Indítsuk el a PureVPN áttekintést azzal a pillantással, hogy miként alakult a vállalat. A hongkongi székhelyű GZ Systems Ltd. 2006-ban elkezdett kísérletezni egy VPN-vel, hogy megvédje a sávszélességet a média streamingt vagy online játékokat játszó internetszolgáltatók internetes szolgáltatásainak. Így megszületett a PureVPN. 2007-ben mindössze két helyszínen kezdték meg a PureVPN kereskedelmi üzemeltetését szerverekkel. Gyorsan nőtt a felhasználók és a helyszínek száma, csupán az első évben tizenhatra nőtt. Napjainkban az egyik legnagyobb VPN-hálózattal rendelkeznek, több mint 2000 szerverrel 180 helyen, 141 különböző országban elterjedve. Technológiájuk is növekedett. Fejlesztettek egy egyedi szoftvert a Windows, a Mac OS X, az iOS és az Android számára. Saját felügyelt gigabites hálózattal rendelkeznek, több mint 80000 IP-címmel elérhetők az előfizetők számára az egész világon.

PureVPN

Árképzés és különleges ajánlatok

A PureVPN sokféle VPN-csomagot kínálott, de most már egyetlen csomagban is elhelyezett. Három távra szóló terv szerint értékesítik. Sok VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan növekvő kedvezmények vonatkoznak ezekre a tervekre a hosszúság alapján. Ezek a tervek havi, éves és 2 éves. Ez azt jelenti, hogy jelenleg kaphat egy hónap PureVPN szolgáltatást 10,95 dollárért, 12 hónapot 4,08 dollárért havonta, és 2 évig csak 2,88 dollárt havonta. Ez azt jelenti, hogy menthet 74% kedvezmény normál havi ára, ha feliratkozik 2 éves szolgáltatásra.

PureVPN árképzés

Néhány kiegészítőt eladnak, amelyek a következők:

 • NAT tűzfal – 4,99 USD / hó
 • Dedikált IP – 4,99 USD / hó
 • Dedikált IP with DDoS védelem – 5,99 USD / hó

Szóval, mit kap a pénzéért a PureVPN? A következő előnyöket kínálják előfizetőiknek:

 • Ingyenes, egyedi VPN szoftver Windows, Mac OS X, iOS és Android számára
 • 5 Egyidejű csatlakozások
 • Korlátlan VPN sávszélesség és használat
 • Világszerte virtuális IP-k több mint 2000 szerverről 141 különböző országban
 • Az előfizetők között megosztott IP-címek a jobb adatvédelem érdekében
 • VPN-protokollok választása: OpenVPN (TCP-UDP), SSTP, L2TP, IKEv2 és PPTP
 • Titkosítás választás célja alapján
 • A cenzúra és a földrajzi korlátozások megkerülésének képessége
 • A Wi-Fi hotspot védelme a hackerek és a személyazonosság-lopások ellen
 • VoIP támogatás a távolsági költségek megtakarításához
 • A P2P és a fájlmegosztás támogatása
 • 31 napos pénz-visszafizetési garancia

PureVPN fizetési módszerekA PureVPN számos módon fizethet VPN-szolgáltatásáért. A következő hitelkártyákat fogadják el: VISA, MasterCard, American Express, Discover, JCB, VISA Electron és VISA Delta. Ha szeretné, ha az összes online fizetését egy helyen tartja, akkor a PayPal is elfogadásra kerül. Azok számára, akik egy kicsit több névtelenséget szeretnének, a Bitcoin segítségével fizethetnek. Fizetéseket fogadnak el a Paymentwall, az Alipay, a CashU és még sok más keresztül is. Ha PayPal vagy Bitcoin fizet, a fiók létrehozásához csak egy felhasználónév, jelszó és e-mail cím szükséges..

Látogasson el a PureVPN oldalra

Kockázatmentes próbaidőszak

A PureVPN tudja, hogy szeretné kipróbálni szolgáltatásait, mielőtt megvásárolná, így 31 napos 100% pénz-visszatérítési garanciát kínálnak az új előfizetőknek. Ennek elég időnek kell lennie ahhoz, hogy teljes mértékben kipróbálhassa VPN szolgáltatásait és támogatását. A PureVPN visszatérítési politika kimondja, hogy a visszatérítés jóváhagyása előtt először megpróbálnak minden problémát megoldani.

Ha teljesíti a visszatérítési politika kritériumait, és nem teljes mértékben elégedett a szolgáltatással, akkor a teljes vételárat visszatéríti. A visszatérítés igényléséhez küldjön egy e-mailt az [email protected] címre, feltüntetve a VPN-felhasználónevet és az előfizetés lemondásának okát. A visszatérítés nem történik meg a vásárlástól számított 31 napon belül.

PureVPN hálózati és szerver helyek

Ahogy a bevezetésben elmondtuk, a PureVPN hálózat mindössze 2 szerverhellyel indult, de több mint 180-ra nőtt. Saját maguk kezelik a gigabites VPN-kiszolgálók hálózatát, amely 141 különböző országban több mint 2000 VPN-szerverré nőtt, és több mint 80 000 IP-vel rendelkezik. címek. Szervereik vannak szinte minden nagyobb kontinensen, beleértve Afrikát, Ázsiát, Európát, Óceániát, Észak-Amerikát és Dél-Amerikát.

 • Észak Amerika
  • Kanada – Montreal, Quebec, Vancouver
  • USA – Ashburn, Atlanta, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, Seattle, Washington, DC
  • Bahamák, Barbados, Bermuda, Brit Virgin-szigetek, Kajmán-szigetek, Dominika, Dominikai Köztársaság, El Salvador, Grenada, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Mexikó, Montserrat, Nicaragua, Puerto Rico, Szent Lucia, Trinidad és Tobago, Törökország és Caicos sziget
 • Közép-Amerika
  • Belize, Costa Rica
 • Dél Amerika
  • Aruba, Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Venezuela
 • Európa
  • Egyesült Királyság – Gosport, London, Maidenhead, Manchester
  • Franciaország – Párizs, Roubaix
  • Németország – Berlin, Frankfurt, Hessen, München, Nürnberg
  • Albánia, Ausztria, Belgium, Bosznia, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Man-sziget, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Moldova, Montenegro , Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna
 • Óceánia
  • Ausztrália – Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney
  • Új-Zéland, Pápua Új-Guinea
 • Ázsia
  • Afganisztán, Örményország, Azerbajdzsán, Banglades, Bahrein, Brunei, Kambodzsa, Kína, Grúzia, Hong Kong, India, Indonézia, Japán, Jordánia, Kazahsztán, Kuvait, Kirgizisztán, Laosz, Libanon, Makaó, Malajzia, Mongólia, Mianmar, Omán, Pakisztán , Fülöp-szigetek, Katar, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Dél-Korea, Srí Lanka, Szíria, Tádzsikisztán, Tajvan, Thaiföld, Türkmenisztán, Egyesült Arab Emírségek, Üzbegisztán, Vietnam, Jemen
 • Afrika
  • Algéria, Angola, Zöld-foki-szigetek, Egyiptom, Etiópia, Ghána, Kenya, Madagaszkár, Mauritánia, Mauritius, Marokkó, Nigéria, Nigéria, Szenegál, Seychelle-szigetek, Dél-Afrika, Tanzánia, Tunézia

A városok ezen listájának áttekintésekor könnyű belátni, hogy a PureVPN szervereknek szerte a világon vannak kiszolgálói, és több szerverük van népszerűbb helyeken, amint azt már említettük. Hálózatuk támogatja a legtöbb VPN protokollt, ideértve az OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec, IKEv2 és PPTP protokollokat. A PureVPN egyedi szoftver áttekintésekor egy kicsit részletesebben tárgyaljuk ezeket a protokollokat.

A PureVPN az adatátvitelt is végrehajtja, amelynek során a hálózati hatékonyság érdekében csúcsidőben a kiválasztottól eltérő adatközpontra lehet irányítani. Ez az átirányítás üzleti és kereskedelmi logikát használ arra, hogy alacsony késleltetésű, nagysebességű szerverre irányítson egy másik adatközpontban ugyanazon országon belül, vagy megakadályozza a legközelebbi rendelkezésre álló országot. Láthatjuk, hogy ez probléma, ha egy adott országhoz kapcsolódik valamilyen célból (IP-cím), és ők a hálózati hatékonyság érdekében átirányítottak egy másik országba.

A PureVPN elkötelezett az internet szabadsága iránt, és sok helyen lehetővé teszi a fájlok megosztását. A fájlmegosztás ezen helyekre történő korlátozása elősegíti őket a hálózat teljes teljesítményének fenntartásában. Ezek a helyek szintén általában barátságosabbak a fájlmegosztás és a P2P szoftverhasználat szempontjából.

Látogasson el a PureVPN oldalra

Adatvédelem és biztonság

Nincs napló hitelesítveA PureVPN kiterjedt adatvédelmi politikával rendelkezik, amely egyértelmûen rámutat arra, hogy nem vezetnek nyilvántartást a hálózat tevékenységeirõl. Ez eltér a múlttól, de a PureVPN 2019-ben nem volt naplózott tanúsítvánnyal. Nem tárolnak semmilyen információt a VPN felhasználói tevékenységeiről, amint azt egy harmadik fél által végzett ellenőrzés igazolta. Az egyetlen dolog, amit tudnak, az a nap, amikor csatlakoznak egy szerverhez, és az ISP, ahonnan csatlakoztak. Ez segít a hibaelhárításban. Itt egy részlet a felhasználói tevékenységek naplózására vonatkozó adatvédelmi politikájukról:

Nincsenek nyilvántartások az Ön böngészési tevékenységeiről, csatlakozási naplóiról, az Ön számára kiosztott VPN IP-kről, az eredeti IP-kről, a csatlakozási időről, a böngészés előzményeiről, a meglátogatott webhelyekről, a kimenő forgalomról, a tartalomról vagy az adatokról vagy a DNS-lekérdezések által generált.
Szeretnénk, ha biztosan tudnák, hogy minimális mennyiségű adatot gyűjtünk, amelynek egyetlen célja a VPN és a Proxy szolgáltatás működtetése, és zökkenőmentes működése. Rendszereinket, folyamatainkat és szervereinket úgy terveztük, hogy ne tároljunk érzékeny / személyesen azonosítható adatokat. Ezt úgy tervezzük, hogy biztosítsuk NINCS adatok megosztását, még akkor is, ha a törvény ezt megköveteli.

Mint már említettük, a PureVPN-t 2019-ben ellenőrizték. Íme egy részlet az eredményekből:

Nem csak azt állítják, hanem bebizonyítottuk, hogy rendszereinket és konfigurációinkat az USA egyik vezető független könyvvizsgálója, az Altius IT ellenőrizte. A könyvvizsgáló igazolta, hogy:
“Nem találtam bizonyítékot a rendszerkonfigurációkra és / vagy a rendszer / szolgáltatás naplófájlokra, amelyek önállóan vagy együttesen vezethetnek egy adott személy azonosításához és / vagy a személy tevékenységéhez a PureVPN szolgáltatás használatakor.”

Ebből a részből láthatja, hogy a PureVPN nem naplózza konkrét tevékenységeket, például a meglátogatott webhelyeket, a letöltött tartalmat vagy a VPN-hálózathoz csatlakozás közben használt szoftvereket vagy alkalmazásokat. Hongkongban vannak, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Mindemellett be fogják tartani a megfelelő igazságszolgáltatási csatornákat, de az általuk nyújtott információ minimális.

Milyen titkosítást kínál a PureVPN a hálózat felhasználói számára? Windows szoftverük számos protokollt támogat, beleértve az OpenVPN, SSTP, IKEv2, L2TP és PPTP protokollokat. Az OpenVPN-t az elsődleges alapértelmezett protokollként valósítják meg az Android kliensen. Alapértelmezés szerint az összes adat titkosítva és dekódolva van egy AES-128-CBC titkosítóval, amelyet 128 bites kulccsal inicializáltak. Ha paranoidabb típusú, akkor magasabb szintű titkosítást választhat manuálisan. Mac OS X szoftverük támogatja az L2TP-t és a PPTP-t. Az iOS-alkalmazásuk az IKEv2 protokollt használja, amely ugyanolyan biztonságosnak tekinthető, mint az OpenVPN, de jó a mobil eszközökhöz, mert könnyen csatlakozik és fenntartja a VPN-szekciót, amikor a kapcsolat elveszik vagy megváltozik. Ennek oka a MOBIKE támogatása. Ez azt jelenti, hogy a választott operációs rendszertől függetlenül mindig biztos lehet abban, hogy az Internet forgalma biztonságosan titkosítva egy megbízható kapcsolattal, amikor a PureVPN szerverhez csatlakozik..

PureVPN támogatás

A PureVPN egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyeknek 24 órás élő csevegése van a könnyű technikai, értékesítési vagy számlázási kérdések megválaszolására. Kipróbáltuk az élő csevegésüket, és örömmel mondhatom, hogy úgy tűnik, hogy mindig ott vannak. Szinte azonnal válaszolnak, és átirányítják Önt egy másik ügynökhöz, ha az, aki a hívására válaszol, nem segít. Időnként kérdéseket irányítanak a GYIK-re és a támogatási oldalakra. További technikai problémákra egy 365/24/7 e-mail jegy-támogatási rendszert biztosítanak, nagyon gyors válaszidővel. Általában egy órán belül kapcsolatba lépnek veled. A kérdésünkből kapott válasz gyors, szakszerű és tömör válasz volt.

Látogasson el a PureVPN oldalra

PureVPN Windows Client

A PureVPN csapata alkalmazásokat fejlesztett ki Windows, Mac, iOS és Android számára. Gyorsan megmutatjuk a Windows alkalmazást. Ugyanazt a könnyen kezelhető felületet várhatja el minden alkalmazásukban. Amint láthatja, az ügyfél bármilyen kiszolgáló helyét kiválaszthatja. Országok vagy városok szerint kereshet helyeken. Megállapíthatja, hogy a PureVPN az egyik legnagyobb VPN-hálózattal rendelkezik.

PureVPN Windows alkalmazás

A VoIP és a P2P-t támogató helyek mellett néhány jelölést észlel. A PureVPN azt is megmutatja, hogy mely kiszolgálóhelyek vannak virtuálisan. A virtuális szerverek nem a felületen látható helyen találhatók. Ha a magánélet védelme célja az adott országban, akkor nem javasoljuk ezek használatát. Ha azonban csak helyi IP-címet szeretne, akkor a virtuális szerverek jobb választás.

A PureVPN alkalmazás beállításai

A PureVPN Windows kliensnek több módja van, beleértve az adatfolyamot, az Internet szabadságát, a biztonságot / adatvédelmet, a fájlmegosztást és a dedikált IP-t. Ennek az opciónak a használatához külön IP-t kell hozzáadnia fiókjához. Ha jobban szeretné ellenőrizni a kapcsolatot, az alkalmazás lehetővé teszi az IKEv2, PPTP, TCP, UDP, L2TP és SSTP protokollok közötti választást is. A legtöbb célra az IKEv2-t és az OpenVPN UDP-t ajánljuk.

Látogasson el a PureVPN oldalraPureVPN Speed ​​Test

Gyakran olyan gyakran végezzünk sebesség-teszteket a legnépszerűbb szolgáltatóinkon, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a teljesítmény megegyezik-e a par értékkel. Tesztelésünkben nagyon különbség volt az ISP kapcsolat sebessége és a PureVPN-en keresztüli titkosított kapcsolat között. A teljesítmény továbbra is elég gyors ahhoz, hogy HD tartalmat továbbítson és probléma nélkül letölthessen. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik egy olyan népszerű országhoz, mint az Egyesült Államok, akkor javasoljuk, hogy válasszon egy adott kiszolgáló helyét. Ilyen módon választhat a keleti parti és a nyugati part közötti szerver között, az Ön jelenlegi helye alapján.

PureVPN sebességteszt

Amint az a fenti képekből látható, a titkosított kapcsolat az ISP alapszintű letöltési sebességét 115,56 Mb / s-ról 63,35 Mb / s-ra csökkentette. Ez 45% -os csökkenést jelent egy szerverhez Atlanta, GA-ban. Ez elfogadható és elég gyors ahhoz, hogy a feladatok széles skáláját elvégezze.

Következtetés

A PureVPN 2007 óta működik a VPN-üzletben. Mindössze két telephellyel kezdték meg a hálózatot, és ma már több mint 180, 141 különböző országban vannak. Több mint 2000 szerverük van, több mint 80 000 IP-címükkel az előfizetők számára. Több szerverrel rendelkeznek népszerű országokban, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Hollandiában. Ezek hitelesített nem naplózó VPN-k, és nem rögzítik az egyéni tevékenységeket, a használt szoftvereket vagy az alkalmazásokat, illetve a felhasználó által meglátogatott webhelyeket, illetve a webhelyeket, amelyeket a felhasználók a szolgáltatásuk használata közben meglátogattak. A PureVPN VoIP és P2P barátságos, sőt megmutatja, hogy mely szerverek a legmegfelelőbbek ezeknek a tevékenységeknek a hálózatán. Meg fogják felelni a megfelelő törvényi előírásoknak, de nem vezetnek naplót a felhasználói tevékenységekről, így a megadott információ minimális lenne. A PureVPN székhelye Hong Kongban van, amely nem követeli meg az ilyen információk megőrzését.

A PureVPN egyedi szoftveralkalmazásokkal rendelkezik Windows, Mac OS X, Android és iOS rendszerekre. Ezeket az alkalmazásokat könnyű telepíteni, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy néhány egérkattintással vagy a képernyő megérintésével csatlakozzanak a VPN-kiszolgálókhoz. Saját szoftverük az üzemmódok fogalmát használja. A módok egyszerűsítik a kapcsolat technikai beállítását egy adott cél alapján. Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a használni kívánt módot és a csatlakozási helyet. Kiválaszthatja a helyet közvetlenül vagy célból a szoftverük segítségével. A Windows, a Mac OS X és az Android alkalmazások a VPN számára elérhető fejlettebb funkciók néhányát tartalmazzák, beleértve a VPN megszakítókat, a biztonságos DNS-t, az IPv6 szivárgás elleni védelmet és a megosztott alagútépítést. Az iOS-alkalmazásuk igény szerinti VPN-t tartalmaz.

Valamennyi alkalmazásuk biztosítja az iparágban elérhető legjobb titkosításokat az AES-128 és az AES-256 formátumban. A Windows kliens különféle VPN protokollokat támogat. Mac OS X szoftverük támogatja az SSTP, L2TP és PPTP fájlokat. Android-alkalmazásuk OpenVPN-t (TCP / UDP) használ, amelyet sokan az iparág egyik legjobb VPN-protokolljának tartanak. Az iOS-alkalmazásuk alapértelmezés szerint az IKEv2-re vonatkozik, amely biztonságos, gyors és megbízható. A MOBIKE támogatása ideális választást jelent több háztartású eszközhöz, mint például az iPhone és az iPad, mivel megkönnyíti a VPN-hez való újracsatlakozást, ha megváltoztatja a Wi-Fi hotspotokat, vagy ha otthoni hálózatoktól továbbítja a celluláris adatokra..

Ezen túlmenően a PureVPN rendelkezik manuális útmutatókkal és vizuális beállítási útmutatókkal a szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz Windows, Mac OS X, Android, iOS, Ubuntu, útválasztók és több mint 20 más eszköz segítségével, különféle VPN protokollokat használva. Támogatásuk a 24/7 online csevegéssel kezdődik. Nekik is van egy nagyméretű GYIK-adatbázisuk és e-mail jegyrendszerük.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Van ügyfeleik a Windows és a Mac OS X számára.
 • Mobil alkalmazásai vannak iOS és Android számára.
 • A nem technikai felhasználók számára a csatlakozás egyszerűsítésére szolgáló módok.
 • Öt egyidejű bejelentkezés.
 • Megszakító kapcsolóik vannak a Windows, a Mac OS X és az Android szoftverben.
 • Egyéb fejlett funkciókkal is rendelkeznek, mint például a megosztott alagútolás, a VPN on Demand, a biztonságos DNS-védelem és az IPv6-szivárgás-védelem.
 • 31 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Távolítsa el a pénz-visszafizetési garancia korlátozásait.
 • Tartalmazza a NAT tűzfalak védelmét további költségek nélkül.

A PureVPN hálózat magában foglalja a legtöbb kontinenst. Szervereik vannak Afrikában, Ázsiában, Európában, a Közel-Keleten, Észak-Amerikában, Óceániában és Dél-Amerikában. Gyors VPN hálózatuk van, ahogyan azt a sebességtesztünk is mutatja. A PureVPN külön árengedményt kínál felkérőinknek. 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így sok idő áll rendelkezésére, hogy kipróbálják szolgáltatásaikat, és megnézhesse, megfelel-e az Ön igényeinek. Tesztelje VPN-szolgáltatásaikat, és ellenőrizze, hogy az Ön számára megfelelő-e. Ha tetszik, regisztrálhat korlátlan hozzáférésre havi 2,88 dollárért.

Látogasson el a PureVPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me