2016 januárjában a Anonabox A csapat három új eszközt mutatott be a 2016-os Consumer Electronics Show-n (CES) Las Vegasban. A tavalyi megvásárlás után az Anonabox új kezdődik az új Pro, Tunneler és Fawkes készülékekkel. A felülvizsgálatomat a Pro és a Tunneler verziókra fogom összpontosítani, mivel ezek támogatják a VPN-t. Az Anonabox kezdetben partnerségben volt HideMyAss és a közelmúltban VyprVPN egyéni felületet és 30 napos ingyenes VPN-t biztosít bármelyik eszköz megvásárlásához. VPN-beállító képernyőjük megkönnyíti a VPN-szolgáltatásokhoz való kapcsolódást. Tudja meg, hogyan védi magánéletét útközben az Anonabox segítségével.

Anonabox VPN Router

Miközben leginkább a VPN-t támogató eszközök áttekintése érdekli, fontos megjegyezni, hogy az Anonabox teljes termékcsaládot tartalmaz. A Tunneler kivételével mindegyik Tor útválasztóként működik. Mielőtt áttekintenénk az áttekintésünket, szeretnék egy pillanatra megosztani egy rövid áttekintést a teljes Anonabox termékcsaládról.

Anonabox eszközök & Árazás

Itt van egy pillantás azokra az eszközökre, amelyeket jelenleg közvetlenül az Anonaboxból vagy az Amazon-on vásárolhat. Azok, akik közvetlenül a webhelyükön vásárolnak, lehetősége van hitelkártyával, PayPal-nal vagy Bitcoin-nal fizetni a BitPay-en keresztül. Örömmel látjuk, hogy elfogadják a Bitcoint.

Anonabox eszközök

  • Eredeti – Csatlakoztassa és játssza le a Tor útválasztót hardver jelszóval
  • Fawkes – Tor router, híd, relé vagy kijárat tartományhosszabbítóval
  • Tunneler – VPN útválasztó HMA integrációval és hatókör-kiterjesztéssel
  • Pro – VPN és Tor útválasztó, HMA integráció, USB fájlok megosztása és így tovább

Összpontosítunk a Tunneler (99 USD) és a Pro (119,99 USD) eszközökre, mivel ezek támogatják a VPN-kapcsolatokat. A 20 dolláros árkülönbségre nagyon ajánlom a Pro verziót. Gyorsabb processzorral, több memóriával és USB-fájlmegosztási képességekkel rendelkezik. Web szerverként is felhasználhatja .onion tárolásához.

VPN interfész – hangoló & Pro

Az Anonabox Tunneler és Pro eszközök mindegyike támogatja a VPN-t, és előre telepítve van a HideMyAss és a VyprVPN VPN felületével. Az oldal lehetővé teszi, hogy bármilyen szerverhez könnyen csatlakozzon. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a HMA vagy a VyprVPN felhasználónevét és jelszavát. Innentől kezdve a képernyő legördülő listát kínál minden felsorolt ​​kiszolgálóval. Ezenkívül lehetőséget ad a TCP és az UDP kapcsolatok között is. Mind a Pro, mind a Tunneler készülékekhez 30 napos ingyenes HMA Pro VPN szolgáltatás tartozik. A csomag tartalmaz egy hozzáférési kóddal ellátott kártyát, amelyet a VyprVPN vagy a HMA oldalon ad meg, hogy megszabadítsa a szolgáltatás ingyenes hónapját.

Mi várható

Eredeti gondolatom egy képernyőképek sorozatának felvétele volt, amely bemutatja az Anonabox beállítást és a VPN felületet. Ha érdekli a Anonabox beállításának és használatának technikai oldala, akkor azt javaslom, töltse le a útmutatók közvetlenül az oldalukról. Kap egy szép színes színes füzetet, amelyben ugyanazok az információk szerepelnek a dobozban, minden termékükről. Ennek ellenére azt javaslom, hogy töltse le a kapcsolódó útmutatót. Régi időzítő vagyok, és nagyítóra volt szükségem a mellékelt utasítások megtekintéséhez. Az online változat PDF formátumban van, és mindent megad, amire szüksége van.

Az Anonabox Tunneler-et és a Pro-t egyaránt kezeltem, mint minden router esetén. Az induláshoz a LAN porton keresztül csatlakoztattam őket a laptopomhoz. Az Ethernet-kábel csatlakoztatása után megkerestem a telepítési útmutatóban megadott URL-címet. Az URL verziószámonként változik. Bejelentkezés után gyorsan megváltoztattam az eszköz jelszavát, és folytattam a WAN beállításokat. Itt csatlakoztathatja a készüléket a jelenlegi hálózathoz. Az én esetemben ez volt az irodám vezeték nélküli hálózata. Ugyanolyan egyszerű lehet a wifi hálózat a repülőtéren, a szállodában vagy a Starbucksban. Valójában erről szól az eszköz. Segít megvédeni magánéletét útközben.

Az Anonabox eszközök emlékezni fognak a Wifi-kapcsolatokra, így meg kell érteni a felületet. Az Anonabox csapata blogot készített posta ez nagyon jó feladat annak elmagyarázásával, hogyan lehetne a legtöbbet kihozni a wifi-kapcsolatokról, és hogyan lehet alaphelyzetbe állítani az eszközt, ha valaha is erre szükség van. Mindkét eszköz, amelyet teszteltünk, jól teljesítette a feladatát. Segítettek a magánélet védelmének biztosításában a vezeték nélküli hálózaton keresztül csatlakoztatott eszközök széles skáláján. Az üzembe helyezés időbe telt. Nem volt rossz, de azt javaslom, hogy rendelkezzen valamilyen technikai háttérrel és talán hálózati tapasztalattal. Nem számíthatnék arra, hogy apám csak leül és konfigurál egy Anonaboxot.

HMA Pro VPN interfész

Az Anonabox Tunneler és a Pro egyaránt tartalmaz képernyőt a HideMyAss VPN-hez való csatlakozáshoz. A HMA VPN felület nagyon egyszerűen használható. A HMA-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz nem kell semmit tudnia a VPN technikai oldaláról. Szüksége van egyszerűen a HMA által megadott felhasználónevére és jelszavára. Amint azt a felülvizsgálatban korábban megemlítettük, az Anonabox készülék 30 napos ingyenes HMA VPN hozzáféréssel rendelkezik. Miután feliratkozott a szolgáltatásra, megnyílik a VPN interfész képernyő. A telepítési útmutató végigvezeti a folyamatot.

Anonabox HMA VPN

Látogasson el az Anonabox webhelyre, ahol megnézheti az összes eszközük telepítési útmutatóját, de tovább akartam menni és megosztani a VPN interfész képernyőjét. Az első három mező le van takarva, de nagyon egyenesek. A VPN engedélyezéséhez jelölje be vagy törölje a jelölőnégyzetet. Miután megadta felhasználónevét és jelszavát, a következő lépés a VPN szerver helyének kiválasztása. A HMA a hatalmas VPN-kiszolgálók hálózatát kezeli a világ minden tájáról, és Ön mindenkihez hozzáférhet. Csatlakozzon bármelyik szerverhez az OpenVPN TCP vagy UDP használatával. Válasszon ki egy kiszolgálót, és hagyja, hogy az Anonabox készülék gondoskodjon a többiről.

Anonabox VyprVPN interfész

A HMA már nem az egyetlen elérhető VPN az Anonabox számára. Csapatuk szorosan együttműködött a Golden Frog-nal, hogy egy nagyon szép felületet fejlesszenek ki a VyprVPN felhasználók számára. Könnyen csatlakozhat bármely szerver helyhez, és kiválaszthatja a protokoll / titkosítási szintet az Anonabox Pro vagy a Tunneler felhasználói felületen. A csatlakoztatás után az adatok titkosítva lesznek a VyprVPN hálózaton keresztül. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a VyprVPN első szintű VPN-szolgáltató, ami azt jelenti, hogy a VPN-szolgáltatásuk minden aspektusát kezelik. Az asztali és a mobil alkalmazásoktól kezdve, a hardverig és a hálózatig terjedve. Ez a tagok számára további szintű adatvédelmet biztosít, mivel a VyprVPN csapat teljes ellenőrzést gyakorol a hálózatuk felett.

Anonabox VyprVPN interfész

Amint az a fenti képernyőképről látható, a VyprVPN Anonabox felülete nagyon jól mutatkozik. Még ennél is fontosabb az a tény, hogy nagyon kevés információra van szükség a hálózathoz való kapcsolódáshoz és az adatok titkosításához. Először regisztrálnia kell a VyprVPN-re. Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor a telepítő oldal bal oldalán található link segítségével használhatja be promóciós kódját. A készüléken 30 napos ingyenes VyprVPN-kártya kell, hogy legyen egy promóciós kóddal. Ha nincs kéznél, akkor nézz vissza a dobozba. Promóciós kártyái lesznek a VyprVPN és a HMA számára is. A regisztráció után egyszerűen írja be e-mail címét (vagy felhasználónevét) és jelszavát a kezelőfelületbe. Innentől választhat a VyprVPN 60 vagy több szerverhelye közül 47 országban. Miközben megváltoztathatja a protokollt, javasoljuk az OpenVPN – 160 bites alapértelmezett beállítás használatát a sebesség és a magánélet jó keveréke érdekében. Ha készen áll, kattintson a „Mentés és alkalmazás” gombra, majd a csatlakozáshoz bármikor kattintson az „VPN engedélyezése” mezőre. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a VyprVPN-t használja az új Anonabox eszközén.

Következtetés

Élveztem az Anonabox Pro és a Tunneler tesztelését. A 20 dollár különbségre határozottan javaslom a Pro verziót. Gyorsabb CPU-t, több memóriát és USB-fájlmegosztási képességeket kap. Az Anonabox Pro tökéletes? Nem, de azzal a céllal szolgál, hogy elősegítse a magánélet védelmét, miközben egy wifi-hálózaton működik. A hordozható számítógép tokjában vagy akár a zsebében is hordhatja. Nem javasolnám otthoni használatát, tekintettel a sebességcsökkenésre. Ehelyett támaszkodnia kell az Anonabox Pro-ra, amikor utazik. Akár a Starbucks felé az utcán, akár félúton a világ minden tájáról.

Amikor először megkapja a készüléket, és kinyitja a dobozt, azt javaslom, hogy azonnal állítson be egy admin jelszót, és olvassa el a konfigurációs útmutatót. Teljes frissítésük van útmutatók online. Nekik is van hasznos posta hogy megértse, hogyan működnek a wifi-kapcsolatok az eszközön keresztül. Úgy gondolom, hogy az Anonabox eszközsorozat a legmegfelelőbb bizonyos technikai háttérrel rendelkező felhasználók számára. Haboznám azt ajánlani a szüleimnek, mert hamis biztonsági érzést éreznének, ha nem sikerül az eszköz megfelelő konfigurálása. Ennek ellenére nagyon kényelmesnek ajánlom, ha van némi technikai háttere és kevés otthoni hálózati tapasztalata. Látogatás Anonabox.com többet tanulni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me