Kezdjük a Betternet áttekintésével azzal a megfigyeléssel, hogy ingyenes, korlátlan VPN szolgáltatást nyújtanak. Várható az Internet sebességének jelentős csökkenése a szolgáltatás igénybevétele során. Ingyenes szolgáltatásaikat úgynevezett „emlékeztető” értékesítési modellvel kínálják. Ez azt jelenti, hogy szolgáltatásaikat egyetlen eszközön is használhatják azzal a megértéssel, hogy alkalmazásokat fognak ajánlani az Ön számára. Ha valamelyik alkalmazást megvásárolja az alkalmazásukon keresztül, akkor pénzt keresnek az eladásból. A Betternet pénzt keres olyan videókból is, amelyeket meg kell nézni, miközben az alkalmazásukat is használják.

Betternet áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A Betternet által biztosított ingyenes VPN szolgáltatás mellett prémium VPN-t kínálnak. Jelenleg (2016-10-10) ez csak az Android alkalmazásukhoz érhető el, de megemlítik, hogy aktívan dolgoznak a prémium szolgáltatás iOS-ra és Windows-ra történő kiterjesztésén. Tehát mit kínál prémium szolgáltatásaik összehasonlítva az ingyenes VPN-szolgáltatásokkal?

 • A prémium felhasználók akár öt egyidejű eszközt is csatlakoztathatnak egy fiókhoz.
 • A prémium felhasználók képesek lesznek csatlakozni olyan dedikált szerverekhez, amelyek csak azok számára állnak rendelkezésre, amelyek kevesebb forgalommal és jobb sebességgel rendelkeznek.
 • A prémium felhasználók már nem vannak kitéve az úgynevezett alkalmazásjavaslatoknak (hirdetéseknek), amelyeket a szabad tagok elviselnek.
 • A prémium felhasználók nyolc különféle szerverhely közül választhatnak: az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Hollandia, Franciaország, Németország, Japán és Szingapúr.
 • A prémium felhasználók kiemelt műszaki támogatást kapnak

Röviden: a prémium előfizetőknek ígérik a „hirdetések nélkül” irányelvet, a jobban teljesítő VPN kapcsolatot, a kiszolgáló helyének megválasztásának lehetőségét, a szolgáltatás öt különböző eszközön történő egyidejű használatának lehetőségét, valamint a prioritást élvező technikai támogatást..

A Betternet prémium szolgáltatását két különféle tervben kínálja, amelyek kifejezés hosszúságán alapulnak. Havi tervük 4,99 USD, évi 29,99 USD. A legtöbb VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan engedményeket tesznek a hosszabb távú tervre is. Ez azt jelenti, hogy ha egy évre feliratkozik prémium szolgáltatására, akkor csak havonta 2,50 dollárból szerezheti be. Ez olyan, mintha hat hónapos prémium szolgáltatást kapnánk ingyen. Jelenleg a Betternet prémium csomaghoz való regisztráció egyetlen módja az Android mobilalkalmazáson keresztül. A Betternet csak a Google Play Áruházon és az Apple Store-on keresztül fogad fizetéseket, így nem tárol hitelkártyát vagy kapcsolódó információt szerverein..

Ingyenes próbaperiódus

A Betternet azt akarja, hogy próbálja ki saját prémium szolgáltatását magadnak, hogy összehasonlíthassa az ingyenes szolgáltatással. 30 napos visszatérítést kínálnak az előfizetési árból, ha úgy dönt, hogy prémium szolgáltatása nem felel meg az Ön céljainak. Nagyon korlátozott a visszatérítési politikájuk, azaz nem használhat fel 50 MB-nál többet ebben az időszakban. Úgy gondoljuk, hogy ez a szolgáltatás 30 napos tesztelése szempontjából irreális, mivel a legtöbb ember valószínűleg túllépi ezt az első használat során. Úgy gondoljuk, hogy ez rontja a 30 napos visszatérítési politikát, és úgy gondoljuk, hogy a Betternet legénységének újra meg kell vizsgálnia ezt a korlátozást.

A Betternet ingyenes VPN modellje

Mint fentebb már említettük, az ingyenes VPN Betternet modellje úgy működik, hogy emlékeztetővé teszi a társaságot. Néhány különböző módon teszik ezt meg. Először az alkalmazás telepítéséhez engedélyeznie kell az alkalmazáson belüli vásárlások engedélyezését. Ezután beleegyezik abba, hogy hagyják számukra szoftveralkalmazások javaslatát. Ha telepíti ezen alkalmazások egyikét, akkor pénzt keresnek. Általában az alkalmazás felkéri egy videót, hogy indítsa el. Az első kép az ügyfél képernyőjét mutatja, amely ebben az esetben üdvözli Önt. A második két kép néhány olyan videó, amelyek két különböző időben jelentek meg. Mint láthatja, ezek mindent lefednek egy informatikai biztonsági videótól a fehérnemű-videóig. Ezeket néha javasolt ingyenes alkalmazások követik.

Betternet videó példák

Más esetekben, a szabad szoftver alkalmazásban a csatlakozás gomb alatt található mezőben található különböző üzenetek kérik Önt. Az első képen ez azt kérdezi: „Videót kell nézem?” Egyéb üzenetek, amelyeket láthat, követnek. Az alábbi első kép a legtöbbször látott üzenetet mutatja: „Ingyenes alkalmazás letöltése”. Ennek megérintésével megmutatja két vagy három szoftveralkalmazást, amelyet a Betternet javasol a telepítéshez.

Betternet üzenetek

A fenti középső kép a videó nézetét és a csatlakoztatási képernyőt mutatja. A jobb oldalon található kép megmutatja a képernyőt, amely akkor jelenik meg, ha rákattint a „Videót kell nézem? a középső képen. A hirdetésekkel támogatott modellt már korábban elkészítették, de a Betternet csoport úgy tűnik, hogy valahogy újból tette újvá. Egyesítették az alkalmazások telepítésével, és megtettek valamit, amiben nem gondoltuk, hogy ilyen modell segítségével lehetséges. Ez viszonylag figyelmen kívül hagyta. Ezt úgy sikerült elérni, hogy az üzeneteket és a hirdetéseket úgy ütemezték, hogy azok megfeleljenek az alkalmazás indulásának és a legtöbb esetben a csatlakozási vagy újracsatlakozási időnek..

Van egy aggodalom, hogy a Betternet harmadik feleket használ hirdetésre. Ezek a harmadik felek technológiákat használhatnak bizonyos adatok elérésére, ideértve, de nem kizárólag a sütiket, hirdetéseik hatékonyságának becslésére. Különösen a Betternet elutasítja ezeket az eszközöket, mivel azok a saját adatvédelmi politikájukra vonatkoznak, azaz az, hogy ezek a harmadik felek hogyan használják a megszerzett információkat, a saját adatvédelmi politikáiktól függ. Tehát, vegye figyelembe, hogy hirdetési partnerei követik Önt, amikor ingyenes VPN szolgáltatást használnak.

Adatvédelem és biztonság

Betternet Kanadában található. Szigorúak, Nincs napló Adatvédelmi irányelvek. Nem naplóznak semmilyen kapcsolati vagy használati adatot a VPN-felhasználóktól. Csak a szolgáltatásuk működéséhez szükséges információkat tárolják, és ezeket soha nem osztják meg harmadik felekkel. Adatvédelmi politikájuk az alábbiak szerint magyarázza az összes adat kezelését:

A Betternet nem gyűjt, naplóz, tárol és oszt meg a Felhasználók azonosítható személyes adatait. A Betternet összegyűjtheti a szolgáltatásunkhoz kapcsolódó kapcsolódási időket és a napi átvitt adatok összmennyiségét. A Betternet ezt tárolja, hogy a lehető legjobb hálózati élményt nyújtsa Önnek.

Ugyanakkor azt mondják, hogy partnerekkel és harmadik felekkel együttműködve ajánlásokat nyújtanak az Ön számára telepíthető alkalmazásokhoz, ugyanakkor nem vállalnak felelősséget azért, amit ezek a harmadik felek tesznek az Ön által gyűjtött adatokkal.

A Betternet használatával tudomásul veszi és beleegyezik abba, hogy a Betternet hirdetést jeleníthet meg az alkalmazáson belül, külön böngészőjeként vagy bármilyen módon, amelyet a Betternet megfelelőnek talál. A Betternet harmadik fél hirdetési szolgáltatásait saját feltételeivel használhatja. A Betternet használatával Ön elfogadja a harmadik fél szolgáltatásainak feltételeit, és tudomásul veszi és betartja, hogy a Betternet nem vállal felelősséget vagy felelősséget a nevükben megjelenített tartalmakért..

Ez homályosan hangzik, mint az ügyfelek vigyázata. Tehát vigyázz!.

Néhány kutatás után azt találtuk, hogy a Betternet szolgáltatás OpenVPN-t használ AES256 titkosítással és 128 bites AES-CBC-vel az IPSec számára. További információkat próbáltunk megtudni a Betternet VPN hálózat méretéről, de nem sikerült. Remélhetőleg a jövőben a Betternet csapata jobban megjelenik ezekkel az információkkal.

Gyakorlati tesztelés

A Betternet áttekintését néhány kézzel befejezzük a Windows ügyfélszoftver és az Android alkalmazás tesztelésére. Először azt szeretnénk mondani, hogy az ingyenes Betternet szolgáltatás lényegesen csökkentette ISP-kapcsolatunk sebességét, mint mi szeretnénk, mint sok ingyenes szolgáltatás. Szoftveres kliensek vannak a Windows, iOS, Android, valamint a Chrome és a Foxfire böngészők számára. A prémium fiókhoz jelenleg csak az Android alkalmazás segítségével lehet hozzáférni.

Csatlakozás a Windows rendszerből

A Betternet ingyenes VPN szolgáltatásához a Windows kliens letöltését a webhely menüjében a letöltésre kattintva szerezheti be. A letöltés befejezése után futtassa a BetternetforWindows telepítő alkalmazást a Windows kliens telepítésének megkezdéséhez a számítógépen. Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a telepítéshez telepíteni kell a Windows.NET keretrendszer verzióját a számítógépére, mielőtt a tényleges ügyféltelepítés megkezdődik. Ez a mi esetünkben történt. Az alábbi kép a Betternet for Windows telepítővarázslójának első és utolsó képernyőjét mutatja. Az alábbi képen a következőre kattintva elindul a telepítési folyamat, a másodikban pedig a Befejezés gombra kattintva befejeződik a telepítés, és először elindítja az ügyfelet.

Betternet Windows telepítés

Az ügyfélfelület nagyon egyszerű, a felhasználónak nem kell sok választást elvégeznie, tehát bárki számára könnyen használható legyen, függetlenül a műszaki ismereteitől. Az alább látható első kép az, amit látni fog, ha az ügyfél nem csatlakoztatva tölt be. Figyelem: az arc alszik, és egy szürke kör veszi körül. Találkozási helyétől függően előfordulhat, hogy az Egyesült Államokon kívül más országot is lát. Alapértelmezés szerint a Betternet szolgáltatás összekapcsolja Önt a legközelebb lévő szerverrel, ahol a legkevesebb a felhasználó, így biztosítva az Ön szerverét, amely szerinte a legjobb teljesítményt nyújtja Önnek..

Betternet Windows kliens

A szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz, miután az ügyfél elindult, egyszerűen kattintson a csatlakoztatás gombra a fő képernyőn. Az alábbi második kép azt mutatja, hogy hogyan néz ki a fő képernyő, miután a kapcsolat létrejött. Figyelem: az arc ébren van, és az pajzsot kék kör veszi körül. A másik dolog, amelyet észre kell venni, a képeken a csatlakoztatás vagy leválasztás gombok alatt található üzenetmező. Itt kínálnak alkalmazásokat és videókat, amelyeket megnézhet, akárcsak kedvelheti vagy csipoghatja a Betternet szolgáltatást, és arról, hogy miként pénzt keresnek tőled, mint “emlékeztetőjük”..

Betternet Windows menü

Az egyetlen felhasználói választás az első kép bal felső sarkában található menü, amely megnyílik a fenti jobb oldali képernyőhöz hasonló képernyő. Ez a beállítások oldal. A képernyőn az egyetlen lehetőség az, hogy automatikusan újracsatlakozzon, ha a kapcsolat megszakad. Az oldal többi gombja:

 • Lépjen kapcsolatba velünk – nyisson meg egy támogatási jegyet
 • GYIK – nyissa meg a GYIK webhelyüket
 • Adatvédelmi irányelvek – engedje meg, hogy megvizsgálja a Betternet adatvédelmi oldalát a saját webhelyén
 • Hogyan működik a Betternet?? – mutassa meg a Betternet modellt a weboldalon

Mint láthatja, a Windows kliens nagyon alapvető, de elvégzi a munkát.

Csatlakozás Androidról

Az előfizetéses VPN-szolgáltatásra való feliratkozás egyetlen módja az, hogy először telepítsék Android-alkalmazásukat a Google Play áruházból. Miután telepítette ezt az alkalmazást az eszközére, megjelenik egy olyan kép, mint a bal alul látható. A csatlakozás megnyomása az alábbi középső képernyőn jelenik meg. Végül, a jobb oldali képernyőn látható az Android alkalmazás, miután teljesen csatlakoztatva volt. Látni fogja, hogy nagyon hasonló a Windows klienshez.

Betternet Android kapcsolat

A menüikon (három vízszintes sáv) a fenti bal oldali képernyõn megjelenõ képernyõbõl kiválasztva megjelenik egy az alábbi bal oldali képen láthatóhoz hasonló beállítások képernyõje. Ezen a képernyőn egyértelműen láthatja a zöld „go premium” gombot. Ez a gomb megérintésével megjelenik az alján a közepén látható képernyő, amelynek meg kell jelennie az árképzési terveknek, és lehetővé kell tennie a kívánt vásárlását..

Betternet frissítés

Esetünkben problémák merültek fel, és a terveket nem sikerült betölteni. Ha helyesen lett volna feltöltve, fel tudtuk volna fizetni a prémium szolgáltatást. Az utolsó képernyő az, amelyet akkor láthat, ha prémium tag vagy, és a fenti beállítási képernyőn az „én már prémiumot választottam” (első kép). Vegye figyelembe, hogy minden, ami a prémium szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, érvényes e-mail cím. Miután feliratkozott a prémium szolgáltatásra, akkor kiválaszthatja az országot, amelyhez csatlakozni szeretne, kattintva a helyekre, mint az alábbi első kép mutatja. Megjeleníti azokat az országokat, amelyekhez a Betternet prémium VPN segítségével csatlakozhat.

Betternet szerver helyek

A fenti képernyő középső és utolsó képernyője megjeleníti a szolgáltatásuk által kínált aktuális helyeket. A sárga „megy prémiumra” kattintva emlékeztet rá, hogy prémium előfizetőnek kell lennie a saját helyének kiválasztásához.

Betternet sebességteszt

A Betternet nem volt az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás, amelyet teszteltünk a sebességteszteinken, mint sok esetben ingyenes VPN szolgáltatásokat. Internetkapcsolatunk sebessége csaknem 78% -kal esett vissza, amikor az Atlanta állambeli szerverükön keresztül csatlakoztak.

Betternet sebességteszt

A titkosított kapcsolat által nyújtott extra biztonság miatt várható a kapcsolat sebességének némi vesztesége. A 78% -os csökkenés azonban jelentős csökkenés, és ha kezdetén lassú az internetszolgáltató sebessége, ez az internetkapcsolat sebességét szinte használhatatlanná teheti. Meg kell jegyezni, hogy mondják, hogy fizetett szolgáltatásuk dedikált szerverekre vonatkozik, és jóval gyorsabban, mint ingyenes szolgáltatásuk. Az internetszolgáltató sebességének következetlenségei miatt a teljesítmény eltérhet, ezért mindenképpen tedd ki magad. Noha a P2P-forgalomra vonatkozóan nincs irányelv, nem javasoljuk, mert a VPN-szolgáltatásuk használata közben alacsony a kapcsolat sebessége.

Betternet áttekintés: Következtetés

A Betternet újdonság az adatvédelem területén, és úgy tűnik, hogy kitöröl néhány hibát az új szolgáltatásukban. Úgy tűnik, hogy ingyenes szolgáltatásuk működik, de lassú. Nem szeretné használni, ha állandóan VPN-t használ, de megfelelő azok számára, akik csak alkalmanként használnak VPN-szolgáltatást. A szolgáltatásuk által használt titkosítás nem a legjobb, de az AES-128 bitnek elég biztonságosnak kell lennie a legtöbb felhasználáshoz.

Mit szeretünk a szolgálatukban

 • Ingyenes korlátlan felhasználást kínál
 • A „javítás” zavartalan megvalósítása mind a videók, mind az alkalmazások telepítésének áttekintésekor
 • Könnyen kezelhető felület az Android felhasználók számára
 • Gyors vásárlói válasz (néhány órán belül)

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • További műszaki részletek szolgáltatásaikkal és hálózatukkal kapcsolatban a weboldalon
 • A harmadik féltől származó információk felhasználásának pontosítása
 • Prémium szolgáltatás a többi platformon: iOS, Windows, valamint az általuk támogatott böngészők.
 • A Mac OS X támogatása
 • A prémium szolgáltatás ára az interneten

A Betternet ingyenes VPN szolgáltatás lassú. A hálózaton keresztüli kapcsolat sebessége általában 75% -85% volt. Az eredeti ISP-től függően ez lelassíthatja internetét annyira, hogy szinte használhatatlanná válik. Az ingyenes VPN-vel nincs lehetősége ellenőrizni a csatlakozási helyet, ami korlátozza az ingyenes szolgáltatásuk hasznosságát a streaming tartalom vagy a fájlmegosztás feloldásához. A fizetett előfizetéses VPN segítséget nyújt abban, hogy jobban megtegye ezt, ha a cél az a nyolc ország egyikében található, ahol szerverük van. Ha csak a WI-Fi hotspotjain szeretné biztosítani adatait, és anonimabbak lennének a napi internetes szörfözés során, akkor a Betternet szolgáltatás jó választás lehet Önnek. Ne feledje, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, mindaddig, amíg kevesebb, mint 50 MB sávszélességet használ. Ne felejtse el kipróbálni szolgáltatásaikat a sebesség mellett, és győződjön meg róla, hogy elégedett vele.

Látogasson el a Betternet oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me