Kaspersky parancsot. Miután megtalálta, kattintson a telepítés gombra. Ezután kattintson a megnyitás gombra.

Az első három képernyő Androidra

Most kattintson a folytatás gombra. Válassza ki országát, és olvassa el az állításokat. Tudjuk, hogy mindenki elolvassa a Végfelhasználói licencszerződést, igaz? Miután végzett, kattintson az elfogadás és folytatás gombra.

Kaspersky mobil bejelentkezés

Most már meg is kezdheti. Kattintson a gombra, amely szerint futtassa a vizsgálatot. A befejezés után üzenetet fog kapni arról, hogy van-e probléma. A képernyő alján elérheti a beállításokat.

Kaspersky for Android képernyők

Itt is beállíthatja a GPS-t a telefon megkeresésére, vagy kikapcsolására a potenciális tolvajoktól. Mint láthatja, a Kaspersky Internet Security for Android minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyre számíthat. A Kaspersky iOS verziója nagyon hasonló, ezért itt nem beszélünk róla.

Végső gondolatok

Az összes szolgáltatás és védelem áttekintése után azt találjuk, hogy a Kaspersky Lab Internet Security kiváló termék. A tesztekben és a független laboratóriumok tesztelésében egyaránt a szoftver magas szintű teljesítményt nyújtott. Szeretjük, hogy mindent könnyű megtalálni és használni, és az extra funkciók jó bónuszt jelentenek. Nem meglepő, hogy sok vállalat vírusvédelmet vár a Kaspersky-től.

Látogasson el a Kaspersky antivírusra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me